1. Autoverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Αεροδρόμιο Αθήνας ✓ Αεροδρόμιο Ηρακλείου ✓ Αεροδρόμιο Χανίων ✓ Λιμάνι Ηρακλείου ✓ Λιμάνι Σούδας ✓ Λιμάνι Πειραιά ✓ Χανιά

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bij aankomst werden we door een zeer…

Carwiz Zakynthos
Bij aankomst werden we door een zeer onvriendelijke vrouw zowat gedwongen om een een dure verzekering af te sluiten. Op de balie staat ook een lijst van schade's en wat het je kost als je niet meewerkt aan verzekering.
Maar het is de toon de muziek maakt, ze was heel dwingend en anders moesten we borg betalen ed. Ik was eigenlijk wel meteen klaar met haar en de toon die ze aannam. Dus vroeg ik haar ons terug te brengen naar vliegveld, dat ik nog liever een taxi nam. Ze gaf toen aan een taxi voor ons te bellen die ons naar het hotel zou brengen voor 30 euro. Het werd echter wel duidelijk dat meneer van de taxi en zij vrienden waren - die rekende bij aankomst 50 euro. Ik hoop dat hij blij is met zijn geld. Mijn advies; (nu pas alle reviews ook gelezen en achteraf blij met mijn argwaan) GA NOOIT MET DEZE GASTEN IN ZEE! HUUR GEEN AUTO VAN DEZE GASTEN. Ze zijn alleen maar op je geld uit. Al meerdere Griekse eilanden bezocht en auto's gehuurd. Slechtste ervaring ooit dit!

21 juli 2025

BOEK NIET!

Laat ik beginnen met dit: ik heb in al die jaren dat ik op reis ga nog nooit problemen gehad met een autoverhuurbedrijf. Sterker nog, ik heb nog nooit eerder een negatieve review geschreven. Maar de ervaring met Carwiz was zó frustrerend en onredelijk, dat ik anderen graag wil waarschuwen.

Het begon al bij aankomst: de instructies over waar we opgehaald zouden worden, waren onduidelijk, en het lukte me pas na 14 (!) pogingen om iemand telefonisch te bereiken. Uiteindelijk werden we pas na 45 minuten opgehaald met een busje. Aangekomen bij het kantoor bleek er slechts één medewerker aanwezig voor vier klanten. Ik begrijp dat personeelsgebrek lastig op te lossen is, maar dit gewoon geen fijne binnenkomer.

Na een verder prima huurperiode kwam de grootste teleurstelling: €150 schoonmaakkosten ingehouden op de borg, omdat er wat zand op de vloermatten lag. Zand. In een vakantieauto. Alsof je verwacht dat een huurauto bezemschoon wordt ingeleverd na gebruik... ik stelde nog voor om de auto zelf te stofzuigen, maar ter plekke was geen stofzuiger aanwezig en kon ik dit dus niet realiseren.

Toen ik vroeg om uitleg, kreeg ik geen concrete onderbouwing of heldere specificatie. In de algemene voorwaarden staat nergens dat een minimale hoeveelheid zand zulke buitensporige kosten rechtvaardigt. Dit voelt gewoon als een verdienmodel over de rug van klanten. Ook na een klacht te hebben ingediend, kwamen ze niet terug op hun besluit en gaven ze aan dat zand "tegen hun interne richtlijnen" was... Hoe had ik dat als klant kunnen weten?

Dit soort praktijken zijn misleidend, klantonvriendelijk en onprofessioneel. Ik ben oprecht teleurgesteld dat een verhuurder op deze manier omgaat met klanten die de auto netjes terugbrengen, zonder schade of gebreken.

Mijn advies: boek ergens anders. Er zijn genoeg betrouwbare en eerlijke verhuurders. Carwiz is dat duidelijk niet.

23 mei 2025

Bij aankomst op Kreta begon onze…

Bij aankomst op Kreta begon onze vakantie direct met een flinke domper dankzij dit dubieuze autoverhuurbedrijf. Hoewel we via Booking.com al een verzekering hadden afgesloten, werden we daar onder hoge druk gedwongen om nog eens €227 te betalen voor een extra verzekering. De toon was ronduit agressief: “Betaal of we reserveren €1300 borg van je creditcard”. Je staat daar, net geland, zonder vervoer, en dat weten ze maar al te goed. Je voelt je compleet voor het blok gezet – en daar maken ze zonder schaamte gebruik van.

De auto zelf? Een slecht onderhouden wrak uit 2007, met een versleten schakelbak en allerlei zichtbare beschadigingen. Alles aan deze ervaring riep “afzetterij”.

Never en nooit meer. Wat mij betreft is dit gewoon georganiseerde misleiding van toeristen. Vermijd deze partij als je je vakantie zonder stress wilt beginnen.

3 juni 2025

Scam

Scam! Opgelet met dit bedrijf! Eerst rekenen ze extra 30€ omdat ik de auto buiten de kantooruren terugbreng(de sleutel in hun daarvoor voorziene locker deponeer) en vervolgens krijg ik een onterechte boete van 58€ omdat volgens carwizhet brandstofniveau niet overeen kwam met hoe we de auto kregen…. De auto was verdacht goedkoop, uiteindelijk was het een dure auto door deze vorm van oplichting!

16 februari 2025
Toon reviews in alle talen. (390 reviews)