Slet og ret spild af penge! Eneste grund til at den ikke får 1 stjerne er at det højst sandsynlig ikke er Scam. I stedet for at vente investore, brugte jeg tid på at undersøge de forskellige,... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Brolæggerstræde 14B, 2., 1211, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slet og ret spild af penge!
I stedet for at vente investore, brugte jeg tid på at undersøge de forskellige, skrev til 21 investore som matchede det jeg søgte. 1 vendte pænt tilbage, resten var tavse, ikke engang et "Nej tak".
Synes det vil være på sin plads at, Capino får ryddet ud i de passive profiler, så man som kunde ikke bliver forblændet af, hvor mange investorer der er på platformen, det giver et falsk billede af hvad platformen den kan.

Antwoord van Capino
Platformen er god nok. Setup er også godt. Men det er meget misvissende med antallet af investorer. Rigtig mange svarer ikke på henvendelser. Nogle få er seriøse derinde og så er der mange inaktive. Derfor synes jeg prisen er for høj i forhold til det man får.

Antwoord van Capino
Umiddelbart en ringe respons, Capino har tilbudt support og så må vi se hvordan det går. Må dog sige, at mange investorer synes at være meget passive. Skulle jeg vurdere dem - og ikke platformen - så var det nok noget ringere. Hvis du har en profil som investor, så gør dog i det mindste det minimale at svare på direkte henvendelser, eller meld dig ud. Vi er nok mange håbefulde, som i den grad er personligt investeret i vores projekter. I skylder os i det mindste et - om ikke andet - et ultrakort nej tak.

Antwoord van Capino
Jeg har oplevet en super vejledning og support derfor kan jeg kun anbefale Capino.

Antwoord van Capino
Kunne ikke være mere glad for min beslutning om at oprette en annonce på Capino. Jeg var i stand til at blive connected med de rigtige mennesker, som for mig havde været helt umuligt ude i den virkelige verden. Jeg var heldig i to omgange at finde to forskellige investorer til mit projekt. Jeg sætter også stor pris på den fantastiske kundeservice jeg modtog, da jeg havde brug for hjælp fra Capino. Mette løste mine problemer og gik skridtet ekstra for mig. Kan kun på varmeste vis anbefale at oprette en annonce på Capino, hvis du står og mangler en partner eller investor.

Antwoord van Capino
Fantastisk platform til at connecte med investorer.
Simpelthen skrevet den fineste artikel om min start-up BeSammen. Hele vejen rundt om varme anbefalinger.
Tak til Mette for en meget serviceminded, hurtig og fleksibel tilgang til at løse et uheldigt teknisk problem på siden.
Det resulterede i at vi kunne arbejde videre og ultimativt lykkes med vores finansiering.
Jeg har oprettet en investorprofil på Capino, og jeg har fået mange henvendelser - faktisk så mange, at jeg måtte lukke ned for profilen i en periode.
Der er gode, relevante emner, og de henvendelser jeg har fået, har alle været gode.
God, simpel platform.
Jeg har haft en super oplevelse med Capino.dk. Det er en nem og uformel måde at møde gode investorer på, som gerne vil hjælpe dig videre med din virksomhed. Platformen er brugervenlig, og det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på at skabe en effektiv og gnidningsfri oplevelse for brugerne.
Fra starten blev jeg imponeret over det store netværk af investorer, som Capino.dk har samlet. Det tog ikke lang tid at oprette min profil og præsentere min virksomhed. Jeg blev hurtigt kontaktet af flere interesserede investorer, og samtalerne var både konstruktive og opmuntrende.
En af de ting, der virkelig skiller sig ud ved Capino.dk, er den personlige tilgang og støtte, man modtager. Kundeservicen er fantastisk – de er altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde vejledning.
Bedste Hilsner

Antwoord van Capino
Kan anbefales! Vi brugte Capino den gang da det hed Amino Kapital. Min partner og jeg fandt virkelig hurtigt en investor til vores projekt, samt en anden, som vi kunne sparre med og få hjælp af.
Har haft en del problemer ved at jeg har to konto hos Capino, men har altid fået det løst på en venlig og professionel ved min henvendelse til Capino.

Antwoord van Capino
Useriøst. Jeg har tilmeldt mig og skrevet aktivt til flere mulige investorer men får ikke svar og dermed ingen mulig investering. Spild af penge og tid.

Antwoord van Capino
Når man som jeg har haft et projekt på idéstadiet så har Capino været et sted hvor man kunne komme i kontakt med investorere. Her oplevede jeg både konkret sparring + mulighed for partnerskaber i fremtiden.

Antwoord van Capino
Min oplevelse med Capino har været intet mindre end fremragende. Som stifter af Healper – en platform der matcher klienter med den rette terapeut – stod vi over for en udfordring denne sommer: Vi havde brug for en investering. Vi valgte at oprette en profil på Capino, og resultaterne var overvældende.
Inden for de første 24 timer oplevede vi en enorm interesse fra forskellige investorer, hvilket gjorde det muligt for os at lukke en investeringsrunde på 3 millioner kroner. Efter blot 14 dage kunne vi påbegynde underskriftsprocessen. Det var bestemt grænseoverskridende at åbne vores forretning op på denne meget offentlige måde på Capino, men det skabte tre uvurderlige fordele for os:
1) Vi fik kontakt til investorer, som vi ellers ikke ville have haft mulighed for at møde.
2) Vi skabte et pres på potentielle investorer, der havde givet bløde tilsagn, til at omsætte disse til faste forpligtelser.
3) Vi opnåede en stærkere forhandlingsposition, da vi havde adgang til flere investeringsmuligheder.
Takket være Capino har vi ikke blot sikret finansiering, men også udvidet vores netværk og styrket vores position i markedet. Jeg kan varmt anbefale Capino til andre startups, der søger investeringer.
Super nemt og overskueligt at komme i gang!!
Vi stod i en presset situation og fandt det meget tiltagende og overskueligt at finde rundt på jeres hjemmeside, efter at have oprettet en profil fik vi mange henvendelser og havde god kommunikation via jeres hjemmeside inden vi fysisk skulle mødes med positionelle kommende partnere.
Efter at have fundet der rette match har det været nemt at stoppe vores opslag og aftale med jer igen, med en yders positiv feedback service.
Det er meget tiltagende for os og gør at man ikke føler sig fanget af noget man ikke bruger.
Helt sikkert vil vi anbefale jer til andre!!
Jeg kan klart anbefale Capino. Det er en hurtig måde at få adgang til investorkapital.
Der er en masse kompentente investorer via Capino, så jeg kan klart anbefale det til alle som søger investering.
Mvh
Lasse BOLD
Lees meer over geverifieerde reviews.