Canva Reviews 4.711

TrustScore 4 uit 5

3,8

Ik heb een hele goede ervaring gehad met het maken en afdrukken van een foto kalender bij Canva. Canva biedt een AI functie, waardoor direct mijn vragen werden beantwoord. Daarnaast vind ik het fantas... Toon meer

Let op: Bij mij schrijft Canva zomaar bedragen van mijn rekening af. En ze zijn niet bereikbaar per telefoon of email. Er is alleen een zogenaamd contactformulier, maar die kun je alleen maar gebrui... Toon meer

Heb via canva een fotoboek ontworpen en laten afdrukken. Echter had ik per ongeluk voor zachte kaft gekozen terwijl ik een hardcover wou. Na een mailtje te hebben gestuurd heb ik het volledige bedrag... Toon meer

1. Softwarebedrijf
  2. Cloud computingservice
  3. Digitale afdrukservice
  4. Grafisch ontwerp
  5. Online samenwerkingsplatform

Canva is a global online visual communications platform on a mission to empower the world to design. It’s a simple way to create beautiful designs from presentations to infographics, videos, t-shirts, websites and social media graphics. Need help? Get customer support, 24/7 here: https://www.canva.com/help/get-in-touch/

Productivity, meet creativity.

Canva’s Visual Suite reimagines the way teams work, bringing creativity, productivity, and the power of AI into one platform.
The most powerful Visual Suite yet. With AI by your side across every format, designing has never been this effortless. And with new design types like email, forms, and coded creations in the editor, you have even more ways to create, collaborate, and bring your imagination to life.

• 110 Kippax Street, 2010, Surry Hills, Australië

• canva.com

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Helemaal top!

Fotoboek met Canva gemaakt en laten afdrukken. Met Canva zo veel meer mogelijkheden dan bijv. Albelli of Cewe, waar ik altijd heel erg tegenaan loop. Nee hoor, je kunt je helemaal uitleven hier, zonder abonnement. Echt super. Op zich vrij snel geleverd. En ziet er uit om door een ringetje te halen. Ook geen lelijk logo of een barcode op de achterkant. In plaats daar van een stickertje die en er gemakkelijk af kan pulken.
Echt heel goed betaalbaar en kwalitatief prima!
Kleine beschadiging op een bladzijde (ontstaan tijdens productieproces) ontdekt, claim ingezonden. Binnen een paar uur reactie terug en heel netje opgelost!
Vijf sterren dubbel en dwars verdiend!

21 januari 2025

NIET AAN BEGINNEN!!!

NIET AAN BEGINNEN!!!
Hier wordt je echt beet genomen.
Een proefabonnement waar je automatisch aan vast zit. Ik vind dat een rotstreek.
Altijd weer de kleine lettertjes waar zulke waardeloze bedrijven gebruik van maken. Irritant gewoon…

11 januari 2025

weet waar je aan begint met een proefabonnement

Het programma doet wat er van verwacht mag worden. En de samenwerking met AI is zeer goe. Het probleem van mij is, dat er toch gefactureerd werd aan het einde van de proefperiode ondanks mijn opzegging. Dat is zo lastig, je moet weer er achter aan, terwijl het juist zo een goede optie is, die je bij veel bedrijven ziet. Enfin het bedrag zal binnen 12 dagen terug worden gestort, maar een gedoetje. Weet waar je aan begint bij een proef abonnement.

30 december 2024

Oplichters

Pakken zonder toestemming meer dan het dubbele van je rekening. En nog kan ik geen gebruik maken van problemen opties. Klantenservice slecht te bereiken. En als je ze bereikt krijg je geautomatiseerde antwoorden. Met andere woorden tijd verspilling en geld verspilling. Afrader

27 december 2024

Grijze kerstkaart

Voor de kerst een eigen foto met tekst aangeboden om te laten printen. Het geel is grijs geworden op leijk papier, onleesbaar en onaantrekkelijk. De mail is een noreply en bij hun klantenservice is geheel onduidelijk hoe met ze in contact te komen hierover. Grote teleurstelling. Had ik maar eerst naar de revieuws gekeken.

20 december 2024

Mega vertraging

5-7 werkdag zou mijn pakket binnen zijn. Nou na 10 werkdagen is het nog niet onderweg. Ik had het beter kunnen halen in Duitsland. Geen bericht en uiteraard geen telefoonnummer

19 december 2024

Heel tevreden over de klantenservice

Kaartjes laten afdrukken maar spijtig genoeg was de kwaliteit en de print niet wat ik verwacht had waarna ik dit heb laten weten via mail. Nog geen half uur na mijn mail al reactie van Canva dat ze dit gingen uitzoeken. Kort nadien terug een reactie dat het om een probleem met de afdrukkwaliteit ging bij de productie en ik mijn geld terug zou ontvangen. Heel tevreden over de klantenservice van Canva.

