Scherpe prijzen voor de Japanse pokemon sets. Klein issue gehad met de levering maar contact opgenomen en de check en oplossing heel snel gevolgd. Ik ben al jaren aan het verzamelen en er kan al... Toon meer
Heel erg tevreden met mijn eerste aankoop bij deze webshop! Ik was al enige tijd opzoek naar de Weiss Schwartz Disney 100 TCG maar overal kon ik deze alleen vinden voor de hoofdprijs. Maar gelukkig br... Toon meer
Zeer tevreden, Er was iets fout gegaan met bestelling aan beide kanten echter is dit ontzettend goed opgelost uiteindelijk, Cardgamelife was er snel bij en kwam met een mooie oplossing. Ik raa... Toon meer
Mooie en orginele producten die niet te vinden zijn in elke standaard pokemon winkel, zoals de japanse booster boxen. Daarnaast is de prijs van veel producten ook erg scherp Besteling snel verzon... Toon meer
De nummer 1 webshop voor Japanse Pokémon boosters en boosterboxen.
Nederland
- cardgamelife.com
Goed adresje voor pokemon kaarten
Goed adresje voor pokemon kaarten! (Ik kocht hier mijn eerste koreaanse pokemon kaarten)
Via Cardmarket naar de Website
Op cardmarket een aantal artikelen gevonden. Maar toen ik zag dat CardGameLife ook een site had en dus hier even gekeken. Via Whatsapp contact gehad en de order was meteen geregeld.
Top service en een goed ervaring!
Wederom bedankt
Bedankt voor de WSC2023 doosjes. Ongelofelijke ervaring om dit te mogen ontvangen en te openen. Verzending is altijd keurig. Tot de volgende.
Goed aanbod en communicatie
Goed aanbod en communicatie. Overzichtelijke site en producten zijn in goede staat geleverd.
Vlotte transactie !
Overzichtelijke website via de zoekmachine getroffen en voor deze tijd nog goed aangevuld. Snel gevonden wat ik wilde en alles werd keurig geleverd. Ik ben heel blij met mijn aankoop (SWSH06). Riptime :)
Denken met je mee en zoeken naar een…
Denken met je mee en zoeken naar een oplossing!
De bestelde producten waren vanuit de fabriek beschadigd geraakt. Ik werd keurig gebeld en er werd een goede oplossing geboden. Betrouwbare en eerlijke partij!
Dikke aanrader!
Wat een top winkels,
Snel besteld snel geleverd zeer netjes verpakt en alles netjes gesealed.
Prijzen zijn ook heel erg netjes je merkt gewoon dat het een liefhebber is!
Ik ben erg tevreden en ga zeker meer bestellen!
goede service er was wat mis gegaan…
goede service er was wat mis gegaan stuurde email binnen tien minuten antwoord en is nu opgelost ga zeker nog vaker bestellen
Mooi product en snel geleverd.
Geweldige service
Snelle service en goeie kaarten gekregen vaste klant geworden !!!
Geweldige shop
Super snelle levering, betrouwbaar en goede kwaliteit van de producten. Zeer tevreden en zal zeker nog een keer wat bestellen.
Goede kwaliteit geleverd
Ik heb er lang op moeten wachten vanwege een fout van de bezorger maar ondanks dat is alles in goede staat geleverd
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, topservice. Producten in perfecte staat zoals gehoopt voor mijn collectie in acryl cases 🙏🏻