Lees wat reviewers zeggen
Super god service og behandling hos Car direkt er altid til at snakke med samt hurtig levering og pris som vi har aftalt. Jeg har et lille firma med 4 biler hvor jeg har køb sommer og vinterdæk gen... Toon meer
Hold jer væk find en anden forhandler. Købte komplet vinterhjul sæt. Finder efterfølgende ud af at de vinterdæk som er monteret på 3 af fælgene er 3.5år gamle. Cardirect var ikke villig til lø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cardirect sælger komplette sommer- og vinter hjulsæt til TESLA, VW, AUDI, BMW, VOLVO, Skoda og Ford med flere. Vi er specialister i komplette hjulsæt til EL- og Plug-In Hybrid biler.
Contactgegevens
Greve Centervej 88, 2670, Greve, Denemarken
- +4520807060
- info@cardirect.dk
- cardirect.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan varmt anbefales
Fantastisk service hos Cardirect! Jeg skulle bruge dæk og fælge til min Audi og fik utrolig god og tålmodig hjælp fra Rolf, som guidede mig trygt gennem hele købet. Samtidig fik jeg en væsentligt bedre pris end hos andre forhandlere.
Stor ros til Rolf for hans kompetente rådgivning, tålmodighed og gode service.
Kan varmt anbefales
Købte dæk og fælge til Tesla. Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Superservice og gode dæk og fælge
Superservice og gode dæk og fælge. Handler gerne igen.
Altid god behandling/sevice
Jeg har et lille firma med 4 biler hvor jeg har køb sommer og vinterdæk gennem flere år, alle gange med stor tilfredshed og kvalitet, kan kun afbetale Car direkt mange gange.
Mvh
Christian Haakonsen
Min bedste oplevelse at handle hjulsæt her!
Købte 4 nye dæk og fælg af Rolf som hjalp mig fra start til slut. Hentede dem lokalt i Greve og fik dem monteret samme dag. Den bedste oplevelse jeg har haft med at købe hjulsæt. Jeg kan se at Michael fra en konkurrerende virksomhed herunder, har lavet en fake anmeldelse for at forsøge at skade Cardirect. Jeg spurgte nemlig Rolf til sagen, og han har ringet til alle der hedder Michael som han har handlet med det sidste halve år, som alle har haft rigtig gode oplevelser med CarDirect. Rolf vil nemlig gerne høre mere til sagen, men Michael findes ikke i systemet. Alle hjulsæt er nye og jeg kan slet ikke genkende det samme billede. Kæmpe anbefaling her fra. Lad ikke en fake annonce skræmme jer væk!
Hold jer væk find en anden forhandler.
Hold jer væk find en anden forhandler.
Købte komplet vinterhjul sæt.
Cardirect var ikke villig til løse problemet på en hurtig og fair måde.
De har ikke styr på deres underleverandør når så gamle dæk monteres på en ny vare.
Så nej find en anden forhandler.

Antwoord van Cardirect ApS
God pris, hurtiglevering og "nye" dæk (produceret i år).
Skulle have nye vinterdæk incl. fælge til vores nye Xpeng G6. Inden bestilling undersøgte jeg flere leverandører, men ingen af dem jeg havde kontakt med kunne garanterer en minimums produktionsdato for dækkene, men efter et besøg i showroom i Greve og en snak med Rolf, garanterede han at de som minimum var fra 2025, men alle 4 dæk var produceret fra i år 2026 uge 16, så kan kun anbefale.
En aftale, som pludselig ikke er en aftale.. Dårlig service
I Februar måned købte jeg et komplet sæt hjul til min Tesla.
Da hjulene blev monteret på min bil dagen efter, rystede, larmede og hoppede de. Dækkene var helt ude af balance og fejlproduceret, blev der konstateret af min dæk montør. Jeg kontaktede Cardirect (Rolf), for en aftale om at jeg gerne ville reklamere samt have nogle andre dæk på. Jeg betalte differencen på de nye kontra de "gamle" dæk (hvilket også var overprissat). Dækkene blev leveret til min dæk montør, da jeg fik af vide at Cardirect ikke kunne afbalancere, samt montere dæk i frostvejr??!
Jeg blev lovet kompensation for både første afbalancering, dækskifte og Rolf fra Cardirect ville holde min skadesfri på den konto - det var da god service.
MEN tonen blev en anden da jeg har fået monteret mine nye dæk, samt brugt 1 1/2 time på at aflevere de defekte dæk retur, til Greve (som jeg blev beordret). Pludselig var tonen nedladende og ikke særlig behagelig. Det resulterede så i at jeg stod med 2 regninger, som var betalt, som Cardirect nu "løb fra". Afmontering af hjul på bil, afmontering af dæk, på montering af dæk, afbalancering, på montering af hjul på bil (for anden gang), som Cardirect efter mange beskeder samt snakke, ikke ville dække alligevel.
Den første regning fik jeg godtgjort, men den oprindelige aftale blev brudt og jeg havde pludselig brugt knap 13.000 kr. på et sæt hjul, jeg startede med at give 7.500 kr. for.
Derfor har jeg handlet første og sidste gang med Rolf fra Cardirect.

