Eminent god oplevelse hos Carlsens Barbershop, Svendborg. Jeg blev klippet af Artin der gav sig tid til at forstå mine ønsker til klipningen, og selve resultatet blev virkelig flot! God stemning og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk oplevelse, hver eneste gang havde egentlig bestilt en tid ved Emil i Sønderborg men det blev Hamid der stod for studsningen som i øvrigt står KNIVSKARPT! altid venlig og imødekommende ser... Toon meer
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner. Manuel (min barber) er som alle andre i salonen dygtig, behagelig, omgængelig, og mest af alt - pertentlig i sit arbejde. Har været rundt omkring, men k... Toon meer
Har været forbi Matthias 2 gange nu, han klipper den vildeste mullet! Den har siddet brandvarmt begge gange, udover en mullet der vender hoveder på gaden giver Matthias også god rådgivning om genere... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carlsens Barbershop er en herrefrisør med fem saloner i Odense, Århus, København, Sønderborg og Svendborg. Vi har indrettet vores salon i ægte old school-stil, hvor du træder tilbage i tiden til de swingende toner af Frank Sinatra og Elvis Presley, men med et moderne twist 💈 Du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når du sætter dig til rette i vores stol. Vi sørger nemlig for, at du kan koble helt af eller få en god sludder, mens du besøger os. Du kan nyde en friskbrygget kaffe, kold sodavand eller en kold specialbrygget øl, mens vi klipper og barberer dig 🍻 Vi er alle nørder inden for vores fag og især herreklipninger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Alle har uddannelse fra frisørskolen, eget akademi og internationale kurser, så du er altid i trygge hænder, uanset hvem du vælger og hvad du ønsker. Vi glæder os til at se dig!
Contactgegevens
Kongensgade 9, 5000, Odense, Denemarken
- kontakt@carlsensbarbershop.dk
- carlsensbarbershop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Mega dygtige og vanvittigt søde…
Mega dygtige og vanvittigt søde frisører. Bliver selv klippet af Mathias, og han har klippet til perfektion hver gang! Kun store anbefalinger herfra
Besynderligt koncept
Efter en halv times behandling som primært bestod i at klippe nakke og sider, hvorefter den aftalte længde afviger med ca. 5cm på hele toppen af hovedet.. står jeg alligevel hjemme i spejlet om aftenen og klipper døde spidser af tindingerne.
Jeg har fået bedre klipninger til det halve, både på tid og pris.
Meget venligt personale og super…
Meget venligt personale og super betjening 😊
Som altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse. Jeg vælger altid den samme behandler, Sarah.
Hun "kender" mit skæg, og jeg er altid rigtig godt tilfreds med hendes arbejde. Yderst kompetent og dygtig behandling.
Altid en fornøjelse 🙌
Det er altid en fornøjelse at svinge forbi salonen i Kongensgade. God service, faglighed og bare generelt føler man sig virkelig velkommen og godt behandlet.🙏
Jeg er blevet klippet af 4-5 forskellige barbers igennem de seneste 2-3 år, jeg har aldrig gået fra uden et smil på læben (og skarp klipning 😉).
Det var en fantastisk oplevelse det vil…
Det var en fantastisk oplevelse det vil jeg gøre igen
Man kommer igen…
Elsker alt ved Carlsens - stemningen, hyggen, servicen og ikke mindst Oliver (Svendborg)
Artin fra Svendborg shoppen
Artin fra Svendborg shoppen - mega god frisør - snakkesalig og venlig.
Kan kun anbefale at blive klippet af ham. Skal 100% klippes af ham igen.
Tobias i Frederiksgade
Tobias i Frederiksgade er den bedste frisør jeg har haft
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse. Fantastisk kundeservice. Blev klippet af Hekla som er super dygtig!
Fantastisk oplevelse hos Carlsens Barbershop!
Fantastisk oplevelse hos Carlsens Barbershop!
Lasse gav mig en super klipning og top service – hyggelig stemning og professionelt arbejde. Kan varmt anbefales!
Super fed behandling og service👍☀️
Super fed behandling og service👍☀️
Fantastisk klipning og hårstyling af Matthias…💪♥️Glæder mig allerede til næste gang😉tror squ oss jeg skal prøve barbering selv om jeg ikk har noget skæg😀💥
Skøn behandling
Skøn behandling, dejlig snak og høj kvalitet
Troede jeg skulle have en hyggelig oplevelse
Troede jeg skulle have en hyggelig oplevelse og kom før tiden, ingen HEJ og blev ikke budt på noget.
det tog 15 min at blive klippet så var jeg ude igen.
Hmm fandt aldrig den hyggelige oplevelse
Et af Svendborgs bedste frisørsalon
Et af Svendborgs bedste frisørsalon, her får du den bedste service med stil 😎
En virkeligt god barbershop
Virkeligt en fed og hyggelig barbershop, meget søde personaler og en klipning der er helt perfekt.
Jeg blev klippet i København af Matthias, og han gav mig præcis den klipning jeg havde håbet på.
Jeg synes og helt bestemt at det er prisen værd, virkelig godt!
Rigtig flinkt personale og god stemning når man træder ind ad døren. God service og godt resultat.
God service og hyggelig stemning
God service og hyggelig stemning. Det var første gang for mine to teenagere. De var godt tilfredse med resultatet. Vi kommer helt sikkert igen.
Altid en fornøjelse