Opname € 226. Methode Visa. Aangevraagd zaterdagochtend. Zondagavond bijgeschreven. Kosten nul. Bedrag exact. Niks te klagen, gewoon zoals het hoort. Prma geregeld dus.
Ik wilde alleen kijken, dus ik heb de cashbackregel met mijn saldo vergeleken; de bonusregel bleef in de historie staan. ik sloot het tabblad rustig.
Daarna werd het duidelijk: ik vroeg support om de status van mijn cashout te checken; alleen het ontbrekende bestand werd genoemd. dat voelde netjes.
Tijdens het strijken de voorwaarden nog eens bekeken: de bonus geldt niet voor live tafels, jammer, maar verder stond alles er helder in en klopte de omzet x30.
100 % jusqu'à 275 € + 50 tours gratuits
Zonder hoge verwachting heb ik mijn…
Zonder hoge verwachting heb ik mijn account op tablet gecontroleerd; saldo en pagina stonden er nog. ik stopte met refreshen.
Verificatie in twee werkdagen rond
Verificatie in twee werkdagen rond, documentenlijst was helder en de termijn klopte
na een korte sessie heb ik een limiet…
na een korte sessie heb ik een limiet op mobiel gezet; de verbinding kwam terug zonder logout. scheelde weer stress
toen de koffie koud werd heb ik de…
toen de koffie koud werd heb ik de bijdrage van spellen bij wagering bekeken; het bonussaldo werd niet gemengd. beter dan verwacht.
klein momentje
klein momentje: ik heb de adressectie in mijn profiel geopend; de upload kreeg een normale status. beter dan verwacht
Na wat twijfelen heb ik mijn payout in…
Na wat twijfelen heb ik mijn payout in de transactiegeschiedenis gevolgd; het eindbedrag stond apart van kosten. prima opgelost.
Eerste week hier.
Eerste week hier.
Stortingslimiet werkt.
Overzicht helder.
Prima start.
Mijn kleine test
Mijn kleine test: ik las de regels en sloot daarna het tabblad; alle drie pagina’s reageerden zonder fout.
Chat pakte rond middernacht binnen twee…
Chat pakte rond middernacht binnen twee minuten op. Loste een vastgelopen Trustly-storting op en legde uit wat het had tegengehouden
Vooral nuttig voor mij
Vooral nuttig voor mij: ik testte fullscreen in een slot; niets was leeggehaald.
niet groots
niet groots, maar ik keek naar de teller van mijn spins; de teller verscheen na de laatste bevestiging. dat voelde netjes
ik veranderde een limiet terwijl ik op…
ik veranderde een limiet terwijl ik op de bus wachtte; de grafiek sprong niet naar een andere dag.
Bij mijn tweede opname werd geen nieuwe…
Bij mijn tweede opname werd geen nieuwe documentcontrole gevraagd. De eerder goedgekeurde verificatie bleef gewoon geldig.
Ik dacht even dat het misging
Ik dacht even dat het misging; ik zette een limiet op mobiel; saldo en pagina stonden er nog.
Tijdens het strijken de voorwaarden nog…
vroeg in de ochtend heb ik mijn profiel…
vroeg in de ochtend heb ik mijn profiel en instellingen geopend; de nuttige info stond op dezelfde plek. klein ding, groot gemak
bij mijn tweede koffie heb ik de inzet…
bij mijn tweede koffie heb ik de inzet na een reload gecontroleerd; de favoriet stond er ’s avonds nog. eerlijk, dat helpt
Bonus geactiveerd na het lezen van de…
Bonus geactiveerd na het lezen van de x30 wagering, wist precies waar ik aan begon
Na een korte pauze heb ik de chat na…
Na een korte pauze heb ik de chat na een netwerkdip heropend; hetzelfde dossier bleef open. daar kon ik mee verder.