Ik heb na het aanvragen van 3 offertes voor dezelfde reparatie de juiste keuze kunnen maken waar ik mijn auto voor reparatie kon aanbieden. Helder, simpel en je weet precies waar je aan toe bent.
Carsom.nl
Ik ben super tevreden over Auto Centrum Eemnes en heb mijn auto daar al een jaarlijkse onderhoud en winterbeurt laten geven tegen een zeer schappelijke prijs. Men wees mij er vrijdag op meneer laat U... Toon meer
Als a-techneut kon ik toch goed voorbereid mijn auto voor onderhoud naar een garage laten gaan. Alles was duidelijk voordat de klus geklaard werd. Van aantal arbeidsuren, materiaalkosten en het totaal... Toon meer
Na het aanmelden bij Carsom,kreeg ik de volgende dag al een offerte van Vakgarage:Wolters Molendijk 44 Oudehoorn Deze mensen hebben me fantastisch geholpen,vriendelijk personeel,gastvrij... Toon meer
Over Carsom.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Kenteken en kilometerstand invullen
- Verwachte kosten bekijken voor jouw auto
- Gratis 3 offertes aanvragen bij erkende garages
- Offertes vergelijken en de beste deal kiezen
Mt Lincolnweg 40-7, 1033 SN , Amsterdam
- 0202042700
- klantenservice@carsom.nl
- carsom.nl
Mensen keken ook naar
Goede overzichtelijke site en offertes
De site is overzichtelijk al mogen er soms wat meer opties bij om flexibiliteit te verhogen (bv combinatie reparatie en grote beurt)
perfect
Prima werkwijze. Invullen, offertes ontvangen en zelf de beste kiezen. Top.
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Een garagebedrijf met een goede service. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Duidelijke uitleg over de reparatie.En de werkzaamheden zijn goed verricht tegen een concurerende prijs.
snel en perfekt geregeld
ik kreeg een snellen overzicht en werd perfekt geholppen
Transparantie m.b.t. kosten reparatie
Had offertes bij 3 bedrijven aangevraagd, maar uiteindelijk maar van 1 garage feedback gekregen. Heb gekozen voor deze garage omdat deze in de buurt was en een prima prijs had voor de benodigde werkzaamheden.
Al met al prima om inzicht te krijgen op de prijzen.
Snelle manier om een goede garage te vinden voor een goede prijs.
Dit is echt een goede site om snel en goedkoop een reparatie te laten uitvieren
supper zonder verrasingen
iedere auto bezitter moet het weten helaas de meesten kunnen carsom niet een gemiste kans, wel een paar dubbeltjes in de supermarkt, mijn scheelde het meer dan 100 euro voor het zelfde bedankt carsom!!!!
Drie verschillende offerte binnen korte tijd. Kom in de toekomst terug bij een reparatievraag
Duidelijk prijsverschil. Vlotte afhandeling
Een betaalbare garage waar service en kwaliteit nog aanwezig is.
Een eerlijke garage met een fantastische klantenservice, alle reparaties uitgevoerd zoals afgesproken.
Bedankt voor de goede service, en klantvriendelijkheid.
zeer goede service
De garage zag er schoon uit. Vriendelijke ontvangst en de reparatie volgens afspraak. Top.
Het werkt! En snel ook!
Mijn aanvraag bij 3 garages leverde heel snel ook 3 reparatie voorstellen op. Daarvan was er 1 duidelijk goedkoper dan mijn eigen garage. De overige 2 waren overigens flink duurder. Mijn auto is nu prima gerepareerd en ik heb niets teveel betaald!
Goed concept, werkt perfect!
Handig concept, het offertes aanvragen ging perfect, snelle reactie van de garages. Ook andere informatie op de site is handig om te weten als niet auto-kenner!
Goede manier om tot een keuze te komen in een onbekende omgeving.
Jammer dat er zo weinig bedrijven zijn aangesloten in de omgeving van Lochem.
Prima service
Prima service. vriendelijke personeel aan de lijn gehad.
Snelle offerte
binnen paar uur kon ik al beschikken over de offertes prima
duidelijk overzicht, snelle reacties van garages
overzichtelijke en duidelijke site.
Jammer dat er maar 1 garage in mijn stad meedoet.
Ik had de offertes snel binnen.
kon door omstandigheden niet gelijk kiezen. Werd daarover gebeld door Eefje. Vond haar opdringerig, belt te vaak en snel achter elkaar.
Mooie manier om meerdere offertes aan te vragen.....
Het is handig om via deze site meerdere prijsopgaves te ontvangen om zo een goeie keus te maken v.w.b. prijskeuze, garantie's en beoordelingen door eerdere bezoekers van desbetreffende garages.....
Het scheelt echt om offertes te vergelijken.
Ik heb bij een garage echt maar de helft hoeven te betalen als bij de andere 2 garages.
Offertes vergelijken scheelt echt wel.
prima deal via carsom met garage in de buurt goed en snel antwoord op mijn vragen