Car Driver Deals Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer

Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer

Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer

Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer

1. Autoleasebedrijf
  2. ook in
  3. Autoverhuur

Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tevreden klant

In augustus 2020 een contract aangegaan voor een Audi A3 sportback. Deze was helaas niet beschikbaar op dat moment. Dus een auto uit dezelfde klasse gekregen. Mini Countryman. Geen verkeerde auto maar niet mijn ding. Bij Cardriverdeals hebben ze gezocht naar een ander alternatief omdat ik aangegeven had dat een mini niet zo mijn ding was.
Als alternatief kreeg ik een paar weken later een Mercedes B180, AMG uitvoering. Hierover erg tevreden, zodanig dat ik zelfs ging twijfelen over de Audi A3.
Maar goed. Nu de Audi in bezit en erg tevreden. Tevreden vooral over de flexibiliteit en service van Cardriverdeals!
Ben blij dat ik nu geen gedoe meer heb met keuring, onderhoud enz.

Prima service

Prima service en altijd erg vriendelijk.

We zijn sinds september klant en dus mobiel. Helaas nog niet in de gevraagde auto en daarom drie sterren.

Zeer ondersteunend.

Zeer ondersteunend.
Geleverd was een auto zonder trekhaak, waar ik wel behoefte aan had.
Binnen één dag auto omgewisseld voor een auto met trekhaak.

Positief. Goed alternatief voor lease

In eerste instantie zeer positief, Snel een tijdelijke auto gekregen tot mijn wensauto er zou zijn. Zeer positief. Mijn wensauto kwam na 8 weken. Zeer positief. Zes weken later was mijn wensauto al weer doorverkocht en kreeg ik een auto die niet aan mijn wensen voldeed. Zeer negatief. Dat heb ik ook laten blijken, maar pas na twee maanden werd die auto weer vervangen voor een auto die aan de wensen voldoet. Die auto (een Toyota RAV 4) met alleen voorwielandrijving kwam op een paar supergladde zomerbanden. En dat een week voordat Nederland wit en glad werd en ik mijn auto een week niet meer kon gebruiken. Dat was dus gewoon pech met de timing, maar er hadden betere banden onder moeten zitten. Dat konden ze op dat moment natuurlijk niet direct oplossen, maar ze boden mij aan die periode niet te hoeven betalen. Toen heb ik in overleg met cardriverdeals op mijn verzoek weer een andere auto gekregen. Een gloednieuwe Volvo XC40 Hybrid.
Ik heb hem pas een week maar ik hoop nu al dat ze deze pas over lange tijd weer omruilen!
Conclusie: bedrijf levert echt zeer nieuwe auto's met heel weinig kilometers. Je moet soms wat vaker overleggen met de helpdesk, maar problemen worden wel opgelost.

Logo Car Driver Deals

Antwoord van Car Driver Deals

Beste Mark,

Naar aanleiding van de in samenspraak geleverde Toyota RAV4, zijn we u tekort gekomen wat betreft de zomerbanden. Hierover hebben wij 11 februari nog contact gehad via de mail. Helaas hebben wij hier geen reactie meer over ontvangen. Zoals u wellicht weet kunnen wij geen 4WD garanderen. Onze auto's worden af-fabriek geleverd.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag.

Top concept voor voordelig en luxe rijden met goede service

Wij rijden sinds mei 2020 een super fijne en mooie Peugeot 3008. We zijn bij de aanvraag altijd heel goed geholpen. Eind oktober hebben wij schade gehad aan een voorband door los slingerend auto onderdeel op de snelweg. Dit is heel snel en zonder ook maar een rekening te zien verholpen door Kwikfit. Toen ook een sterretje laten repareren door Autotaalglas. Die factuur kregen we zelf en heb ik doorgestuurd naar Car Driver Deals. Daarvan heb ik wel twee keer een herinnering gekregen dat het niet betaald was, ondanks belletjes met de servicedesk van CDD. Dit is echt de enige aanmerking. Verder alleen maar positief.

geen 5 sterren !!!!!!!!!

ik geef geen 5 sterren omdat ik na 9 maanden nog steeds niet mijn bestelde auto heb.
Ik vind wel dat jullie iets meer contact mogen leggen met klanten die hun gewenste auto niet krijgen, dit dmv regelmatig een belletje met update, behalve een autowissel heb ik nog steeds niks gehoord van CDD
ik hoop dat het volgende contract wel de gewenste auto is, anders denk ik niet dat we nog eens verlengen

23 februari 2021

Prijs kwaliteit verhouding is gewoon enorm goed!

Prijs kwaliteit verhouding is gewoon enorm goed! Je kan voor relatief weinig geld een (bijna) nieuwe auto rijden, zonder zorgen. Wanneer je een jaar vooruit betaald en een van de goedkopere klassen kiest dan is alleen een uiterste geluksvogel met een 500 euro tweede hands Fiat Panda goedkoper uit.
Klantenservice is goed bereikbaar en ze willen ook zeker helpen, alleen is het een 'beginnend' bedrijf en worden niet alle gemaakte afspraken snel waargemaakt. Ze beloven al snel een bepaalde auto binnen een bepaalde tijd maar wegens onvoorziene maar toch wel verwachte omstandigheden is het toch vaak een andere auto en later dan verwacht.
Mobiliteitsgarantie staan ze wel echt voor, je krijg hoe dan ook een auto en tot nu toe steeds keurige autos gereden. Komende augustus komt een 5deurs mini eraan en ik (lees mijn vrouw) verheug me enorm.

Ik zie trouwens hier een aantal beoordelingen over het niet krijgen van de gekozen auto, dit staat overal netjes op de site en in hun voorwaarden. Je kiest dus een klasse met de voorkeur voor een bepaalde auto met opties, ik kreeg deze na 2,5 maanden maar daarvoor nagenoeg dezelfde auto met zelfs meer opties. Lees je a.u.b. in voordat je meer dan 1000 euro ergens neertelt, dat voorkomt een hoop teleurstelling en zorgt voor betrouwbaardere recensies.

Enorm klantvriendelijk

Reeds 8 maanden ervaring met Car Driver Deals. Ik ben tevreden met de auto en verbaas me telkens weer over de extreme klantgerichtheid. Bij het stellen van een vraag, bij pech of bij een verzoek werd ik steeds snel en erg goed geholpen. Concluderend: Ik kan leasen bij Car Driver Deals iedereen aanraden!

‘zeer voordelig rijden’

Ik heb gekozen voor ‘zeer voordelig rijden’ met levertijd van 12 maanden. Ik ben heel tevreden over mijn CDD. Afspraken worden nagekomen. Auto is twee keer gewisseld vanwege de gevraagde trekhaak. Steeds netjes geregeld en mooie, complete auto’s. Over 3 maanden loopt mijn huidige contract af en verwacht ik mijn volgende auto, die ik dus 9 maanden geleden besteld heb. Binnenkort ga ik weer nadenken over de volgende deal, zodat de leveringen mooi op elkaar aansluiten. Ik hoop nog lang van deze deals gebruik te kunnen maken. Apart is wel dat je ongeveer gelijktijdig met de levering van een nieuwe auto, die je een jaar geleden besteld hebt, nu weer een nieuwe kiest.

De beste leasemaatschappij

De beste leasemaatschappij. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Prijs en kwaliteit voertuig sluit goed aan bij beleving. Ik ben zeer tevreden.