Update: Pengene er endelig kommet retur. Utroligt, at det er nødvendigt at lave opslag herinde samt på Facebook før der skete noget. ⛔️⛔️⛔️⛔️ PAS PÅ ⛔️⛔️⛔️⛔️ Dette firma har franarret vores ha... Toon meer
CARTAX ApS
Jeg har for nylig (sidste uge) brugt Cartax til at forhåndsvurdere en importbil. Og det var en supergod oplevelse. Lige fra deres hjemmeside som gør processen meget overskuelig og utroligt let ay hånd... Toon meer
Jeg anbefaler Cartax når du søger info om reg.afgift. Jeg har bestilt vurdering på flere forskellige biler fra Tyskland, og teamet har altid været hurtige og hjælpsomme. Jeg bruger gerne Cartax en an... Toon meer
Ringede til dem og fik god information. Sendte efterfølgende mail til vurdering af afgift fra gul til hvid, og havde efter 2 dage bindende svar. Rigtig god service og stor anbefaling herfra. Vh Allan... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Import og afgiftsberigtigelse af køretøjer
Olaf Ryes Gade 7K, 2. th., 6000, Kolding, Denemarken
- info@cartax.dk
- cartax.dk
Mensen keken ook naar
beregner afgiften højere end skat…
beregner afgiften højere end skat gjorde for 2 år siden og de lovede mig de første 5 beregninger u/b som forhandler men alligevel trak de 200 kr. fra mit kort!!!!!

Dem bruger jeg igen
Spurgte sent søndag aften, på en afgift. Svar mandag morgen 7:30.
Fik desværre ikke brug for afgiften, da bilen hurtigt var solgt til anden side.
Fin service, kan klart anbefales
En god oplevelse at være kunde hos Cartax.
Venlig og hurtig betjening og prisen så rimelig ud, både afgift og risikopræmie m.v.
Vil klart anvende cartax til min næste opgave.
Har atter brugt Cartax til en problemfri import. :-)
Alt var ok dog var det svært at komme…
Alt var ok dog var det svært at komme igennem på telefon
Den beregnede afgift er helt "i…
Den beregnede afgift er helt "i skoven."
Bent Helgestrup

Antwoord van CARTAX ApS
Fin og rigtig hurtig svar på en…
Fin og rigtig hurtig svar på en forhåndberegning, der gik under en time
Super og hurtig service
Fin service
Fin service, fik et par vurderinger da bilerne nåede at blive solgt imens de regnede på dem
Holder desværre ikke tidsgrænsen som de siger
Jeg har erfaret, at de desværre ikke svarede med beregning af afgift indenfor 24 timer som lovet.

Der går længere tid end 24 timer
Hvis man slår sig op på at man giver svar indenfor 24 timer, så skal man også gøre det. Bestilte en vurdering torsdag kl. 12.48, fik først svar mandag 9.55. Jeg er med på at der har været weekend, men jeg havde forventet at have en vurdering senest fredag.
Jeg skrev endda til dem fredag, hvor jeg aldrig fik svar.

Antwoord van CARTAX ApS
har brugt Cartax til at vurdere afgift…
har brugt Cartax til at vurdere afgift fra mandskabsvogn til personbil, dette blev løst inden for aftalt tid.
Jeg anbefaler ikke , sorry.....
Fejl i beskrivelsen af bilen , ingen svar på spørgsmål efter værdiansættelse.
Prisen på den nye bil med hensyn til værdiansættelsen stammer ikke sammen.

Bilafgiftsvurdering på Mercedes GLC 350-e
Godt tilfreds med tilbagemeldingen på bilafgift.
Har fået en fin og hurtig betjening 😊
Meget venlige at snakke med, men lang ventetid
Meget venlige at snakke med, men har ventet en uge på en vurdering, og jeg har stadig ikke fået svar. De har efterfølgende ikke taget telefonen, når man ringer til dem.

God kommunikation
God kommunikation, hurtig og reel vurdering og hurtig ekspedition ved frigivelse i DMR efter betalt afgift.
Hurtige tilbagemeldinger og god respons…
Hurtige tilbagemeldinger og god respons ved spørgsmål
Mega god og hurtigt support til en fair…
Mega god og hurtigt support til en fair pris - vil uden tvivl benytte dem igen næste gang.
Skulle rykke for min vurdering
Skulle rykke for min vurdering, og så fat i en lettere irriteret medarbejder på hans fridag. Ikke den oplevelse der bliver markedsført med.

Antwoord van CARTAX ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.