1. Kansspelaanbieder
  2. Prijsvergelijkingswebsite

Online shopping voor videospelletjes, vergelijk de prijzen en vind de beste deal voor CD Keys / Game Product Codes. Steam, Origin, Uplay, Battle.net, Xbox, PSN...

4,6

Uitstekend

Ik gebruik al jaren de site

Ik gebruik al jaren de site Allkeyshop en CDkeyNL is daar de Nederlandse versie van. Altijd super handig om de prijzen van games te vinden, bij welke shop te kopen en ze hebben ook een reward programma waarbij je giftcards kan winnen. Ook zijn er leuke blogs te lezen over games. Helemaal top

23 juni 2025

Beste key vergelijken site

Gebruik deze site rond 2 jaar lang om makkelijk verschillende key sites to vergelijken. Werkt heel goei 't is lekker simpel en overzichtelijk. Ze doen ook een giveaway op hun site waar ik rond 200+ van waarde aan giftcards heb gewonnen. Zal de site voor een lange tijd blijven gebruiken.

22 november 2024

Ontzettend goeie website.

Deze website is een soort kieswijzer, omdat het alle betrouwbare keys verkopers vergelijkt en onder elkaar zet en om een eerlijke vergelijking te maken kan je ook nog eens de "service fee" wat bij iedere website in rekening word gebracht er automatisch bij laten tellen zodat je PRECIES weet wat je betaalt en waar het het goedkoopste is! Ik maak hier echt wel dagelijks gebruik van.

5 juni 2024

Nieuwe NUC gekocht, W11 PRO OEM licentie nodig

Nieuwe NUC gekocht, baalde ervan dat ik waarschijnlijk nog meer geld kwijt zou zijn voor een windows licentie.
Dit was een gokje van 12,50 euro voor een Windows 11 OEM PRO key. Had ergens niet helemaal verwacht dat dit echt zou werken. Maar minder dan 2 minuten later deed het dat dus wel!

29 december 2023

Net als Allkeyshop, Maar dan in het nederlands ;)

Aangezien CdKeyNL min of meer de nederlandse portaal is van Allkeyshop geld mijn review voor die website ook voor deze, Site is vertrouwenswaardig en helpt je met zoeken naar de games die je wilt hebben, maar in vele gevallen een STUK goedkoper!

25 november 2022

Fijne & betrouwbare website

Fijne website, nooit problemen gehad.

wel vind ik het jammer dat ze bij orgin dit niet oke vinden en je account zelfs geblokkeerd kan worden, hier moet natuurlijk wel iets mee gebeuren. maar echt een top site & betrouwbaar natuurlijk.

5 juni 2022

Eerlijke review Site en Community

Ze helpen bij het vinden van goede prijzen en bieden je ook kortingscodes aan en in ruil voor de referrals doen ze gamecards (van meestal rond de 10 euro) dagelijks en soms console giveaways op de site en op discord maar tot nu toe is het degene waarbij je de meeste win kans hebt en gratis is

Daarnaast heeft het een geweldige en ondersteunende community die je echt helpt met je vragen als er geen official in de buurt is maar het meestal wel snel wordt beantwoord door de community manager

Oh en niet te vergeten de Nederlandse Discord chat is natuurlijk de gezelligste chat van allemaal 😏 (sorry peeps)

24 juli 2021
Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)