Slechtste webshop OOIT. Eerst duurt het 2 weken voordat mijn pakket werd opgestuurd NADAT ik ZELF 2x (!!) contact op heb moeten nemen. Vervolgens beschuldigen ze me, na het retour sturen, dat i... Toon meer
Hallo Ik heb in december 2019 een AVISON N8VW7RNS android 9 autoradio gekocht van CARPAR.nl. Vandaag de dag laat deze autoradio grote problemen zien: - Sommige lijnen van letters op... Toon meer
Mooie radio besteld voor een klant van ons, was op voorraad. Na 2 dagen nog geen verzend bevestiging gekregen. Vervolgens heb ik gemaild dat ik geen bevestegingsmail heb gekregen. Paar minuten later k... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We offer a wide range of car (tuning) parts, accessories and entertainment systems with which you can make car driving more fun.
Riddererf 7, 3861PT, Nijkerk, Nederland
- 0850601136
- info@carpar.com
- carpar.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Do they still exist??
december 2019 een AVISON N8VW7RNS
Hallo
Vandaag de dag laat deze autoradio grote problemen zien:
- Sommige lijnen van letters op het toetsenbord reageren niet.
- Het toetsenbord werkt niet, zelfs niet na een reset.
- Verlies van de HIER-toepassing die voor de navigatie is geïnstalleerd.
- De display is defect, ongewenste pagina's verschijnen op 2/3 van het scherm.
Ik wil het terugsturen voor een omruiling onder garantie.
Ik stuur u een kopie van de factuur en de leveringsbon.
Dank u om mij de procedure aan te geven om een uitwisseling uit te voeren.
Hartelijk dank aan
Jean-Marc BISSEL
16 Rue de la liberté
68680 Kembs (FRANKRIJK)
Nette en correcte service
De bestelde android radio werkte perfect, maar paste helaas niet in mijn auto (BMW e38, twee type airco system, mijne zat half in de ruimte waar de radio moest zitten). Klantenservice was behulpzaam maar de radio paste gewoon niet. Radio terug kunnen sturen en geld terug gekregen zonder problemen
Het is echt perfect
Het is echt perfect, alles zit in doos voorraad. en goed geprogrammeerd. gewoon erop zetten. kant en klaar. 👍👍👍
Ik had een probleempje met de…
Ik had een probleempje met de schermbediening van de geleverde radio, zonder problemen een nieuw type geleverd! Excellent
Communicatie liet een beetje te wensen…
Communicatie liet een beetje te wensen over
Bestelling niet geleverd.
Bestelling geplaatst op 7 december, en nog steeds (nu 3 januari) geen levering gezien. Vermoedelijk na lange levertermijn ook verkeerde instructies aan DPD doorgegeven. Dit lijkt een drop-shipping bedrijf met bestellingen doorgezet naar China.
Als compensatie krijg je een paar plastic tools ..
Product was er zelfs een dag eerder
Product was er zelfs een dag eerder, heel correct te woord gestaan door één van de medewerkers. Kon zo m'n vriendin een mooi cadeautje onder de kerstboom geven. Dankjewel Carpar!!
Snelle, strakke radio en uitstekende aftersales
Tijdje geleden een autoradio besteld bij Carpar, hier zat een iets langere levertijd op i.v.m. een pré order.
Uiteindelijk de radio ontvangen en na zelf inbouwen bleek ik helaas wat problemen te hebben. Dit aangegeven bij Carpar en ik mocht langskomen voor herstel in Nijkerk, daarbij werd het probleem opgelost voor de radio antenne.
Op locatie bij Carpar kon 1 probleem helaas niet direct opgelost worden en is door de leverancier geverifieerd dat er een verkeerde canbus interface/adapter was geleverd, hierdoor werkte mijn stuurwielbediening niet. Dit is een bekend probleem bij de Mazda 3 serie.
Ik was zelf bereid om te wachten op herstel vanuit de leverancier, welke had aangeven dat dit simpel opgelost kon worden door een onderdeel dat nageleverd zou worden.
Na een paar weken geen gehoor of herstel vanuit de leverancier, heeft Carpar zelf een duurdere interface met kabel harnas besteld. Deze interface is tijdens mijn 2de bezoek ingebouwd en heeft het probleem opgelost. Dit is geheel kosteloos door Carpar!
Voor inbouw en het oplossen van problemen met radio/navigatie kan je geen beter bedrijf wensen. Topservice!
Snelle levering, goede helpdesk, en een goed product waar voor zijn geld.
Oer Slechte services
Heb het pakketje terug gestuurd binnen 14 dagen nooit meer wat van gehoord het pakket is afgeleverd aan hun heb hun gemaild en alles maar geen reactie 205 euro weg (niet bestellen)
Slechte service
Slechte service, slechte communicatie. Eerst was het de software update. Vervolgens stond het klaar voor verzending en naar herhaaldelijk vragen werd mij verteld dat deze nog uit het buitenland moest komen. Iedere keer een ander excuus. Absoluut geen aanrader. Lees ook de reacties op Google.
Auto radio Opel astra H gtc
Het duurde een beetje lang maar dat kwam door de black friday drukte en de systeemsoftware werd geüpdate.
Ook zeer netjes gereageerd op mijn mail en voor de rest prima geholpen!
Slechtste webshop OOIT
Slechtste webshop OOIT.
Vervolgens beschuldigen ze me, na het retour sturen, dat ik dit pakketje gebruikt heb opgestuurd en ze mij niet het volledige bedrag kunnen terug betalen.
En nu krijg ik ze gewoon niet te pakken?
Mijn emails worden compleet genegeerd, telefoontjes worden niet opgenomen.
Ik ben er oprecht klaar mee en hoop via deze weg WEL op een oplossing te komen en dat is gewoon het VOLLEDIGE bedrag terug.
HIER NIET BESTELLEN WETEN NIET WAT VERKOPEN IS
Lange levertijd
Geven slecht informatie wanneer geleverd word
20 x bellen en dan weten ze nog niks
bellen na retour sturen om te vragen of pakket is ontvangen "zal wel bij de buren liggen" en dat zegt dan een van de eigenaren !!!!!
Veel te lang wachten voordat het geld retour is gestort.
NOOIT MEER !!!!!!

Goede radio werkt goed
Goede radio werkt goed, is alleen af en toe wel langzaam bij het opstarten van apps.
Duidelijke uitleg erbij voor montage en installatie.
Een setje demontage tools zou wel bruikbaar zijn bij demontage van de oude radio en evt. De nieuwe radio voor later.
poor
Communicatie is een groot werkpunt, ook de levering kan beter.

Antwoord van Carpar
De service was slecht naar 3 keer de…
De service was slecht naar 3 keer de afspraken niet naar gekomen te zijn de radio toch binnen gekregen
Radio werkt super goed boven mijn verwachting

Antwoord van Carpar
Na wat probleempjes met zelf…
Na wat probleempjes met zelf instaleren, kon ik super snel terecht en werd het meteen opgelost. Heel tevreden!
Goeie service!
Goeie service en erg klantvriendelijk en behulpzaam