1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Van de ene op de andere dag geen enkele…

Van de ene op de andere dag geen enkele zender meer.
Opgebeld en het advies gekregen om de stekker eruit te trekken, geen resultaat.
Toen moesten we alle kanalen opnieuw installeren, geen resultaat.
Toen moesten we er maar een andere kop op zetten, geen resultaat.
Na 18 jaar mijn abonnement opgezegd.
Wat denk je.. voor 10 dagen tv kijken moest er 64 euro betaald worden, gewoon 1,5 maand, want een maand opzegtermijn moet ook betaald worden, beetje vreemd als er geen service verleend wordt en je gewoon geblokkeerd of afgesloten bent.
Ze veranderen iets waardoor je geen tv meer hebt maar wel betalen.
Geen Canal Digitaal als je tv wil kijken, zat andere providers.

11 juli 2024

Canal Digitaal: niet (meer?) bereikbaar

Ben al vele jaren een tevreden abonnee van Canal Digital. Onlangs een aantal keren geprobeerd hen te bellen maar krijg steeds dezelfde melding over een transponderwijziging. Ofwel niet bereikbaar!

28 mei 2024

Slechte service!

In december ben ik lid geworden van Canal Digitaal.
Ik kreeg gelijk al een foutmelding toen ik een film wilde bekijken.
Het blijkt dat Canal Digitaal geen Linux meer ondersteunt.
MIJN GELD KRIJG IK NIET MEER TERUG!

Slechte service!
Oplichting!
Ik ben nu E 15,43 kwijt zonder dat ik films en series kon kijken.
Jos

26 maart 2023

Het bedrijf kan verbeteren door te zorgen dat hun TV app zonder storingen werkt

Het bedrijf kan verbeteren door te zorgen dat hun Canal Digital app zonder storingen werkt. Wij hadden binnen 12 uur onderstaande 4 problemen, die bijna dagelijks voorkomen. Het 5de punt gaat over het Amino kastje.
o Midden in een programma dat wij zitten te kijken, krijgen we plotsklaps de melding dat het programma niet gestreamd kan worden (dit terwijl wij het programma aan het bekijken zijn), niets helpt dan meer, de enige oplossing die wij hebben is dan maar op NPO start naar dit programma te kijken;
o We hebben ook regelmatig afspeelfouten, waardoor we het programma niet eens start, dit doet zich vooral voor bij bijvoorbeeld naar het Nieuws kijken terwijl het Nieuws al 5 minuten bezig is, ook dan is onze enige mogelijke oplossing uitwijken naar NPO start;
o Een andere variant is dat een programma vanuit menu nog wel lijkt te starten maar dan blijft hangen op 2 naast elkaar staande bewegende streepjes die vervolgens tot stilstand komen;
o Ook wordt bij ons regelmatig het programma voorbereid om af te spelen, vanochtend was er na 9 minuten voorbereiding nog niets gebeurd, dit geeft melding S815.
• Een andere veelvoorkomende fout is, dat halverwege het programma opnieuw start, bijvoorbeeld Een Vandaag, waarop wij dan moeten doorspoelen en moeten zoeken naar waar we gebleven waren. Dit is ook lastig bij Canal Digital omdat er wel een tijdsaanduiding is van hoever je bent doorgespoeld, maar je geen idee hebt waar dat is. Wij houden niet de tijd bij als we TV kijken.
• Ook lastig is dat het Amino kastje soms niet wil uitschakelen, dat dit alleen lukt door de stekker er uit te trekken en zelfs dan springt het ding weer aan bij het weer aansluiten op de elektra en verschijnt hetzelfde beeld als waar de TV gestokt was.

16 november 2023

te duur bij Canal Digital

hallo . ga er toch een review op zetten over Canal Digital .ik ben meer dan 25 jaar klant geweest bij Canal Digital . over het algemeen wel tevreden maar ik heb diverse keren geklaagd over ontvangst en ook over abonnementen kosten. vind ze veel te duur. nu had ik een interessant aanbod van NLZIET gekregen wat wel 70% goedkoper is en erg goede ontvangst. bij Canal Digital aangegeven maar die deden er niets mee. wel een korting als ik 2 jaar vast bleef maar die was ook slecht . dus de stap genomen om weg te gaan en zij vonden het prima. ( meer dan 25 jaar klant ) ik heb ook nog moeten mailen om de te veel betaalde maand terug te krijgen en daar wachten ze ook nog 1 maand mee . je kan beter iedere 1 of 2 jaar gaan shoppen dan ergens lang blijven zitten want dan ben je het slechts af is mijn ervaring . trouwe klanten worden beet genomen en niet GEWARDEERD . jammer maar zit nu veel beter bij NLZIET . en ook die zenders die wij wilde zien . dus voor iedereen die dit leest oriënteer je wat in de markt en je bespaard veel geld per jaar en in een paar muis klikken geregeld . succes Peter

1 augustus 2023

Waardeloze TV provider.

