Camoshop Reviews 178

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Oszuści

Oszuści, oszuści i jeszcze raz oszuści. Zero kontaktu, zero zainteresowania, zero reakcji.

13 mei 2026

Niezrealizowane zamowienie z 2024 i brak zwrotu pieniędzy

Wiele razy zamawiałem ubrania z tego sklepu. Wszystko się skończyło pod koniec 2024 r kiedy moja dziewczyna zamówiła mi na urodziny prezent z tego sklepu. Zamówienie nie dotarło do dnia dzisiejszego, była cały czas zwodzona, a to że wyślą, a to że oddadzą pieniądze, jeszcze miesiąc, jeszcze tydzień... zamówienia jak nie było tak nie ma i zwrotu pieniędzy też nie. Szczerze nie polecam i odradzam wszystkim zakupów w tym sklepie.

8 mei 2025

"Oszustwo

"Oszustwo! Sklep nie realizuje zamówień i zbywa klientów masowymi mailami o awariach. Sprawa Camashop jest już prowadzona przez Prokuraturę Rejonową Warszawa-Praga Południe (sygn. akt 4321-5.Ds.2295.2025). Nie dajcie się nabrać na terminy majowe – to gra na zwłokę. Ja już odstąpiłam od umowy i zgłosiłam sprawę do Tpay oraz na Policję (art. 286 KK). Ostrzegam wszystkich przed wpłacaniem tam pieniędzy

14 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kontakt ze sklepem nie jest możliwy

Kontakt ze sklepem nie jest możliwy, zamówienie złożone w styczniu nie zostało zrealizowane. Koszt koszulek i bluzy to ponad 250 zł, pieniądze nie zostały zwrócone a zamówienie nie zostało dostarczone.

24 april 2026

Anty firma.

Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak kontaktu telefonicznego jak i e-mail.Ja już swoje zgłoszenie złożyłem na Policji.Kasuja spore kwoty za ciuszki jak i koszt wysyłki a nie są uczciwi.NIE POLECAM.

28 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Strona po zakupie nie wysyła towaru

Strona po zakupie nie wysyła towaru. Nie odpowiada na maile. Po trzech miesiącach od kupna napisali w końcu, że wyślą towar, po czym zniknęli znów. Nie polecam, tragedia. Daje im się zarobek za darmo. ODRADZAM

17 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam tego sklepu internetowego

Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym czasie, a na jakiekolwiek informacje trzeba było czekać bezskutecznie.
Koszulki zostały wysłane dopiero po ponad miesiącu i dopiero wtedy, gdy zagroziłam zgłoszeniem sprawy do odpowiednich organów. Takie podejście do klienta jest absolutnie niedopuszczalne. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie

2 april 2026

Zamówiłem tydzień temu 2 koszulki

Zamówiłem tydzień temu 2 koszulki. Teraz wiem że raczej ich nie dostanę.
Widzę że oszukanych klientów są dziesiątki.
Ktoś może ogranie pozew zbiorowy?
CZEMU nikt nie zablokuje tej złodziejskiej strony sklepu??

25 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety bardzo żałuję że nie…

Niestety bardzo żałuję że nie przeczytałam komentarzy o tej firmie wcześniej. Nie wiem, jakim trzeba być człowiekiem, aby żyć z kradzionych pieniędzy…
Zamówienie złożone w grudniu 2025 nadal nie doszło. Firma nawet nie raczy odpisać na e-mail, a o tel. już nie wspomnę.

22 december 2025

Brak zamówionego towaru

Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To było moje 3 zamówienie w tym sklepie, bo ubrania które od nich wcześniej zamawialem są całkiem dobrej jakości i przystępnej cenie - ale z uwagi na problemy przy realizacji zamowienia raczej będzie ostatnie. Sprawa zostanie zgłoszona na Policję.

27 januari 2026

Uwaga oszuści

Towar zamówiony i zapłacony 11 lutego. W odpowiedzi na zapytanie o towar, dostałem odpowiedź że będzie 13 marca. Niestety do dnia dzisiejszego nie ma towaru, ani zwrotu pieniędzy i nawet kontaktu żadnego. Widocznie trzeba wejść na drogę prawną z tą firmą. Ogólnie nie polecam

11 februari 2026

Złodzieje

Złodzieje, nie ma ani zamówienia ani zwrotu ani jakiejkolwiek informacji. Złodzieje!!!!! Uwaga na tą firmę!

26 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówienie złożone 6 lutego 2026 i…

Zamówienie złożone 6 lutego 2026 i opłacone blikiem, czas realizacji 5 dni, a tu klops. Na stronie status w realizacji… telefon to czysta fikcja, e-mail także czysta fikcja, wysłałem maila zapytaniem oraz o informację dot. zamówienia, ale niestety dziś link do sprawdzenia statusu nie działa. Dziś ponowiłem zapytanie, czekam na odpowiedź jeśli, nie otrzymam odpowiedzi z informacją o zwrocie pieniędzy to idę złożyć zawiadomienie o oszustwie.

6 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.