Hele goede bakvorm! Gebruik al jaren deze vormen en wou er nog eentje extra. Ik gebruik deze om brood te bakken. Het brood komt na het bakken heel makkelijk uit de vorm. Ideaal van grootte en vorm... Toon meer

Ik heb jullie taartvormpjes leren kennen via een vriendin. Ik vind het prima producten. De taarten verbranden niet meer, zoals in een metalen vorm wel nog dikwijls eens kon gebeuren, als er ergens kr... Toon meer

Zeer snelle verzending, zeer handig cadeautje erbij. Bij vragen via mail werd meteen gereageerd. Ik ben fan!

1. Bakkerijbenodigdheden winkel

"ALREADY USED BY CHEFS AND ARTISAN BAKERS" IN CLOSE COLLABORATION WITH NASA, THESE LIGHT, STRONG, UNDEFORMABLE SHAPES WERE DESIGNED TO OPTIMIZE THE RESULTING BAKING RESULT. IT REALLY TASTES BETTER.

4,6

Uitstekend

Hoogwaardige kwaliteit (producten én de service)

Alles verliep heel vlot, van bestelling tot en met de levering van de bakvormen. Ze arriveerden in topconditie, dankzij correcte en veilige verpakking.
De bakvormen voor biscuit zijn van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en dan ook geknipt voor mijn bakkunsten. Naar mijn mening de beste bakvormen die er momenteel op de markt zijn. Verder nog een dankjewel voor het geschenkje, dat eigenlijk best van pas kwam :) Clean Baking Products = aanrader !!

1 maart 2026

Topproduct

Ik heb jullie taartvormpjes leren kennen via een vriendin.
Ik vind het prima producten. De taarten verbranden niet meer, zoals in een metalen vorm wel nog dikwijls eens kon gebeuren, als er ergens krassen in waren. Jullie taarrvormen zijn krasvrij; verdelen gelijkmatig de warmte en zijn daarenboven nog eens heel makkelijk om te onderhouden.

23 juni 2023

Hele goede bakvorm

Hele goede bakvorm! Gebruik al jaren deze vormen en wou er nog eentje extra.
Ik gebruik deze om brood te bakken. Het brood komt na het bakken heel makkelijk uit de vorm. Ideaal van grootte en vorm, gaat al jaren mee, nog niks aan!
Snel geleverd!
De verzendingskosten vond ik wel aan de hoge kant, vandaar de 4 sterren. Voor de rest, prima!!

28 juni 2022
Toon reviews in alle talen. (23 reviews)