Wat een ontzettend waardeloze TV provider. In de afgelopen jaren lopen ze de terugkijk- en opnamemogelijkheden steeds verder te knijpen om zo maar steeds meer reclame door je strot te duwen. Ook het Amino kastje hapert met regelmaat; soms ben je halverwege een film die je terug kijkt, loopt het kastje vast, kun je weer opnieuw beginnen. Ook regelmatig foutmeldingen op zenders waardoor je hele kastje opnieuw moet starten en dat is een traag gedoe. Al met al de slechtste provider die ik ooit heb gehad, zodra mijn abonnement het toelaat ben ik weg.

24 juli 2023

na jaren netjes betaald te hebben…

na jaren netjes betaald te hebben opgezegd ivm overgegaan op glas vezel. Ik kreeg te horen :omdat ik jaren lid was kreeg ik de app. functie nog gratis. Deze had ik niet nodig omdat ik die ook bij mijn nw abb. kreeg. (caiway) Bleek later dat er nog een bedrag werd afgeschreven vervolgens weer bij daarna weer 2x afgeschreven ?, na meerdere contact momenten waarin men zei dit te gaan terug luisteren is er niets gebeurd!!
Weer gebeld er word niet teruggeluisterd en krijg ik niets terug.

19 januari 2021

RTL Z

Sinds start van RTLZ als aparte zender ipv via RTL7 medio 2015 is deze niet meer te ontvangen via Canaal Digitaal. Reden: er is geen overeenstemming over de doorgifte van deze zender. Op vraag wanner dit opgelost is komt reactie dat dit onbekend is. Waarom is men wel in staat om allerlei irrelevante zenders wel door te geven en deze informatieve relevante zender niet wordt doorgezonden zonder goed onderbouwde reden?

Jammer CD, had iets meer verwacht. Kijk er naar uit om van een alternatieve bron gebruik te kunnen maken en mijn CD abonnement te kunnen beeindigen na 19 jaar.

20 januari 2016

Klantenservice is waardeloos!

Volgens hun website kan er storing zijn bij zeer slecht weer (regen/ wind) maar heb regel matig geen ontvangst ook als er een gewone regenbui is.
Dus misschien de beste HD kwaliteit meer het leveren ervan is beroerd.
Ik heb met name moeite met de klantenservice sommige medewerkers weten niet waar ze over praten en zijn soms gewoon onbeschoft willen de verbinding verbreken terwijl je in discussie met ze bent op een normale manier. Ze zijn ook zeer snel met zeggen dat ze dan misschien maar een monteur langs moeten sturen welke € 70 kost voor het eerste uur zelfs toen men dacht dat mogelijk mijn ontvanger stuk was wilde ze een nieuwe sturen tegen betaling waarop ik zei dat dit onder de garantie moest vallen waarop men dan bereid was om deze te vervangen maar dan moest ik alsnog de verzendkosten betalen...sorry waar gaat dit over...je levert iets wat mogelijk binnen 2 jaar stuk gaat en ik moet betalen. achteraf bleek de ontvanger niet defect te zijn maar moest de kabel vervangen worden want deze was op de een of andere manier stuk gegaan (misschien betere kwaliteit kabel leveren!?) Gisteren 01/12/15 contact gehad met ene Wesley van klantenservice die totaal niet bereid was om ook maar een stap extra te doen om te helpen, kon voortdurend een vervelende cq lacherige ondertoon in zijn stem horen en vervolgens wilde hij de verbinding verbreken omdat de discussie hem niet aanstond, dit terwijl ik vriendelijk en normaal tegen hem sprak. Hierop vroeg ik zijn naam welke hij niet wilde geven en vervolgens alleen zijn voornaam omdat hij de enige Wesley op de afdeling zou zijn. Ik ben klaar met CanalDigitaal en zal mijn contract als deze afloopt na 2 jaar beëindigen.

2 december 2015

Diensten redelijk goed, personeel beroerd

ik ben circa 5 jaar lid geweest van canaldigitaal. De diensten zijn redelijk goed. Was eerst lekker goedkoop, maar dat is inmiddels veranderd.
In deze tijd tot twee maal toe contact moeten hebben met de financiële administratie met een (voor mij althans) normale vraag. Helaas dacht de financiële administratie er anders over. Wat kunnen die mensen onbehoorlijk zijn! Ongeloofelijk. Voor mij de laatste keer dat ik klant bij hun ben.

13 november 2014

slechte apparaten

Heb sinds ik overging op digitaal problemen met de afstandsbediening. Na veel gezeur kreeg ik een andere afstandsbediening maar dat hielp niets. Ze kunnen er verder niets aan doen zegen ze. Binnenkort ga ik over naar KPN

25 december 2011
Toon reviews in alle talen. (16 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken