Rimelige priser, men køb kun varer markeret med "Kan leveres straks". Ellers ankommer varer med "1-2 dages levering" ret sent. Enten om 1 uge eller 2 uger.
Lees wat reviewers zeggen
Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Toon meer
Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Toon meer
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter reservedele til min Seat Alhambra. Hjemmesiden er fantastisk nem at navigere rundt i, alt er delt op i forskellige grupper, så det er ingen sag at finde det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.
Contactgegevens
Storkowerstrasse 175, 10369, Berlin, Duitsland
- +4532741990
- info@carpardoo.dk
- carpardoo.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Produkterne er ok men...
Produkterne er ok , men står der 2-4 dage ? så gang højeste tal , med 2
Mekaniker og jeg.
Mekaniker og jeg, bestilte støddæmpere til Peugeot 208, 2018, 1,5
Der kommer så en kasse med 2 dæmpere i, så langt så godt, meeeen da vi åbner kassen, ser vi til vores overraskelse at der er 2 dæmpere til højre side, vi har bestilt G8221 og G8222, højre og venstre. Nu har vi så rettet henvendelse om at de venligst skal få rettet deres fejl. MEN de påstår at det ikke er deres fejl. Men vores egen. Men vi kan med sikkerhed sige at ordren er afgivet korrekt.
Vi står nu med en bil hvor vi mangler venstre støddæmper til, pga, at Carpardoo er nogle kæmpe idioter og ignoranter. Dæleme godt nok dårlig service fra deres side af.
Så kommentarfelt.
Dårlig service og indrømmer ikke sine fejl!
Dårlig service og indrømmer ikke sine fejl!
Bestiller 2 støddæmpere til en peugeot. Logisk nok en højre G8221 og en venstre G8222.
Modtager 2 kasser hvorpå der er label med G8221 på begge. Sender billeder og dokumentation til Carpardoo som siger de ikke har lavet nogen fejl..de svare en gang om dagen så det tager tid at kommunikere med den.. Hvor efter de så bare stopper med at svare.
Julia Jokisch Key Account Manager tak for elendig service jeg har nu sendt den forkerte levering tilbage og bestilt andet sted!
Lang leveringstid og dårlig kommunikation
De var bedst på prisen og lygten jeg bestilte var i en god kvalitet selvom den var billig. Men deres kommunikation omkring hvor henne pakken var i systemet var ikke ret god. Skriver 2-3 dages leveringstid, men i praksis tog det 8 hverdage.
Kvalitet og konkurrence dygtige priser…
Kvalitet og konkurrence dygtige priser er kendetegnet for Carpardoo. Sådan holder Carpardoo på et godt forhold med kunderne. Mit freundlichen Grüßen
Super butik
Jeg har handlet hos Carpardoo flere gange, og har altid været tilfreds. 5 stjerner her
mvh Thomas
Hurtig levering af det bestilte og…
Hurtig levering af det bestilte og samtidig til en god pris. Alt fungerede bare...
Fantastisk tilbud og gode priser!
Fantastisk tilbud og gode priser!
Anbefaler!
helt godnat
Hej jeg vil sige jeg har bestilt for en uge siden og der er ikke kommet noget endnu , jeg tænker grunden til jeg skrive om min oplevelse er forbi i regner med at jeg har fået varen. Noget af det jeg har bestilt det havde i ikke så skulle jeg bestille det et andet sted som i sendte til mig .meget forvirret nu må vi se hvad der kommer og gerne snart for jeg står og mangler tingene , som jeg husker det så stod der 2-3 dage levering.Hilsen henrik
Problemer med at slå bilen op på nummerpladen
Har handlet der en gang og der kom de vare jeg bestilte.
Nu har jeg i en længere periode prøvet bestille reservedele igen, men jeg kan simpelthen ikke slå nogle køretøjer op på nummerpladen derinde, ved ikke hvad jeg gør galt.
Fint og godt fragtbeløb 😁
Hurtig levering til døren.
Hurtig levering til døren.
Billige priser
Nemt at finde rund på site
Nemt at finde rund på site +5 Stjerner. Priserne skifter meget -1 stjerne. Fragt prisen er 59kr -1 stjerne. Men fair priser. Modtog en 15% rabat kode der heller ikke virkede -1 Stjerne. Så 2 stk. denne gang. Giver lige en ekstra for hurtig leverings tid +1 Stjerne.
Glad kunde!
Jeg har handlet hos Carpardoo et antal gange nu, og har været rigtig godt tilfreds.
Fair pris og god service.
Der er også blevet givet rigtig fin service, hvis der f.eks. har været fejl på en vare. Mit indtryk har været, at der har været en oprigtig interesse for at løse problemet.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Carpardoo.
Kvalitets produkter og hurtig levering.
Very fery fast delivery
Really bad
Really bad! Dont order from here!! Said it should be left in a store with mail service (silvan) so i could Pick it up, and it never Arrived. My app “PostNord” said they (this Company) sent me a mail but i never recieved a mail. Now my distilled water which I ordered is removed from my PostNord app. I want my money back! Never recieved the item. Why not use my mobile number to to tell they didnt delivered my order. And why not send me a mail???? I want my money back.
Bestilte 2 forlygter d.3
Bestilte 2 forlygter d.3. 11 hører intet fra dem, selvom de praler af at sende varer inden for 24 timer. Kontakte dem d.8.11 for at høre hvornår jeg kan forvente varen. Et standard svar, vi har givet
Ordren videre til dem der afsender det. Har stadigvæk intet hørt, men de trak pengene ret hurtigt. Det bliver både første og sidste gang jeg handler hos dem
Lees meer over geverifieerde reviews.