Dit is oplichting - frauduleus bedrijf
Dit is oplichting. Er wordt frauduleus gehandeld. Dit zogenaamde bedrijf maakt deel uit van een fraudenetwerk.

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Waardeloos betalen niet uit na 11 dagen nog niks .. mensen de eerste keer betalen ze klein bedrag daarna begint de ellende een en al bedrog
Niet spelen!

Antwoord van Cazeus
Er is een spel van Playson dat ik al maanden speel op andere online casino’s en daar vallen de symbolen en bonussen met regelmaat.
Nu heb ik ditzelfde spel by cazeus gespeeld en hoe de symbolen vallen, laat staan de bonussen in het spel die vallen niet! Dan heb ik het over €100,- inzet per keer € 0,20 dus 500 x spelen helemaal niets, dus hebben ze een lage rtp!
Dit is een onbetrouwbaar online casino nog nooit meegemaakt dit bij de legale online casino’s!

NOOIT SPELEN HIER!!!!!
JE WORDT ALLEEN MAAR GENAAID!!!!
STORT MAAR …. Het is weg !!!!!!

Antwoord van Cazeus
Wat een waardeloze site met binnen 3 dagen wacht nu al 10 dagen drama niet aan beginnen

Antwoord van Cazeus
Slecht casino! RTP is 0! Nog nooit meegemaakt zo slecht!

Antwoord van Cazeus
Please doe het niet. Het uitbetalen gaat prima. Het storten (natuurlijk) ook. Maar er zijn zo veel dingen echt mis.
1. Je kunt je niet uitschrijven, voor mensen zoals ik die nogal gevoelig zijn om elke dag teveel geld te willen vergokken is dit de hel.
2. Als je je wil uitschrijven via mail kan dat niet. Via chat. Kan niet. Via bellen? Onmogelijk.
3. Ze bellen mij elke week op met acties. Enige casino wat dat ooit bij me heeft gedaan. Blokkeren heeft geen zin ze gebruiken andere nummers.
4. De spellen zijn mega slecht, de verbinding hangt vaak. De bonussen zijn onmogelijk te wageren in de korte tijdspan.
Echt ik meen het, elk persoon dat dit leest en er niet speelt voelt voor mij als meer winst dan heel Cazanus mij heeft gegeven (das nie veel trouwens)
Stop gewoon trouwens!

Antwoord van Cazeus
Wacht al 8 dagen voor een uitbetaling en nog steeds niks ontvangen. Support blijft zeggen dat het verzoek hoger op is gelegd maar nog steeds geen ander antwoord. Terms worden niet na geleverd want dit zal al binnen 3 dagen overgemaakt moeten zijn.

Antwoord van Cazeus
Betalen je opnames niet uit, wacht al 2 weken Je kan wel winnen maar je kan niets naar je rekening krijgen. Support zegt steeds hetzelfde. Zijn gewoon oplichters dus.
Ook na hun reactie hier op trustpilot 6 dagen geleden een uitbetaling mogen ontvangen en de supportdesk geeft weer hetzelfde antwoord.

Antwoord van Cazeus
3000 euro verder op een spel en nog geen winst niks ik kreeg eens bonus vanuit het spel was 1000 weg van 58 euro dacht oké speel verder na drie weken 3000 weg en geen bonus vanuit het spel echt heel triest zoveel e-mails geschreven want ben zogenaamd vip Hahah ja dat begrijp ik na me bedragen die ik gooide

Antwoord van Cazeus
Account gesloten na een winst van €1300!
Account werd in een keer gesloten nadat ik een bedrag had gewonnen van €1300! Klantenservice legt de fout bij mij neer terwijl dit niet klopt! ik wil mijn €1300
En nu 60+ berichten gestuurd 0 reactie !

Antwoord van Cazeus
Ik heb zelfde met deze casino. Stoorten stoorten dan als kom uitbetaling gebeuren niks allen hele tijd zelfde antwoord dat is vertraging bij financiele dienst. Niet spelen deze casino dan jullie allen geld kwijt

Antwoord van Cazeus
1ste uitbetaling gedaan, alles ging goed. Netjes binnen 3 werkdagen goedgekeurd en op de rekening, daarna begint de ellende. Volgende uitbetalingen duren veel langer dan 3 werkdagen, als ze überhaupt uitbetaald gaan worden. Klantenservice geeft elke keer het zelfde antwoord, ze zullen het doorgeven + ze maken een notitie dat het "spoed" heeft. Ondertussen veranderd er niks.

Antwoord van Cazeus
Er ging helemaal niets mis. Het casino is gewoon mis. Mensen begin er niet aan. Je stort en stort en ze lokken je met mooie bonussen en je start. Maar steeds precies hetzelfde patroon, je gaat nooit winnen in dit casino. En let op, ze zijn behoorlijk actief met meerdere casino's vanuit de dezelfde aanbieders. Steeds hetzelfde, nooit winnen.

Antwoord van Cazeus
Aangemeld 50€ gestort voor de 150% bonus kreeg ik mijn 50€ pas na een week op mijn account zonder de bonus. Gespeeld 100€ gewonnen wacht nu al een week op mijn geld en had dezelfde dag nog 10€ gestort kwam de bonus daarbij dus 36€ wat ook rasr was en dat heb ik ook nog steeds niet op mijn account. Dus opgenomen en gestort en heb nog steeds niets. Fraudeurs man