1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

CARWIZ CRIMINELEN !!!

Carwiz Bologna, Italië.
Wij zijn opgelicht door de verhuurder Carwiz in Bologna.
Wij moesten na aankomst ong. 1,5 uur wachten voor wij werden opgehaald met een shuttlebus naar de verhuurlocatie. De chauffeur reed heel roekeloos hier naar toe. Later beseften wij waarom ! Een andere familie die een auto ingeleverd had (later bleek dit de auto die wij meekregen) moest met spoed naar het vliegveld worden gebracht. Ons werd medegedeeld dat wij maar wat foto's moesten maken van eventuele schades om later niet aansprakelijk te worden gesteld. Later bleek dat er een betaling was afgeschreven van onze creditcard van € 150,00 voor het inleveren van een "zeer" vuile auto. Hoewel de auto niet vuiler was dan toen wij hem meenamen was hierover niets vermeld dat wij deze moesten schoonmaken, alleen opnieuw met een volle tank inleveren. Hoewel ook deze niet vol was toen wij hem meenamen. Wij zijn het niet eens met de afschrijving van de € 150,00. Bij terugkeer heeft een medewerker van Carwiz de auto gecontroleerd en akkoord bevonden.
Wij verzochten om een terugkerende reactie met de annulering van de € 150,00.
Is deze niet positief dan schromen wij niet om gerechtelijke stappen te ondernemen. Bewijzen van onze kant zijn aanwezig.
Tip !! Nooit geen auto huren via Carwiz, maakt niet uit welke. HET ZIJN CRIMINELEN !!!!

3 juli 2026

Carwiz Napels: NIET DOEN!!!

Wij huurden via Raynair een auto bij Carwiz in Napels bij het vliegveld. Eén tip: NIET DOEN!!! Wat een smerige manier van bedrijfsvoering. We hadden via Raynair alles netjes geregeld (dus niks ten nadele van Raynair), inclusief een complete verzekering. Maar bij het ophalen van de huurauto in Napels werd er op zo’n dwingende en dreigende manier op ons in gepraat dat we uiteindelijk nog een extra verzekering hebben afgesloten bij Carwiz zelf voor (schrik niet) bijna 500,- euro. Je bent moe na een reis midden in de nacht, je verstaat niet alles en voelt je geïntimideerd door de hoge bedragen die worden genoemd bij schade die je volgens hun zelf moet betalen als je hún verzekering niet afsluit. Achteraf bleek de verzekering die wij al hadden voldoende te zijn en is ons die 500,- euro gewoon afgetroggeld. Jammer dat wij hier in getrapt zijn en hopen via deze review anderen hiervoor te behoeden!!
Daarnaast was de auto smerig en bekrast en gedeukt op vele plekken. We hebben vóór en ná foto’s gemaakt zodat ze niet achteraf ook nog een of andere claim kunnen verzinnen.
Naast de huur, de verzekering en de extra verzekering werd onze creditcard ook nog eens met 100,- euro belast voor het geval we de auto niet vol getankt zouden inleveren. Ook nu hebben we foto’s gemaakt van de stand van de brandstofmeter toen we de auto hebben afgeleverd. Ik kan nog even doorgaan: omdat we een vroege vlucht terug hadden moesten we de auto om 7:45 uur inleveren, omdat zij om 8:00 uur pas open gingen moesten we hier 56,- euro (!!!) extra voor betalen. Dit werd uiteindelijk zogenaamd weggestreept omdat we de extra verzekering al hadden betaald.
Ik zou me doodschamen als ik hier zou werken en mensen zo het geld moet afpakken!! Dus nogmaals: NIET DOEN!!!

15 juni 2026

Nederlandse VISA card niet geaccepteerd

Mijn Nederlandse VISA card, uitgegeven door de Nederlandse vertegenwoordiger van VISA, was voor Carwiz reden om mij een extra verzekering op te dringen. En daar sta je dan, net aangekomen in Italië, met alleen de keuze om €150 extra uit te geven of weg te lopen zonder auto. Dus dan toch maar onder protest een overbodige verzekering sluiten. Ze vinden dus blijkbaar altijd wel een manier om je te beduvelen.

24 april 2026
Reviews in alle talen tonen. (84 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken