Ik heb na het aanvragen van 3 offertes voor dezelfde reparatie de juiste keuze kunnen maken waar ik mijn auto voor reparatie kon aanbieden. Helder, simpel en je weet precies waar je aan toe bent.
Carsom.nl
Ik ben super tevreden over Auto Centrum Eemnes en heb mijn auto daar al een jaarlijkse onderhoud en winterbeurt laten geven tegen een zeer schappelijke prijs. Men wees mij er vrijdag op meneer laat U... Toon meer
Als a-techneut kon ik toch goed voorbereid mijn auto voor onderhoud naar een garage laten gaan. Alles was duidelijk voordat de klus geklaard werd. Van aantal arbeidsuren, materiaalkosten en het totaal... Toon meer
Na het aanmelden bij Carsom,kreeg ik de volgende dag al een offerte van Vakgarage:Wolters Molendijk 44 Oudehoorn Deze mensen hebben me fantastisch geholpen,vriendelijk personeel,gastvrij... Toon meer
Over Carsom.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Kenteken en kilometerstand invullen
- Verwachte kosten bekijken voor jouw auto
- Gratis 3 offertes aanvragen bij erkende garages
- Offertes vergelijken en de beste deal kiezen
Mt Lincolnweg 40-7, 1033 SN , Amsterdam
- 0202042700
- klantenservice@carsom.nl
- carsom.nl
Mensen keken ook naar
Nooit reactie gehad van garage
Aanvraag was een prijsopgave voor het vervangen van een paar remblokken. Materiaalkosten 150 euro plus arbeid van ca. 50 tot 75 euro. Er waren wel wat garages in de buurt. Nooit een reactie gehad van wie dan ook. Of dat nou komt door de (te) lage prijs of dat het inzichtelijk gemaakt wordt dat het niet veel hoeft te kosten, weet ik niet. Wel weet ik dat ik eerder voor een soortgelijke reparatie 750 euro kwijt was.

Antwoord van Carsom.nl
goed geregeld volgens afspraak
Paternoster vindt ik een betrouwbare garage en zal er in de toekomst vaker naar toe gaan.
Prima service, makkelijk en snel
Prima service, echt makkelijk en snel om een aantal offertes op te vragen.
Geen reactie
Ik heb bij een aantal bedrijven een offerte aangevraagd, maar tot op de dag van vandaag geen reactie terug gekregen!!!

Antwoord van Carsom.nl
T werkte voor mij uitstekend.
Prima methode om voor een redelijke prijs dicht in de buurt je auto te laten onderhouden. Werd zeer goed behandeld en t was zelfs nog een stuk goedkoper dan de oorspronkelijke offerte.
mooi systeem zo
Heb de distributieriem laten vervangen en apk laten doen is goed uitgevoerd ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Top. Snelle reactie, geweldige service
Deze garage is echt aan te raden eerlijk advies klantgericht
echt goed
Ik heb via carsom een eerlijk, prijs bewust, betrouwbaar garagebedrijf dicht in de beurt gevonden.
na aanvraagbinnen 1 dagf 3 offertes ontvangen,prima!
Ondanks snelle reactie van 3 bedrijven,waarvan de prijs elkaar niet of nauwelijks ontliep,toch gekozen voor garage waar ik mijn occasion heb gekocht.Deze was nog ca € 100,00 goedkoper dan de 3 aanbieders.
Desondanks vind ik Carsom een uitstekend alternatief voor de reguliere vakgarage,in mijn geval Ford.
Tenslotte vraag ik mij af waarom deze enquete een half jaar na mijn aanvragen aan mij wordt verstuurd.
goedkoper onderhoud
Offerte aangevraagd via carsom ,diverse reactie gekregen ,andere garage gevonden,het voordeel is dat deze goedkoper is ,en dichter in de buurt ,inmiddels 4 bedrijfsauto s bij deze garage in onderhoud ,beter ,goedkoper als bij de merkdealer
geweldige vondst, maar wel enige technische kennis meenemen om offertes te vergelijken.
Fantastisch instrument om prijsbewust je auto te onderhouden!
Vriendelijk,snelle afhandeling
Het is een klein bedrijf en kwam toch professioneel over.
Ik kon er snel terecht en de afhandeling was ook vrij snel.
Prima bedrijf.
Niet teleurgesteld!!!!
Mijn eerste kennismaking met Carsom is mij goed bevallen.
Vooral de keuze van een aantal garage,s binnen een straal van 10km is ideaal.
Uiteindelijk gekozen voor een reperatie bij een van de offrerende garage,s en daar naar tevredenheid geholpen en binnen de opgegeven prijs.
Volgende keer maak ik weer gebruik van Carsom.
snel, accuraat
Je krijgt snel inzage in de te verwachte kosten en kunt op basis hiervan de offertes toetsen aan diverse criteria. Erg handig!
Reparatie geheel volgens afspraak, binnen gestelde tijd uitgevoerd!
Vriendelijke behandeling, goede service m.b.t. vervangend vervoer.
Heel overzichtelijk
Het systeem is heel duidelijk en geeft precies aan wat je kan verwachten bij de onderhoudsbeurt en geeft tevens een goed inzicht in de kosten. Als de garage die je vindt dan ook nog uitstekende service geeft is het helemaal goed
Prettige ontvangst en deskundig advies, reparatie conform afspraak.
Ik heb de indruk gekregen dat ik als klant centraal sta. Advies was advies. Er werd geen druk uitgeoefend om extra reparatie uit te voeren. Zeer correct behandeld.