Snel bezorgd, was ook echt mega cute verpakking. Ik denk dat de postbode ofzo in mijn pak heeft gekeken want het was open, al een geluk niks er uit. Voor de rest alles top!
Jullie website is zeer nuttig opgemaakt. Leuk dat jullie de Belgische merken de nodige aandacht geven. Toffe producten met een knipoog, ik heb hem persoonlijk al aangeraden aan een paar vriendinnen.... Toon meer
Het walhalla voor iedereen! CDKN verwent zijn bezoekers met allerhande leuke, originele kleding, spulletjes, en dit allemaal door Belgische ondernemers. Het concept is niet alleen mooi maar het werkt... Toon meer
Heel blij, het artikel was nog op voorraad, correct en snel verzonden. Handdoeken waren niet apart verpakt (bij andere winkels wel denk ik), en de prijs was 10€ per stuk duurder dan bij concurrent 2 m... Toon meer
Conceptstore in Vlaanderen die een onderdak biedt aan +90 Belgische ondernemers met spullen voor criminal babies, dandy kids, killer women and notorious men
Turnhoutsebaan 5, 2110, Wijnegem, België
- 0479 83 12 08
- info@cdkn-official.com
- cdknwithfriends.com
Snel bezorgd
Snelle levering en top product!
In elk geval snelle levering
In elk geval snelle levering. Ik vind de leveringskosten wel wat hoog
Leuke producten en winkel.
Bestselling nog altijd niet geleverd
Top service
Alles netjes verpakt ontvangen, ook zijn ze via mail makkelijk bereikbaar. Ik bestel zeker nog eens!
Super leuke juwelen
Super leuke juwelen, truien en kaartjes! Keuzestress!
Perfecte levering!
Levering beloofd binnen 24 u
Levering beloofd binnen 24 u, dit was spijtig niet het geval!
Het product kwam mooi op tijd en is een…
Het product kwam mooi op tijd en is een leuke sleutelhanger. Het is enkel jammer dat er krassen op zitten.
Snelle verzending
Snelle verzending, mooi ingepakt en perfecte staat van artikel. Heel fijne ervaring
T-shirt is mooi.
Annuleren bestelling
Mijn bestelling werd meteen geannuleerd. Ik kreeg een bericht waarin jullie zeiden dat de reden hiervoor ofwel was dat ik hetzelfde artikel twee keer had besteld, ofwel dat het artikel niet in voorraad was. Ik veronderstel dat jullie zelf wel wisten welk van beide het geval was. Het zou dan ook fijn zijn dat je meer specifieke informatie geeft in de mail, zodat ik niet hoef na te gaan of ik een fout gemaakt heb.
Klantenservice
Één dubbele betaling door hun betalingssysteem. Beloofd van mijn geld terug te krijgen. 6 dagen later nog niets. Geen compensatie. Schandalig.

Antwoord van CDKN with friends conceptstore
Zeer prettig winkelen
Zeer prettig winkelen. Online besteld om dan te merken dat de bestelling te laat zou geleverd worden om cadeau te doen. Contact opgenomen en alles werd onmiddellijk geregeld. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service!

Antwoord van CDKN with friends conceptstore