Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kundeservice. venlig og hurtig betjening. Intet negativt at sige tvært imod. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn havde selv fundet denne internet side efter interesse for Caps. Vi fandt et godt tilbud. Desværre viste det sig, at den vare vi bestilte ikke var på lager, hvilket vi meget hurtigt blev gjor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Caps4You er efter min mening Danmarks bedste leverandør af Caps. Du møder først og fremmest en brugervenlig og letoverskuelig hjemmeside. Siden har de tradtionelle mærker som NewEra men... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lørdag nat kom jeg i tanke om, at jeg skulle bruge en hue og en cap til julegave den kommende onsdag. Jeg bestilte varerne og skrev en lille besked til kundeservice, om at det kunne være himmelsk, om... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Hoofddekselwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Caps4you.dk finder du Dk's største udvalg af Flexfit med mere end 150 modeller. Derudover har vi massere andre mærker og konkurrence dygtige priser. Hurtig & billig levering!

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

COOL service!

Fik min søns "nummer?!" hue i dag i suveræn kvalitet og med hurtig ekspedition.

Vil helt sikkert handle derinde igen!

God jul og NUMMER?! ;-)

25 november 2014

Antwoord van Caps4you.dk

Tak for din anmeldelse .. :)
Glædelig jul og selvfølgelig får du vores nummer: 50195757. Spøg til side, griner.
Martin - Caps4you.dk

Super hurtig ekspedition

Bestilte to caps som blev leveret med posten den efterfølgende formiddag, det kan da ikke gøres hurtigere. Og capsene opfyldte forventningerne. Helt sikker et sted jeg vil handle igen.

18 november 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig gode produkter

Det er super gode ting de har,men ventetiden var meget lang,fordi der ikkevar nogen caps på lager øv øv

18 november 2014

Hej Lone,
Jeg er rigtig ked af ventetiden. Vi har nogle enormt populære produkter og vi er kede af, vi ikke rigtig har kunne følge med. Vi gør vores absolut bedste, for at leve op til vores annoncerede leveringstid. Jeg er ked at, du ventede lidt længere.
Du ønskes en rigtig god dag.

Martin Jensen
Caps4you.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

god og hurtig levering

Super hurtig service, dog svarede de ikke på telefonen da vi ringede, men pakken kom til tiden, som var spørgsmålet

6 november 2014

Hej Simone.
Vi beklager vi ikke har haft svaret på vores telefon, den har drillet den seneste tid.
Er glad for varerne kom hurtigt.
Rigtig god dag.
Martin Jensen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let og overskuelig hjemmeside, glimrende service og hurtig levering

Min søn havde plaget længe om en "nummer-hue". Vi gik sammen ind på caps4you og fandt huen med det samme. Siden var virkelig nem at overskue. Vi bestilte den kl 21.30 og 2 dage senere lå den i postkassen. Min søn var lykkelig og går nu med huen hele dagen... Og aftenen :) Jeg vil til enhver tid anbefale Caps4you.

24 oktober 2014

god service

Da jeg bestilte et produkt hos Caps4you indtastede jeg mit navn, hvorefter min adresse poppede frem og jeg afgav min bestilling.
Desværre havde serveren fundet en forkert adresse, jeg bor i lejlighed og den havde ikke fået min opgang med.
Derfor blev pakken sendt tilbage til caps4you og normalt ville det betyde at jeg selv skulle betale for portoen, men de sendte den på ny.
I mellemtiden har der været nogle problemer med posten i min lejlighed generelt, så caps4you fik pakken igen.
Derfra gik jeg igang med at løse problemet selv med post Danmark, men jeg skulle stadig ikke betale for portoen, da det ikke var min skyld rigtig god service!

20 oktober 2014

Det var nemt

Jeg handlede hos Caps4you for første gang, og det var super nemt og gik rigtigt stærkt. Så gaven til min søn landede en uge inden fødselsdagen - dejligt!

20 oktober 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.