Het contact met Cantivino was zeer prettig. De door mij bestelde wijn hebben ze eerst voorgeproefd en bleek niet meer op dronk. Gelijk hebben ze contact met mij gezocht en is er een prima oplossing... Toon meer

Nadat wij een hele gezellige wijnproeverij hebben gedaan, hebben we een aantal wijntjes besteld Super snel geleverd door deze mensen met passie voor wijn Ben bang dat we snel weer moeten bestellen... Toon meer

Ze waren en zijn super attent als gast vrouw en gast heer en hebben heel veel ervaring in wijn plus alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn er zeker weer bij mochten ze nog een proeverij organis... Toon meer

Wat een heerlijke wijn. Ik had de witte Rioja en de rosé Rioja besteld en ben meer dan verrast. Wat een mooie wijn. De bestelling verliep vlot en de website was helder en duidelijk. Omdat ik in Haar... Toon meer

1. Wijnhandel
  2. Wijngroothandel en -importeur

De allerlekkerste wijnen, eigen import, voor de mooiste prijzen EN...eindelijk eens niet die saaie standaard fles op je tafel/in je wijnkoeler :)

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Nadat wij een hele gezellige…

Super snel geleverd door deze mensen met passie voor wijn
Ben bang dat we snel weer moeten bestellen 😜

Hoi Paul,

graag gedaan en subliem om te vernemen dat je het zondag leuk vond EN de wijnen top!

Enne...vinden wij niet erg indien je snel weer "moet" bestellen :)

Tot snel!!

Goede service, persoonlijk. Heerlijke wijn!

Antwoord van Cantivino

Dank je wel voor de mooie review en hopelijk mogen we snel weer lekkere nieuwe wijntjes bij je brengen :)

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, makkelijk besteld

Antwoord van Cantivino

Dank voor je mooie review een tot de volgende :)

Review

Super snelle, klantvriendelijke service!

26 oktober 2024

Antwoord van Cantivino

Dank je wel voor je mooie bestelling en dito compliment en...tot hopelijk een volgende bestelling :)

Prachtige wijnen

Prachtige wijnen, ruime keus. Service uitmuntend.

24 oktober 2024

Antwoord van Cantivino

Dank voor je mooie bestelling en sublieme review. We hopen dat de wijnen je smaken en we snel een volgende levering mogen komen doen bij je :)

Mooie wijnen

Mooie wijnen! In elke prijsrange wel wat te vinden en ze zijn heerlijk. Daarnaast hebben ze goede & persoonlijke service. Ik bestel voortaan alleen maar de wijnen bij CantiVino:-)

18 mei 2024

Antwoord van Cantivino

Dank voor uw mooie compliment en tot een volgende bestelling!

Gewoon goed.

Een groothandel, en dan toch zo'n kleine bestelling groots afhandelen(erg puike verpakking)!

8 maart 2024

Antwoord van Cantivino

Dank je wel voor de bestelling en het mooie compliment en...hopelijk tot een volgende order :)

Goede selectie wijnen

Goede selectie wijnen, scherpe prijzen en super snel bezorgd! Aanrader 🙌

26 december 2023

Antwoord van Cantivino

Dank je wel voor de mooie complimenten :)

Geniet lekker van de wijnen en alvast een fijne jaarwisseling 🥂

Fantastische wijnen voor de juiste…

Fantastische wijnen voor de juiste prijs.
Aflevering was zoals afgesproken.
Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

15 december 2023

Antwoord van Cantivino

Dank voor de mooie recensie en top dat de wijnen je zo goed smaken, daar doen we het voor!!

Fijne jaarwisseling alvast :)

Verrukkelijke wijnen

Keurig netjes de wijnen afgeleverd. Maar belangrijker nog, de wijnen zijn verrukkelijk!

29 november 2023

Hallo Adrienne,

wat een mooi compliment, dank je wel...en helemaal super om te horen dat je de wijnen zo lekker vond, daar doen we het allemaal voor :)

Super leuke locatie

Super leuke locatie, perfecte uitleg van de wijnen. Gemoedelijke sfeer. Duidelijk overzicht van welke kaas bij welke wijn het lekkerst is . Hele aardige eigenaren met verstand van de wijnen

9 november 2023

Antwoord van Cantivino

Dank voor de mooie woorden Martijn, super dat jullie aanwezig konden zijn :)

top winkel!

top winkel!
super toffe mensen ook.

9 juli 2023

Antwoord van Cantivino

Dank je wel voor de mooie review en tot de volgende bestelling :)

Niets dan complimenten voor Cantivino.

Niets dan complimenten voor Cantivino.
ik moest het bestelde pakket op een bepaalde dag hebben.
En wat deed Cantivino?
Zij brachten het pakkel persoonlijk langs en in een prachtige cadeauverpakking!!! Een buitengewone en aangename ervaring!

27 februari 2023

Antwoord van Cantivino

Dank jullie wel voor het mooie compliment Gerhard en heel graag gedaan; alvast veel plezier op het feestje met de 50-jarige :)