casinonieuws.nl brengt nieuws op een eerlijke manier. Inmiddels heeft casinonieuws.nl een authoriteit positie, de Nederlanse gok industrie bezoekt dagelijks dan wel wekelijks de site om laatste nieu... Toon meer
Omdat ik zelf ook wel eens ga .ben nu ziek.mijn vriend gaat regelmatig,ik ben bang dat hij gokverslaafd is.ook in online gokken .ik mag er niet over praten met hem dan word hij boos.dus ik vind deze a... Toon meer
Werkt puur gokverslaving in de hand met artikelen. Daarnaast continue banners in beeld om maar accounts aan te maken.
CasinoNieuws.nl is dé onafhankelijke nieuwssite over kansspelen in Nederland. Dagelijks vind je er artikelen over online casino's, landgebonden casino's, de Wet Kansspelen op afstand, en de Kansspelautoriteit. Daarnaast vind je er reviews van alle legale online goksites van Nederland, uitleg over alle casinospellen, en nog veel meer.
Hoogstraat 47, 5258BA, Berlicum, Nederland
- info@casinonieuws.nl
- casinonieuws.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik weet het niet meer
Ik weet het niet meer
Gewonnen handelen koers goed?
Overboeking Bank oke.
Websites 55055xxxxx
Onderwerp 33206xxxxx
Bedrijfacconuntgevens Steve en gieta Jankie-frank
je blijft op de hoogte en doet ideeen op
je blijft op de hoogte en doet ideeen op
Altijd laatste nieuws over casinos
Er gaat niets mis alleen hoe herken je…
Er gaat niets mis alleen hoe herken je een Nederlands casino, als je niet veel wint zo herken je een casino in Nederland, leuk als je leuk kan spelen maar sindsdien de kansspel belasting verhoogt is is het spelen in Nederland drama
Ik bezoek Casinonieuws.nl dagelijks en…
Ik bezoek Casinonieuws.nl dagelijks en blijf zo uitstekend op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van kansspelen. Daarnaast ben ik groot fan van de podcast: geen enkele aflevering gemist. Ga vooral door met jullie inspanningen, jullie werk wordt gewaardeerd.
Erg duidelijk en overzichtelijk
Erg duidelijk en overzichtelijk

Antwoord van CasinoNieuws.nl
Goede website voor illegaal aanbod overzicht
Casinonieuws laat je precies zien welke websites en casino's illegaal zijn in een prachtig mooi overzichtje. Via het internet is het anders vrij moeilijk om een illegale aanbieder te vinden, dus bedankt casino nieuws!

Antwoord van CasinoNieuws.nl
Duidelijke en informatieve site!
Bij Casino Nieuws
Bij Casino Nieuws, komt veel verschillend nieuws aanbod, gaat diep in op in, zo blijven we op de hoogte, zowel online spelen, als in het reëel Casino, illegale Casino 's we lezen het vaak helemaal het is erg nuttig zo weet je vaak waar je aan toe bent als Casino bezoeker of als regels veranderen.
Joop en Christien Kok
Supergoed site veel informatie over…
Supergoed site veel informatie over alles in casino wereld ga zo door casinonieuws een dikke 8👍
Wie zoekt zal winnen
Het is toch geweldig dat mensen meedenken aan het opruimen van statiegeld producten en dan hebben we weer een mooier Nederland en je kunt er ook een leuke prijs winnen.
Nou allemaal zoekt en ge zult winnen
Groeten van Dhr Vervaart
Regelmatig leuke updates over de…
Regelmatig leuke updates over de gokindustrie. Hou af en toe wel van een gokje wagen, vandaar interessante onderwerpen 🙂
Het geeft inspiratie en geloof
Het geeft inspiratie en geloof
Geloof dat je tog kans heb op grote gelds bedragen
Goed en eerlijk commentaar
Super actueel op het gebied rondom het…
Super actueel op het gebied rondom het casino wezen!
Zeer blij mee ivm de claim van gokverliezen!
Goede lay-out en duidelijk verwoord
Goede lay-out en duidelijk verwoord. Leest lekker weg en mooie tabellen.
Fijne informatieve website
Casinonieuws brengt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws vanuit de (online) gokwereld. Als (groot) casinoliefhebber bevind ik me bijna dagelijks op deze website. Je vindt er sterke informatieve artikelen, maar ook leuke interessantje feitjes en weetjes. Tot morgen :)
Betrouwbaar en snel nieuws!
Het platform voor de kansspelindustrie, zeer uitgebreid en betrouwbaar nieuws.
Een must-visit voor elke casinoliefhebber
Als groot fan van de casino-industrie bezoek ik al bijna vijf jaar dagelijks Casinonieuws.nl. Het staat standaard in mijn bookmarks en is voor mij dé bron voor alles wat speelt in de wereld van het (online) gokken. Wat ik zo waardeer, is hoe zorgvuldig ze het nationale casino nieuws brengen, aangevuld met af en toe interessante internationale onderwerpen.
Wat me persoonlijk het meeste aanspreekt, is het opmerkelijke casino nieuws – verhalen die je niet snel ergens anders leest – en de uitgebreide interviews met mensen uit de casinowereld in de breedste zin van het woord. Je voelt gewoon dat hier een professioneel en gepassioneerd team achter zit. Alles klopt: de inhoud, de betrouwbaarheid en de manier waarop ze de branche tot leven brengen.
En dan niet te vergeten: elke vrijdag de nieuwe podcast! Een vaste prik voor mij. Casinonieuws.nl weet op alle fronten te boeien en te inspireren.
Heb je ook maar iets met de casino- of gokwereld? Dan kan ik deze website van harte aanbevelen. Een absolute parel voor liefhebbers zoals ik.
Casinonieuws ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik bezoek Casinonieuws al jaren en ben nog steeds ontzettend tevreden. De site biedt niet alleen objectieve en eerlijke casinoreviews, maar ook altijd het laatste nieuws uit de sector.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze echt goed geïnformeerd zijn – ook over belangrijke ontwikkelingen bij de Kansspelautoriteit (KSA). Als je betrouwbare informatie zoekt over online casino's en alles wat daarbij komt kijken, dan is Casinonieuws absoluut de beste bron in Nederland.