Tanja is een krak in haar vak! Ze adviseert je welke kledingstukken voor jouw figuur geschikt zijn, helpt je met uitzoeken en past kledingstukken aan indien nodig. Een gezellige babbel hoort er iedere... Toon meer
Het is altijd fijn winkelen bij Boetiek Carla. Tanja doet haar job met passie en ze weet je altijd tot in de puntjes te kleden. De service is voortreffelijk.
Super tevreden, een plezier om een bezoek te brengen. Klantvriendelijke zaakvoerdster,zeer behulpzaam, heel goede kwaliteit en mooie stijl. Een aanrader, je vindt hier altijd je keuze.
Kleding kopen is leuk. Het wordt nog leuker wanneer u op een goede bediening kan rekenen, zowel in de shop als online. Dat is precies waar we bij CARLA Womenswear extra aandacht aan schenken. U komt op de eerste plaats. U wordt steeds met de glimlach geholpen. Wij bieden een ruime en zorgvuldig uitgekozen collectie jonge, trendy dameskleding aan. Perfect combineerbaar. Zo hebt u de beste keuze om de perfecte outfit samen te stellen volgens de laatste modetrends. Je bent slank of hebt een grotere maat? Klein of groot? Je vindt bij ons een grote keuze die bij jou past.
A. Van Landeghemstraat 49-51, 2830, Willebroek, België
Ik heb een bestelling in mei geplaatst en zou geleverd zijn op 28 mei 2024 afgeleverd bij je buurman/-vrouw. Zowel ik als mijn buren hebben niets ontvangen ik en nu al weken aan het mailen maar krijg na een aantal keren wel een reactie nu al weken geen reactie. Ik heb voor € 134,73 besteld en niets ontvangen. Het 06 nummer is niet bereikbaar. Ik voel me opgelicht. Hopelijk zorgt dit voor een reactie.

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
Ik heb linnen jurkjes besteld bij jullie
Maar geen bestel bevestiging gekregen
Als ik jullie bel constant in gesprek
En op mijn mail krijg ik geen antwoord

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
na het reageren op dit bericht zijn jullie nog steeds niet bereikbaar heb via jullie site contact opgenomen ook daar is via mijn mail niet opgereageert en de bestelling staat ook niet op mijn mail maar van me dochter u kunt mij ook mailen door in u eigen mail te kijken ook dit telefoonnummer klopt niet gaat om bestel num 2187

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
Mooie kleding en supervriendelijke bediening!

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Snelle levering en zonder problemen

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
Mooie site,mooie kleren,dus makkelijk kiezen. Zeer snelle verzending!! Goede service, zeer tevreden!
Alles perfect verlopen. Prima service. Mooie kleding. Nog een kaartje bij. Leuk

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
zeer duidelijke en vriendelijke communicatie! Dikke merci !

Antwoord van Boetiek CARLA Womenswear, België
Steeds vriendelijk en zeer behulpzaam in het samenstellen van je outfit.