Onlangs Calmactiva HHC olie gebruikt. De olie heeft een goed kalmerend effect. In het begin voorzichtig gestart met een half druppeltje, later een druppel. Als je voorzichtig begint voorkom je slaperi... Toon meer

Netjes op tijd bezorgd. Ben misschien iets anders begonnen dat jullie schrijven Ik ben begonnen 3x3druppels per dag dag 2 2x3 druppels nu overdag kijk ik hoe ik mij voelt dan 2 of 3 druppels en voo... Toon meer

1. Drogisterij groothandel

Ontdek de kracht van CalmActiva: Premium CBD-olieproducten voor jouw welzijn! Bij CalmActiva leveren we de hoogste kwaliteit CBD-olie met ons unieke CO2-extractieproces, ontwikkeld in het hart van Zwitserland. Dit innovatieve proces garandeert dat we het volledige spectrum van de hennepplant, inclusief waardevolle CBD en terpenen, optimaal extraheren. Hierdoor zijn onze oliën ‘full spectrum’, wat betekent dat je profiteert van de krachtige synergistische werking van de hele plant. Bij aankomst van onze oliën in Nederland, ondergaan ze een laatste kwaliteitscontrole door een onafhankelijk laboratorium, zodat jij een veilig en effectief product ontvangt. Onze producten zijn 100% legaal in de EU en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Met de richtlijnen van Good Manufacturing Practice (GMP) en HACCP waarborgen we de hoogste veiligheid en kwaliteit. Bovendien zijn al onze ingrediënten vrij van genetische modificatie (non-GMO). Ervaar de voordelen van onze populaire producten: - CBD-olie Raw: Voor de puurste ervaring. - CBD-olie Full Spectrum: Voor de complete werking van de plant. - CBD Broad Spectrum: Zonder THC voor de voordelen zonder psychoactieve effecten. - HHC Olie: Voor een nieuwe ervaring met cannabinoïden. - CBD Capsules: Eenvoudig en discreet gebruik. - CBD Gummies: Heerlijk en effectief voor onderweg. - CBD Huidverzorging: Voor een gezonde, stralende huid. Levering in heel Europa! We verzenden snel en betrouwbaar naar Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Denemarken. Kies voor CalmActiva en investeer in je welzijn! Onze CBD-producten zijn meer dan alleen een aankoop; ze zijn een stap naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Bestel vandaag nog, ontvang 15% korting op je eerste bestelling en profiteer van ons punten-sparensysteem voor nog grotere kortingen!

4,6

Uitstekend

Patches tegen menstruatiepijn

Dankzij de patches van calmactiva heb ik nauwelijks nog last van mijn menstruatieklachten. Ik had altijd hele hevige buikpijn waardoor ik mij ook ziek moest melden, maar sinds ik de pleisters gebruik kan ik gewoon werken en heb ik bijna geen last meer. Hier ben ik heel dankbaar voor!

14 oktober 2025

Beste Romy,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met de FemmeFlow patches van Calmactiva! We zijn ontzettend blij dat onze innovatieve oplossing je heeft geholpen om van je menstruatieklachten af te komen en dat je nu weer voluit kunt genieten van je dagelijkse leven!

De FemmeFlow patches zijn ontwikkeld met als doel vrouwen te ondersteunen tijdens hun maandelijkse cyclus, en het is fantastisch om te zien dat dit ook echt effect heeft. We begrijpen hoe beperkend heftige buikpijn kan zijn, dus het is inspirerend om te horen dat je weer kunt werken en je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Jouw feedback is enorm belangrijk voor ons en motiveert ons om door te gaan met het ontwikkelen van producten die het leven van vrouwen prettiger en comfortabeler maken. Mocht je meer informatie willen over hoe je de patches optimaal kunt gebruiken of andere producten in ons assortiment, laat het ons weten. We zijn altijd hier om je te helpen!

Dank je wel voor het delen van je verhaal! Je maakt echt een verschil!

Goede en duidelijke site

Goede en duidelijke site, produkt wordt snel en correct geleverd en je kunt altijd vragen stellen over het gebruik van het product.