17 december 2024

Fijne tools, maar vervelend bedrijf

Fijne tools, maar een ontzettend opdringerig bedrijf. Over 2 weken verloopt mijn Canva Teams abonnement, en het hele scherm staat vol met meldingen dat ik de betaalgegevens bij moet werken. Deze zijn niet weg te klikken. Dit maakt het onmogelijk om nog in Canva te werken, terwijl mijn betaalde abonnement nog 2 weken geldig is.

2 december 2024

Als ik nul sterren kon geven deze ik…

Als ik nul sterren kon geven deed ik dat. Ik kan vaak niet inloggen. De app werkt maar half. Ik was aangemeld voor n gratis abonnement. Ik wilde het opzeggen, maar ik kon nier meer opzeggen en niemand van klantenservice reageerde. Nu opeens 110 euro afgeschreven. Oplichting.

26 september 2024

Jarenlange tevreden gebruiker voor diverse projecten

Ik was op zoek naar ervaringen van Canva fotoboeken en kwam op Trustpilot terecht. En ik sloeg bijna stijl achterover.

Ik gebruik Canva al jaren. Voor sociale media, voor visitekaartjes, voor eigen drukwerk in full color, voor ontwerp en drukken uitnodigingen / bedankkaartjes bruiloft (die waren wat aan de dunne kant, wat voor ons niet erg was), beeldmateriaal blog.

Over het drukwerk kreeg ik altijd mails om mij op de hoogte te houden. Omdat er serieuze vertraging zat op mijn opdrachten is dit zelfs keurig opgelost door mijn bedrag terug te storten.

Omdat ik een paar maanden geleden wat vast liep met premium zaken (voor het eerst in jaren) heb ik een trial van een week genomen. Daarna heb ik dat, omdat ik tevreden was, over laten gaan in een betaalde premium versie.

Het enige waar ik soms last van heb is als ik een omslag maak voor Facebook dat die niet helemaal scherp is. Ik weet niet goed hoe dat komt, waarschijnlijk als ik het opzoek, komt dat wel goed. Maar dat is voor mij geen reden om minder dan 5 te geven.

24 september 2024

Ik ben woedend

Ik ben woedend! Na jarenlang trouw klant te zijn, is mijn abonnement zonder enige waarschuwing omgezet naar een Teams-abonnement, enkel omdat ik ooit één keer met iemand heb samengewerkt aan een uitnodiging. En dan krijg ik nog een mail ook waarin ze beweren dat ik een "voordeel" krijg omdat ik al zo lang klant ben, terwijl ik nu ineens 70 euro meer moet betalen! Dit is absurd.

Ze hebben zonder mijn toestemming mijn abonnement omgezet naar een duurder Teams-abonnement, terwijl ik altijd een Pro-abonnement heb gehad. Dit is duidelijk te zien op al mijn facturen. En nu moet ik mijn abonnement opzeggen en zelf een nieuw abonnement afsluiten? Dit is hun fout, niet de mijne!

19 augustus 2024

Voor je weet heb je een abonnement dat…

Voor je weet heb je een abonnement dat alle maand van u rekening gaat en je kan het niet afzeggen !
Mensen doet dit niet blijf van deze website weg want het gaat u veel geld kosten !!
Schandalig dat ze de mensen hun geld afpakken 😡👎

13 augustus 2024

Erg snelle levering

Erg snelle levering! Ik had standaard-levering en het werd na 2 dagen al bezorgd! Mijn bestelling was '5 flyers', wellicht verschilt het per bestelling, maar ik heb een zeer goede ervaring met flyers designen en bestellen!

26 juli 2024

Diverse programma 's geprobeerd

Ik heb veel programma geprobeerd paintshop en adobe expres en andere programma's snel te ingewikkeld voor wat ik wil simpele advertenties maken. Toen kwam ik dit programma tegen en was precies wat ik zocht en betaalbaar binnen 10 min een advertentie gemaakt die er proffesioneel er uit ziet top.

7 mei 2024

Ik gebruik canva al ruim 3 jaar en ik…

Ik gebruik canva al ruim 3 jaar en ik ben zeer te vrede. Ik maak mijn content voor sociale media, alle opdrachten en producten voor school, een logo en brand voor mijn eigen bedrijf en heb regelmatig producten geprint. Het werkt heel makkelijke en je hoeft niet creatief te zijn om mooie dingen te maken! Echte een aanrader.

25 april 2024

Prima bedrijf om een fotoboek te maken

Prima bedrijf om een fotoboek te maken. Ik had express-levering gekozen, wat 25,- euro extra kostte. Het product zou dan binnen 2-3 werkdagen bezorgd worden. Echter was niet duidelijk vermeld dat hier nog 1-2 productie dagen bij zouden komen. Erg jammer dat dit niet duidelijk was, aangezien dit cadeau nu niet op tijd binnen is.

20 april 2024