Dropshipper, maar dan een heel slechte. 5 weken na bestelling nog steeds niks binnen. Geen respons op vragen via verschillende online kanalen. Totaal geen service.

Sorry dat ik het moet zeggen. Normaal gesproken geef ik alleen maar goeie feedback, maar bij Capped is dat niet het geval. 1,5 maand geleden kocht ik een pet. 4 contactformulieren ingevuld, en ik heb... Toon meer

Bestel hier niets want je krijgt je bestelling niet binnen. Het riekt naar oplichting. Begin mei een pet besteld en betaald en in juli nog niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord.

Erg tevreden met Capped.nl! Mijn eerste bestelling had wat vertraging vanwege Covid-19 en de drukte bij de postorderbedrijven. Ik heb toen een kortingscode gekregen voor het lange wachten, waarop ik e... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Wanneer je hebt betaald krijg je in eerste instantie al geen bevestigingsmail. Nu 2 maanden later, geen reactie op m'n mails naar de klantenservice en niets ontvangen. Pure oplichterij

4 juni 2020

Na enkele maanden nog steeds geen…

Na enkele maanden nog steeds geen nieuws over mijn bestelling. Klantenservice trekt op weinig. Op Facebook bekijken ze je berichten zonder te antwoorden. Raar dat ze niet eens weten waar hun producten zijn die klanten wel van maanden ervoor hebben betaald.

1 juni 2020

Goedkope Chinese troep wordt doorverkocht met dramatische klantenservice en levertijden van minimaal 5 weken

Dramatisch. Geen fatsoenlijke reactie door ‘klantenservice’. Wacht al 35 dagen op mijn bestelling. Waarschijnlijk gewoon een jonge gast die dacht snel geld te verdienen met het verkopen van Ali Express-petjes. Pakket wordt tegengehouden door douane en zou onderweg zijn. Na een week nog niets gezien. Prima dat je een bedrijf wilt runnen, maar doe het dan goed.

Doe het niet, bestel hier niks!!

22 mei 2020

Geen pet gezien

Geen pet gezien, ook geen reactie op mijn emails. Heb ook verschillende designs van petten op aliexpress voorbij zien komen, dus die exclusief gemaakte petten die ze proberen te verkopen is helemaal onzin. Jammer dat ik erin ben getrapt.

20 mei 2020

Nooit bestellen bij Capped.nl

Het heeft 6 week geduurd voordat spullen binnen waren. De klantenservice houdt je alleen aan het lijntje om je bestelling niet te laten annuleren.
Dat je lang moet wachten is 1 punt, maar de kwaliteit is echt waardeloos. De spullen komen uit China en volgens de exportdocumenten heeft het petje $2,75 gekost (omgerekend ongeveer €2,50) Dus dikke marge op slechte spullen. NOOIT BESTELLEN!

18 mei 2020

Na meer dan een maand wachten en…

Na meer dan een maand wachten en meermaals genegeerd te zijn door de klantservice nog steeds niks binnen. “ Het product is bijna in Nederland”.

Petten worden waarschijnlijk besteld in het Oosten waar de kosten zo laag mogelijk zijn, ik ga er vanuit dat als het product nog aankomt de kwaliteit matcht met de inkoopprijs. In ieder geval is de wachttijd absurd en de klantenservice meer dan waardeloos.

18 mei 2020

Echt schandalig bedrijf...

Echt schandalig bedrijf... wacht al een maand op mijn bestelling. Van een verzending niks gehoord... na appen werd gezegd dat het verzonden was. Tot op heden nog niks ontvangen.

10 mei 2020

verschrikkelijke klantenservice

verschrikkelijke klantenservice, producten worden niet geleverd en men geeft u valse informatie via de klantenservice. het product zou zogezegd binnen de 3 weken geleverd worden. anderhalve maand later heb ik er nog steeds niets van gehoord

9 mei 2020

Echt dramatisch

Echt dramatisch: bedrijf laat duidelijk de petten importeren vanuit China. Dus i.p.v. dat jouw zojuist bestelde pet in de opslag ligt en klaar voor de verzending, moet je petje eerst nog door dit 'bedrijf' besteld worden in China en moet jij EEN MAAND WACHTEN tot dat je bestelling eenvoudig en kwaliteitsloos geproduceerd is en vervolgens de hele wereld moet overvliegen om bij jou terecht te komen. Doordat deze goedkope troep waarschijnlijk voor 2 euro wordt ingekocht maken ze hier nog belachelijk veel winst op ook! Laat je niet misleiden door dit soort Facebook-ads: dit blijkt, wederom, al-tijd troep.

28 april 2020

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf. Bestel hier nooit. Geen reactie en na een maand nog steeds geen levering stelletje oplichters.

25 april 2020

Niet bestellen

Petjes worden gewoon verzonden vanuit China. Bezorgtijden bijna een maand. Communiceren alsof ze met een exclusieve oplage werken maar reden van lange bezorgtijden is dat ze het petje gewoon uit China bestellen. Op de adressering van het pakketje staat ook geen Capped als afzender maar een adres uit China.

25 april 2020

Is dit jouw bedrijf?