Det fungerer perfekt
Det fungerer perfekt, og jeg kan varmt anbefale Cardirect. Jeg købte flotte vinterkomplethjul til en god pris.
Jeg bestilte nye vinterdæk til min bil…
Jeg bestilte nye vinterdæk til min bil med kodede TPMS ventiler. Desværre kunne bilen ikke genkende TPMS ventilerne, så jeg har efterfølgende besøgt flere dækcentre, dog uden at få fejler rettet. Nu har jeg været forbi forhandleren som fortæller at jeg har fået monteret uoriginale TPMS ventiler, som jeg derfor skal have skiftet. Pris ca. kr.2800. Jeg har forelagt mit problem hos CarDirect, men her er der absolut radio-tavshed. Ikke speciel god oplevelse...

Antwoord van Cardirect ApS
Super tilfreds, god oplevelse!
Fik god hjælp fra start til slut. Meget tålmodig hjælp til at finde frem til det helt korrekte for mig. Super service, og flink. Jeg vil helt klart anbefale, og selv bruge shoppen igen en anden gang.
Har købe nogle fælge og meget støjsvage…
Har købe nogle fælge og meget støjsvage vinterdæk til min xpeng g6
Havde problemer med at den ikke kunne finde Tpms sensor men fik lyn hurtigt hjælp med problemet.
Super service
Hurtigt og effektivt
Hurtigt, effektiv, professionelt - klar anbefaling af Bent med nye dæk til Tesla model 3 - skrev søndag, hentede mandag!
Hurtig og god levering.
Hurtig og god levering.
Jeg rakte ud til Cardirect og jeg fik en god service over telefonen. De vil lige dobbelt tjekke at de dæk & fælge jeg havde fundet at de passede til vores nye bil.
Hertil var levering super hurtig og fragtfirmaet ringede til mig da de havde afleveret mine dæk.
Kan varmt anbefales!
Kvalitets-vinterdæk og -fælge til Cupra Tavascan. Den bedste kvalitet og den bedste pris
Kvalitets-vinterdæk og -fælge til Cupra Tavascan. Meget høflig og klar kommunikation med god indsigt i mine behov omkring bilens størrelse og vægt, og at jeg kører en del til Tyskland med de krav, der er dernede.
Blev tilbudt at få dem leveret hjemme, men valgte at hente dem selv, da de ankom til lageret i Greve.
Ved den aut. Cupra-forhandler bekræftede de kvaliteten og forklaringerne omkring dæk og fælge, hvilket var meget betryggende.
Den bedste kvalitet og den bedste pris. Tak for det!
God service
Genopfrisk hver eneste mail hvad i er enige om ellers ser de bort fra en masse ting.
Efter flere mails blev vi enige om et sæt med sølv / grå fælge med kapsler og alt for 10.000kr. Han skulle sende faktura. hørte intet. Efter 2 uger skriver jeg så om der er update på de fælge. Han skriver til mig som om jeg er ny kunde og læseer slet ikke de vedhæftede mails. Jeg "reminder" ham så om vores tidligere mails omg de grå fælge. han skriver så han kan få dem med andre dæk men til 500kr mere. fint. ingen problem. kommer ud. SORTE FÆLGE UDEN KAPSLER. Og han siger han gav mig linket. JADA. 16 forskellige links hvor alle havde fejl i fælg størrelse men JAJA self min skyld. Tag ikke fejl.Det er rigtig gode tilbud men man skal HVER MAIL genopfriske hvad det er du har bestilt.. Meget useriøst hvis du spørger mig.. Spild af tid i sidste ende
Har nu to gange forsøgt få fat i et sæt…
Har nu to gange forsøgt få fat i et sæt fælge fra denne butik. Opslaget har været lagt op på dba med henvisning hertil. Har nu to gange forgæves kontaktet dem for at ville købe disse fælge. Det viser sig så, at de er solgt.. og ikke nok med det. De har været solgt BEGGE GANGE! Så bliver man altså pist og især når det er fra samme sted. Derudover skrev jeg på chatten ret tidligt og blev lovet kontaktet i løbet af få timer. Dette skete aldrig. Højst sandsynlig også derfor fælgene blev snuppet for snuden af mig. IGEN! Man skal sgu have styr på hvad man ligger op hvis man vil drive en biks. USERIØST!
Fejl melding TPMS sensor til Tesla
Fine hjul, MEN overvej en ekstra gang inden du køber, der er problemer med deres TPMS sensor til Tesla fælgene, efter Tesla opdatering som kom med 2024.38 i september, det vil resultere i fejlmeldinger, et sæt nye TPMS sensor hos Tesla koster 2460 kr.+ montering.

Antwoord van Cardirect ApS
Rigtig god service fra start til slut
Rigtig god service fra start til slut. Kan varmt anbefales!
Dit is Trustpilot