Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Toon meer

Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Toon meer

Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Toon meer

Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbedie... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Op 16 januari iets besteld.Op de site…

Op 16 januari iets besteld.Op de site staat volgende werkdag bezorgd.Nog steeds niks ontvangen.Heb een mail gestuurd, geen reactie.Net gebeld geen gehoor.Vindt dit niet netjes.Ik bestel hier nooit meer.
Heb vanochtend gebeld, was niet in gesprek.Pakket is alleen maar aangemeld, dus nog niet onderweg.En klopt vrijdag besteld, morgen is het al woensdag.Dit is belachelijk.Binnen een dag verzonden.Jullie hebben nog niks verzonden.Misleiding is dit

20 januari 2026

Antwoord van Calmenta

Hallo Vera, wat vervelend dat uw pakket niet geleverd is kunnen worden de dag na uw bestelling. Ik zie daarbij wel dat u op vrijdag na 17:00 besteld heeft. Dat betekent dat uw pakket dan de eerst volgende werkdag verstuurd kan worden, dat was gister. Ik zie dat inmiddels het pakket ook door ons verzonden is. Helaas hebben wij wel te maken soms met vertraging bij bezorgdiensten. Wij kijken graag met u mee wat hierin mis is gegaan of waarom hier een vertraging is ontstaan. Ik hoop dat u begrijpt dat wij hier helaas geen invloed op hebben. Daarnaast zie ik geen mail met uw naam voorbij komen in ons systeem. Heeft u een mail gestuurd naar info@calmenta.nl ? Het kan zijn dan de lijn bezet is geweest tijdens het bellen, wij hebben helaas geen wachtservice aan de telefoon. U kunt ons altijd even opnieuw proberen te bellen of uw telefoon achterlaten dan bellen wij u even terug. Ik help u graag verder en u bent natuurlijk vrij om te bestellen waar u wilt.

Zeer snelle levering en zeer…

Zeer snelle levering en zeer toegankelijke service na verkoop.

29 december 2025

Antwoord van Calmenta

Wat leuk om te horen Annick en bedankt voor het schrijven van een review:)!

Belazeren op Black Fryday

Het apparaat is geen topper veel te hard, maar houd hem wel omdat ik artrose heb en mijn vingers niet kan gebruiken om de pijn te verminderen.
Wat ik wel slecht vind ik koop hem voor 183.00 euro en Black Friday 235.00 euro

17 november 2025

Antwoord van Calmenta

Vervelend dat voor u de massage wat hard is, maar fijn om te horen dat u toch ervoor kiest hem te houden. De prijs tijdens Black Friday week was inderdaad €219,- en met korting eraf kwam u op de prijs die u nu heeft betaald €186,15. De prijs is na de vrijdag terug gebracht naar de huidige prijs van €235,- (zonder kortingscode).

Wat een heerlijke massagestoel

Wat een heerlijke massagestoel! Ik ging vaak naar een salon, maar dat is niet meer nodig. De stoel werkt perfect en je kunt alles naar wens instellen. Een heerlijk moment van ontspanning.
Je kunt hem makkelijk opbergen, ik schuif hem zo onder de bank. Het hoofdgedeelte kan eraf geritst worden, zodat je dit kunt wassen. Het helpt me echt om meer te ontspanning tijdens drukke weken. Ik ga ook de voetmassage bestellen, lijkt me ook heerlijk!

30 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Super om te horen Esther en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)! Wij zijn blij dat wij u van dienst mochten zijn en dat u er zoveel profijt van heeft. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag.

Ik ben zelf fysiotherapeut dit is een…

Ik ben zelf fysiotherapeut dit is een topapparaat voor dit geld de beste prijs kwaliteit verhouding die er bestaat!

21 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Fijn om te horen Tom en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)! We zijn blij dat wij een mooi product hebben kunnen leveren aan u.

Massagestoel

Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin en omdat ze veel last heeft van haar rug en haar spieren wegens medische reden op zoek gegaan naar een massagestoel.

Na veel zoeken en lezen uitgekomen bij Calmenta en hier dan ook voor hun stoel de sprong gewaagd.

Stoel kwam op tijd en stevig verpakt geleverd aan mijn deur aan ook de communicatie omtrent de levering van Calmenta was correct en duidelijk.
Hij is aan de zwaardere kant om te verhuizen iedere keer maar dat is op zich geen groot probleem, er zit ook een grote opbergtas bij.

De stoel is ook absoluut niet het goedkoopste wat je op de markt kan vinden maar mijn vriendin is er zeer tevreden over en dat is het belangrijkste.

20 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Super om te horen Thijs en wat leuk dat het cadeau zo goed bevalt:)! Daarnaast willen wij je bedanken voor het nemen van de tijd om je ervaringen met ons te delen. Veel plezier samen nog van de massagestoel.

Ik had het snel

Ik had het snel, en goed verpakt. Moet het nog in de de praktijk brengen.

23 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Fijn om te horen Zita en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)!

Snelle levering, geen factuur van aankoop ontvangen.

Graag had ik een factuur ontvangen van mijn aankoop.

13 oktober 2025

Hallo Christine,
Ik zie dat wij je de factuur al hebben verstuurd inmiddels en hopen dat je blij bent met de Trilplaat. Mocht u nog vragen hebben over het product dan hoor ik het graag. Als alles naar wens is wilt u wellicht ook nogmaals onze service herbeoordelen:)!

Het product is heel fijn maar onprettig…

Het product is heel fijn maar onprettig dat de vervoerder dpd het pakket naar een ver parcelafhaalpunt bracht terwijl er op 700 meter van mijn woning een dpd parcellocker beschikbaar is. Helaas kon ik niet voor de locker kiezen als optie bij bezorging.

9 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Fijn om te horen dat het product helemaal naar wens is:)! Wij hebben helaas geen invloed op de bezorging van pakketten wanneer dit niet aan huis kan worden afgegeven. DPD kiest dan zelf de parcellocker, excuus voor dit ongemak en wij hopen op uw begrip vanuit uw kant. Veel plezier van het product!

Tot mijn spijt heb ik het toestel…

Tot mijn spijt heb ik het toestel moeten terugsturen, ik kon de shaitsu massage niet verdragen, deed pijn, kon mijn voeten niet op het toestel houden.

1 oktober 2025

Antwoord van Calmenta

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat de shiatsu-massage voor u te intens aanvoelde. Shiatsu-massage is inderdaad een stevige vorm van massage die niet voor iedereen prettig is, sommige gebruikers vinden het juist ontspannend, terwijl het voor anderen te krachtig kan aanvoelen.

We hopen dat, ondanks dit, de kwaliteit van het product zelf, onze levering en de communicatie met ons bedrijf naar wens waren. We streven er altijd naar om een goede service te bieden en waarderen het als u dat aspect in overweging zou willen nemen bij uw beoordeling.

Snelle service

Snelle service

22 september 2025

Antwoord van Calmenta

Fijn om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaring:)!

Heerlijke massagestoel

Heerlijke massagestoel, oogt heel degelijk.
Reageert snel per email, en ook telefonisch goed bereikbaar.
Product was netjes verpakt. Mocht je twijfelen, dan zou ik zeggen: gewoon doen!

1 september 2025

Antwoord van Calmenta

Super om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)! Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn.

Er zat een levertijd op mijn bestelling…

Er zat een levertijd op mijn bestelling , telefonische contact en mailcontact gehad .
Keurige uitleg gekregen .

31 juli 2025

Antwoord van Calmenta

Fijn om te horen Timon:)! Wij zijn blij dat wij u van dienst konden zijn en bedankt voor het delen van uw ervaring.