2,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på Med at handle bil eller købe bil…

Pas på Med at handle bil eller købe bil hos CCgarage.
Efter at have overgivet min Triumph TR6 til Hans Bo Jacobsen forventede jeg at efter salget, at modtage mine penge for salget. Men nej, selvom der er skrevet slutseddel med køber, har jeg kun medtaget en 5.del af salgsprisen. Trods mange henvendelser, mails og sms, snyder han stadig mig for mine penge. Nu er han anmeldt for bedrageri hos politiet og fogedretten.

15 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don’t trust this company !!

I have been in contact with the company looking for Aston Martin and Ferrari.

When you try to make an appointment to see the cars they are not available at the moment or what ever story they come up with.

I doubt they have all the cars they advertise!!!

Looks like most of the cars available are old rusty Mercedes.

Stay away from this company !!!!

Hermann Schmidt
Germany

29 juni 2021

Stol ikke på CC Garage

Vi købte for mange år siden en CLK Cabriolet af Hans Bo Jacobsen. Det tog uendelig lang tid at få den på danske plader på trods af, at vi havde betalt afgiften. Der var ufattelig mange undskyldninger

Jeg har lagt sag an mod Hans Bo Jacobsen for at få mit tilgodehavende, men han dukkede aldrig op i retten, og politiet gjorde intet. Hans Bo Jacobsen skylder mig stadig penge. Jeg kan kun advare mod ham.

4 juni 2020

Pas på !!!!!!!!!!!!!

Pas på !!!!!!!!!!!!!

Inden du overhovedet overvejer at handle med Hans Bo Jacobsen eller sønnen Michael Bo Jacobsen Roepstorff så bør du google deres navne.

De er useriøse og har snydt uendeligt mange mennesker. Jeg har selv penge til gode.

Der snydes ved at sælge sminkede lig hvor køber hænger på problemer, undlade at betale firmaer der har leveret en ydelse eller glemme at afregne biler der er solgt i kommission.

Så overvejer du at handle med Copenhagen Classic Garage eller Copenhagen Classic så LAD VÆRE. GØR DET IKKE.

3 juni 2020

Lad vær !

Lad vær !! med at handle med denne virksomhed...
Både Hans Bo Jacobsen og hans søn Michael snyder og bedrager..
Der er mange der har penge til gode ...incl mig selv...
De biler de sælger er kommissionsbiler og de betaler sjældent de retmæssige ejere når bilen er solgt..
Fup og svindel !!!

2 juni 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man vil/tør handle med Copenhagen…

Hvis man vil/tør handle med Copenhagen Classic Garage bør man først Google familien der står bag selskaberne !!

Copenhagen Classic ApS
Copenhagen Classic Garage ApS
GK Finans ApS

Ejer: Michael Bo Jacobsen Roepstorff
Daglig ledelse: Hans Bo Jacobsen

Googler man navnet "Hans Bo Jacobsen" afslører det et tydeligt mønster af tvivlsomme biler, manglende afregning af kommissionesbiler, leverandører der ikke har modtaget betaling.

De fleste husker "Laudrup sagen" fra Kontant på DR i 2008

Kræv en FDM attest inden du køber en bil !!!!

19 mei 2020

ADVARSEL mod CCgarage og Hans Bo Jacobsen

ADVARSEL. Denne virksomhed er lukket af myndighederne, men fortsætter med køb/salg af (klassiske) biler.
Firmaet udgiver sig for at have flere afdelinger, værksted med mere, men det er et tomt selskab med milliongæld, som i øvrigt p.t. er ved at blive smidt af et lejemål i Herlev.

Det er HANS BO JACOBSEN som står bag dette foretagende.
H.B.J er:

- af DR KONTANT udråbt til at være danmarks (næst)værste brugtvognsforhandler. 2008
- idømt konkurskarantæne, er gået konkurs ca. 13 gange.
- har p.t. (2019) 5-6 fogedsager imod sig.

Jeg ville ikke en gang turde køre min bil FORBI det foretagende.

Også foretagenet ClassicGarage er en del af dette setup.
Hans Bo Jacobsen bruger sin søn som stråmand og ejer i visse tilfælde.

Check for guds skyld internetet - i alle fald viaretro.dk - før du gør noget dumt med dette firma og denne mand / disse mænd.

14 juni 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.