5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Toon meer

3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Toon meer

Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel... Toon meer

Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakje... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top service

Ondanks de vertraging van de bestelling, is alles helemaal goed aangekomen. Hartelijk dank gasten ook voor de uitleg video voor de vertraging en daar is alle begrip voor. Ga zo door

2 december 2024

Mooi opkomend bedrijf

Top bedrijfje met heerlijke Dubai repen. Iets langer gewacht op mn bestelling maar goed shit happens met zo een drukke week.
Uiteindelijk netjes alles binnen gekregen en lekker kunnen genieten.

25 november 2024

Super

26 november wat besteld, vandaag binnen gekregen. Super service. Producten zijn uniek en heerlijk! Ook gewoon een goede prijs.

Heel erg bedankt weer mannen, keep going!

30 november 2024

Ik bestelde 17 november jl

Ik bestelde 17 november jl. voor ruim 25 euro bij candy4you, en het is vandaag geleverd.
Echter had ik Dr Pepper Creram soda besteld, en ik kreeg....dr pepper strawberry!!!! Dit is de tweede keer dat er iets verkeerd gaat! Ik ben nu klaar met Sander en Koen! ik eis dat ze mij de juiste blikjes opsturen en dat ik deze keer niks hoef terug te sturen want ZIJ MAKEN een fout en niet IK!! ik ken de regels voor consumenten en voor leveranciers!!

30 november 2024

Nooit meer.

Vorige week (20nov) besteld daarna niks meer gehoord we zijn nu ruim een week verder!!!!! Verschrikkelijke toko, zeer slecht bedrijf.. dit nooit meer!…

28 november 2024

Ongelooflijk slecht! Nog steeds geen bestelling

Op 17-11 heeft mijn zoontje een bestelling geplaatst tot op de dag van vandaag zijn bestelling nog niet ontvangen. Een order van 27,- voor een 12 jarige is best veel geld. Vanuit Candy4you is er al twee maal toegezegd dat het verstuurd zou worden maar dat is inmiddels ook alweer 4 dagen geleden.
Mijn tip! bestel hier niets want de service is om te huilen!! @candy4you ik wil of de bestelling of zijn geld terug en zorg voortaan als je een actie houdt dat je je zaken op orde hebt!!

17 november 2024

Koop geen mysterybox!

Mystery box besteld en kreeg alleen chinese goedkope troep. Had verwacht dat er wel iets lekkers in zou zitten, maar deed de doos open met veel teleurstelling. Was mijn eerste en laatste bestelling.

14 oktober 2024

16 november besteld zou 22 november…

16 november besteld zou 22 november verstuurd zijn. En... Tot op heden nog niks mogen ontvangen.. begrijp inmiddels via de website dat door enorme drukte het uitleveren van bestelde artikelen iets langer duurt. Maar dit duurt wel.... Lang. Was ook attend geweest als dit via een mailtje ff gecommuniceerd was inplaats van dat je er zelf achter moet komen. Maar geduld is een schone zaak hoop dat mijn bestelling snel bezorgd wordt..

25 november 2024

Mijn zoontje heeft vorige week vrijdag…

Mijn zoontje heeft vorige week vrijdag een bestelling gedaan, van zijn spaarcenten. Nu is de bestelling nog niet eens verzonden 6 werkdagen later al 8 dagen geleden besteld!! Contact is niet te krijgen met het bedrijf op mails word niet gereageerd, zelfs geen mailtje van een vertraging of iets. Waardeloze service! Ruikt naar oplichting! 4/5 werkdagen klopt dus geen snars van!

23 november 2024

na 8 dagen nog niks ontvangen

14-11-2024 besteld en tot op de dag van vandaag nog geen update of verzendbevestiging gekregen, reageren ook niet op mailtjes.

Website geeft aan binnen 1-2 werkdagen in huis, maar vanwege "onverwachte drukte" kunnen de levertijden oplopen tot 8 werkdagen? Waarom houd je dan een actie als je niet voorbereid bent?

Ik zou graag dit weekend een reactie op mijn mail willen ontvangen & evt mijn geld terug, anders ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

22 november 2024