19 september 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze website duidelijk en gebruiksvriendelijk vindt. Het is altijd onze doelstelling om een uitstekende klantbeleving te bieden, en we zijn blij dat je dat ook zo ervaren hebt.

Daarnaast vinden we het fijn om te weten dat je tevreden bent met de snelle en correcte levering van je product. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, dus we waarderen het enorm dat je het ook opmerkt dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen over het gebruik van onze producten.

Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben of extra informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We hopen je snel weer van dienst te zijn!

CBD gummies

Sinds enige tijd gebruik ik de CBD gummies, na jaren van slecht slapen en veel tussendoor opstaan, slaap ik nu vaster en wordt ik s morgens uitgeruster wakker.

15 augustus 2025

Beste Dave,

Wat geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt met onze CBD+ gummies! We zijn ontzettend blij dat ze je helpen om beter te slapen en dat je 's ochtends uitgeruster wakker wordt. Slapeloosheid kan echt een uitdaging zijn, en het is fantastisch om te weten dat onze gummies een verschil maken voor jouw nachtrust.

Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons, en het motiveert ons om door te gaan met het ontwikkelen van producten die mensen helpen om zich beter te voelen. Mocht je meer vragen hebben of tips willen over het gebruik van de gummies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen!

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Een 10 uit 10!

Geweldig snelle levering
Netjes verpakt
Product zoals omschreven en werkt ook zoals beloofd

28 augustus 2025

Beste Gina,

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij CalmActiva.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten een snelle levering ontvangen en dat onze producten altijd goed verpakt zijn. We zijn ook blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet en werkt zoals beloofd. Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons!

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen!

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. We hopen u snel weer te zien!

Ps, kijk in uw persoonlijke omgeving op onze site. U hebt krijgt bij elke bestelling punten. Deze kunt u inleveren voor een korting op uw volgende bestelling.

Team Calmactiva

Goed en duidelijk advies, zeer betrouwbaar

Goed en duidelijk advies.
Zeer snelle levering.
Heel betrouwbaar.
Kortom zeer tevreden.

25 augustus 2025

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met ons advies en de snelle levering. Jouw vertrouwen in ons betekent veel voor ons!

Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Snel en goed

15 juni 2025

Beste Liane,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de correcte afhandeling van uw bestelling.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer informatie wenst, staan we uiteraard voor u klaar. Bedankt voor uw aanbeveling!

Tevreden klant ✅

Ik kocht dit voor mijn 75-jarige vader om het uit te proberen, omdat hij op zoek was naar een alternatief voor zijn slapeloosheid. 🌙 We hebben het gegoogled en vonden deze optie. Hij probeerde het en vroeg me om er nog een te kopen, omdat het zo goed voor hem werkte 👍🏽 en hij gaat het meenemen naar Panama, aangezien het daar nog niet verkocht wordt.

25 maart 2025

Beste Luis,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring met ons product! We zijn ontzettend blij om te horen dat het zo goed heeft gewerkt voor uw vader en dat hij nu een alternatief heeft gevonden voor zijn slapeloosheid.

Het is geweldig om te horen dat hij er zo tevreden mee is dat hij om een tweede verpakking heeft gevraagd. We hopen dat het hem blijft helpen en zijn welzijn bevordert.

Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen of als u vragen heeft, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor u klaar!

Netjes op tijd bezorgd.

Netjes op tijd bezorgd.
Ben misschien iets anders begonnen dat jullie schrijven
Ik ben begonnen 3x3druppels per dag dag 2 2x3 druppels nu overdag kijk ik hoe ik mij voelt dan 2 of 3 druppels en voor de nacht 3 druppels. Ben nog wel zoekende voor de erger pijn die ik hebt, maar slapen doe ik nu 2 nachten zonder slaapmedicatie

6 maart 2025

Beste L. Buitendijk,

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te horen dat de producten op tijd zijn bezorgd en dat u al begonnen bent met het gebruik ervan.

Het is begrijpelijk dat u nog zoekende bent naar de juiste dosering voor de pijn die u ervaart. Het is positief om te horen dat u nu twee nachten zonder slaapmedicatie kunt slapen. We moedigen u aan om goed naar uw lichaam te luisteren en de dosering aan te passen aan wat voor u het beste werkt.

