Ik bestelde een vis, een soort tandenborstel en roller om haren te verwijderen. Na lang wachten kreeg ik de vis, de andere 2 artikelen zijn nog steeds niet geleverd. We zijn nu 3 maanden en enkele... Toon meer

Half september flopfish besteld; eindelijk vandaa31 oktober ontvangen. Aan de oplader gelegd. Nu maar hopen dat hij het doet.....

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1 van de 3 artikelen werd geleverd

We zijn nu 3 maanden en enkele mails verder maar geen antwoord.

8 december 2020

Nog erger

Nog erger, wij bestellen op facebook via "3D face straps" mondmaskerbeschermingen en komen via omwegen te weten dat wij uiteindelijk iets gekocht en betaald hebben aan catparadise.nl en dat dit NOOIT geleverd zal worden. Oplichters die misbruik maken van de Covid19 pandemie. Oplichters die dringend gestopt moeten worden. Aangifte bij politie doen!!!!

25 november 2020

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Ik bestelde een speelgoedvis en een borstel om kattenhaar te verwijderen. Na vele weken wachten ontving ik de vis dan toch maar de betaalde borstel heb ik nooit ontvangen.

24 november 2020

Wij hebben op 6 Sept 2020 2…

Wij hebben op 6 Sept 2020 2 hondekussens besteld voor de prijs van 1. Tot nu toe nog steeds niet ontvangen.
Herhaaldelijk in het begin nog contact gezocht, maar geen antwoorden.
Zo dus hebben wij betaald en kunnen fluiten naar de centjes.

18 november 2020

27 sept besteld een floppyfish

27 sept besteld een floppyfish, nu nog steeds niets ontvangen, track en trace geeft aan dat er iets is fout gegaan onderweg, maar wat?
mail gestuurd, maar nog geen antwoord gekregen, ben bang dat er niets meer komt als ik alle reacties hier lees, jammer.

16 november 2020

22 september flopfish besteld

22 september flopfish besteld, toegekomen op 4/11.
Deed 2 keer flop flop, en toen was de batterij af? Opladen werkt niet.
Kortweg, tis rommel!
Jammer want mijn kat was meteen geïnteresseerd..
Website in rook opgegaan!

6 november 2020

Flopfish wel ontvangen

Flopfish wel ontvangen, maar de kat vertikt het om naar te kijken. Er zit volgens mij geen kattenkruid in. Geen kans om contact te krijgen met leverancier, website uit de lucht.
Dus opgelicht.

1 november 2020

Eindelijk flop fish ontvangen

Eindelijk flop fish ontvangen, 24 september besteld, 31oktober in de brievenbus. De USB kabel is krakkemikkig, met speciale aandacht inpluggen dan nog wordt nauwelijks opgeladen. Helaas te laat gezien dat het hier om dropshipping gaat. Nooit reactie gekregen op mijn mail en verder waren er geen mogelijkheden tot contact. Website is inmiddels verdwenen.

1 november 2020

Artikel WEL geleverd

Ik lees allemaal verhalen over dat het artikel niet is ontvangen. Bij mij duurde het ook een tijdje en gisteren dacht ik ook opgelicht te zijn. Mail werd retour gestuurd en de website is uit de lucht. Maar vandaag 31-10-2020 kreeg ik toch de Flopvis bezorgd. Ik had het besteld op 20-09-2020. Ik heb het drie sterren gegeven, want ik heb het nog niet uitgetest. Hij staat nu op oplader :-)

31 oktober 2020

nooit iets bestellen, geld weg

In september iets besteld, werd niets geleverd. na diverse mails zogenaamd onderweg, maar nu bestaat site niet meer en op mails geen reactie. Voel me wel suf dat ik erin ben getrapt. 18 euro door de goot gespoeld...

28 oktober 2020

Niet te vertrouwen

Na twijfelen, op 20 september 2020 de flopfish besteld bij catparadise.nl Vandaag zijn we 27 oktober en nog steeds niets ontvangen. De website werkt ook niet meer. Dit is oplichterij. De reclame kwam via Facebook. Vandaag zag ik dezelfde reclame via een andere website op Pinterest.

28 oktober 2020

"opgelicht"

In alle waarschijnlijkheid opgelicht. Vind het spijtig dat deze reviews nog niet eerder te zien waren toen ik enkele producten aankocht. Maar net zoals alle andere klanten was ik waarschijnlijk 1 van de eerste klanten.

Begin september 2020 heb ik dus een aankoop gedaan. De 12de kreeg ik bericht dat mijn bestelling gereed stond voor verzending, maar noch Bpost of Bpost Internationaal of 17track heeft mijn pakket. De mails die ik probeerde versturen werden genegeerd of wel krijg ik een mail terug dat het emailadres niet bestaat. Via Bpost werd mij gemeld dat ik anders eventjes 'moest bellen naar de afzender'. Ja dhuh, geen telefoonnummer te vinden!

Geld kwijt en mijn katten hebben natuurlijk geen flopfish en cleanbrush verkregen. :-(

Die privacy policy op hen webshop is nog wel het toppunt ook. Ze doen alsof ze te vertrouwen zijn om je als volgt een loer te draaien... en dat nog wel in de Corona-crisis! Hoe degoutant kan je als persoon wel niet zijn?

Spijtig dat ik ze geen -15 sterren kan geven als review.

27 oktober 2020

Is dit jouw bedrijf?