Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fin service Vi havde en dejlig aften og der var ikke noget at beklage sig over. Personalet var søde, maden god og aktiviteterne fine
Bedrijf heeft geantwoord
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.
Geschreven door het bedrijf

Bredegade 50, 4200, Slagelse, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi var nede og bowle da vores datter taber sin slushice, vi beder baren om en klud til at tørre op med, de kommer og ordner gulvet for os og aflevere en ny slushice uden vi har bedt om det, så super god service

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Fedt center med massere af forbedringer, personalet er super venligt og hjælpsomt, kommer gerne igen! Kan klart anbefales

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Dejlige bowlingbaner, med god olie, til de lidt mere erfarne bowlere, nedenunder. Samt god mad 😁

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Super fedt bowlinghal altid god behandling

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Rigtig godt og hyggeligt! Gode aktiviteter og stort udvalg af drikkevarer!

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Flere medarbejdere stod bag disken uden at foretage sig noget, mens flere kunder ventede på at blive betjent. Der var både lang ventetid på service og på maden.
Bowlingbanerne fremstod slidte og området generelt beskidt, hvilket trak oplevelsen yderligere ned. Stedet virker ikke som et gennemført koncept, men snarere som noget tidligere, der blot har fået et nyt navn og logo uden reelle forbedringer.
Betjeningen var desuden hverken serviceminded eller imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere skuffende. Jeg kommer desværre ikke igen.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Hyggeligt sted med gode muligheder!
Tur med vennerne. Fedt med flere aktiviteter og gode muligheder, men der er plads til forbedringer. Bygningen trænger til en opfriskning, da både facader, elinstallationer m.m. ser slidte og mangelfulde ud. Til gengæld er personalet godt, og der er styr på tingene.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Rigtig god minigolfbane til både store og små. Tilpas i sværhedsgrad.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Lækker mad og drinks. Virkelig dejlig sted til at være sammen med familie eller venner. Vi havde så sjov. meget venlige og behagelig personale.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Havde en fantastisk oplevelse i Cecilie’s Slagelse! Vi spillede minigolf, og det var virkelig sjovt! Stedet var pænt og rent, og personalet var venlige, hjælpsomme og tilgængelige!!
Anbefales til sjov og grin! Vi kommer helt sikkert tilbage.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
God stemning både hos personale og gæster. Godt flow fra man kommer til man er ved sin bane.
Vi kunne ikke finde ud af at taste navne ind ved banen, så gik glip af 10 min af vores tid. Måske der skulle orienteres om det, for dem ved siden af os havde også brug for hjælp fra personalet til at komme i gang.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi var afsted i går 2/4 og super fedt vi hade valgt 2 timers bowling og må sige det gik hurtig det eneste jeg måske er lidt utilfreds med var at på 2 timer kan vi nå ca 4 runder og vi var i gang med sidst alså 10 vi nåde ikke alle sammen af spille 10 mega trist og så gik den ud 5 min før tid det er det enste minus da ville jeg mene at man burde have lov til at køre sin tur videre så man slutter ordentlige af men ellers så er det ikke sidst gang vi kommer der og vi hade både baby med også så virkelige god service lige så snart man kom ind

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi var 9 mennesker der skulle bowling soille minigolf og spise bagefter. Jeg havde ringet for at bestille bord men fik afvide det ikke var nødvendigt. Da vi havde bestilt og betalt for maden fik i først afvide de manglede personale så der var 30 min vente tid på maden
Vi ventede i 1 time og fik halv kold mad og de kom først med Pomfritterne da vi havde spist vores burger og Pomfritterne var os kolde. Personalet var ikke særlig imødekomme og det eneste de havde at sige var de havde lige lavet det. Virkelig uprofessionelt.

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Serviceminded personale til trods for at det er unge mennesker som betjener kunderne :) Højt humør, smilende og imødekommende og meget hjælpsomme! Vi kommer helt sikkert tilbage

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem, både dialogen op til eventet, faciliteterne, maden og stemningen.
Vi kommer igen 😄

Antwoord van Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Altid en fornøjelse at besøge Cecilies. Søde og rare ansatte.