Onze online assistent, Liam, staat klaar om u te helpen bij het opstellen van een schema voor de juiste dosering. Aarzel niet om gebruik te maken van deze service voor extra ondersteuning.

Als u verdere vragen heeft, staan we uiteraard ook voor u klaar!

Team Calmactiva

Ze luisteren echt en denken met je mee…

Ze luisteren echt en denken met je mee om je leven op de rit te krijgen

28 februari 2025

Beste Radboud,

Hartelijk dank voor je positieve feedback en voor het aanmelden op onze Instagram en YouTube-kanaal! Wij waarderen je betrokkenheid enorm. Het is geweldig om te horen dat ons loyaltyprogramma ook voor jou een waardevolle aanvulling is. We hopen dat je geniet van de voordelen en dat je met de gespaarde punten korting kunt krijgen op je volgende bestelling. We staan klaar om je te ondersteunen en kijken ernaar uit om je verder van dienst te zijn!

Team Calmactiva

Prima service nadat een bestelling was…

Prima service nadat een bestelling was zoek geraakt.
Na telefonisch onderhoud werd er direkt een nieuw pakket opgestuurd.

28 januari 2025

Beste Harry,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service, ondanks dat er een pakket zoekraakte. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, en het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze klanten niet de dupe worden van de fouten van pakketdiensten.

Daarom zorgen we er altijd voor dat we snel reageren en een nieuw pakket opsturen zodra we op de hoogte zijn van een probleem. We willen ervoor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je is, zodat je verder kunt genieten van je aankoop.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Team Calmactiva

Smaakt naar gedroogd gras en werkt…

Smaakt naar gedroogd gras en werkt absoluut niet

26 januari 2025

Beste Zefenja,

Hartelijk dank voor je feedback en het delen van je ervaringen met ons product. We vinden het spijtig om te horen dat je het gevoel hebt dat het niet werkt zoals verwacht en dat je het product naar gedroogd gras vindt smaken. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we voor ogen hebben.

Om je beter te kunnen helpen, zouden we graag een telefonisch gesprek met je willen inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op het probleem en samen kijken naar mogelijke oorzaken. Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de werking van CBD, zoals de dosering, de manier van innemen, of zelfs de specifieke samenstelling van het product. We willen er zeker van zijn dat je de best mogelijke ervaring hebt.

Laat ons weten of je openstaat voor een gesprek en wanneer het jou uitkomt. We kijken ernaar uit om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

Beste Tomas,

Namens het team van Calmactiva willen we u hartelijk bedanken voor uw zeer positieve feedback. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Uw woorden motiveren ons om onze producten en service voortdurend te verbeteren en maken ons trots op wat we doen. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Super

Was vergeten mijn huisnummer op te geven. Dag later werd ik gebeld en heb zo’n fijn telefoongesprek gehad en goede tekst en uitleg

30 december 2024

Beste Corine,

Namens het team van Calmactiva willen we je hartelijk bedanken voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je een fijn telefoongesprek hebt gehad en dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen met je bestelling. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, en we zijn blij dat we dat voor jou hebben kunnen doen.

Zondag verstuur maandag al binnen

Zondag verstuur maandag al binnen
Had een fout gemaakt bij de bestelling ze belde uit hun zelf op super service
Ik ga hier vaker bestelen 👍👍👍

6 januari 2025

Hoi Jos,

Wat een geweldige feedback! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat onze klantenservice proactief contact met je heeft opgenomen om de fout op te lossen. Het is altijd ons doel om onze klanten de beste service te bieden!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nieuwe bestellingen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten!

Team Calmactiva

Ik bestel hier de HHC olie in roken…

Ik bestel hier de HHC olie in roken Hash.
Snelle levering en de 10 ml HHC heeft een super kwaliteit

22 december 2024

Beste Danielle,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de HHC olie en de snelle levering. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn met de kwaliteit van onze producten.

We hebben ook spannend nieuws! Eind januari lanceren we een nieuwe variant van de HHC olie, en deze zal met een introductiekorting van 20% beschikbaar zijn. Houd onze website in de gaten, zodat je deze kans niet mist!

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!