Heel erg blij met de supplementen van het merk Cerebra, vind de transparantie die het merk uitstraalt heel fijn. Zou hier zeker vaker bestellen.
Ik ben zeer tevreden over prijzen, producten en de service zelf. Cerebra Nootropics heeft precies wat je zoekt. Hier krijg je niet alleen verschillende hoeveelheden in capsule maar ook in po... Toon meer
Beste, Ik heb een bestelling bij jullie gedaan #145165. Die is wel aangekomen, maar de postbode heeft niet gelezen dat het naar het postkantoor moest als ik er niet was zoals bij de extra toe... Toon meer
At Cerebra, we are happy to be your dedicated team of health enthusiasts, meticulously crafting high-quality, pure nootropic supplements. We’re here to guide you through the mental challenges of your lively, ensuring every capsule brings you a step closer to optimal cognitive wellness and a thriving life!
Boreelstraat 12b, 3039WK, Rotterdam, Nederland
- info@cerebra-nootropics.com
- cerebra-nootropics.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede klantenservice
Pakketje was door PostNL niet afgeleverd. Doorgegeven aan de klantenservice via mail. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord en er is alsnog een nieuw pakketje gestuurd.
Alles is goed gegaan van bestellen tot…
Alles is goed gegaan van bestellen tot afleveren en goede producten.
Niet voor menselijke consumptie??
Ik ben een beetje in de war. Ik slik de capsules maar op de achterkant staat niet voor menselijke consumptie.
Snel geleverd!
Ik heb deze product eerder bij jullie besteld voor mijn dochter. Deze is mijn 4 keer. Goed kwaliteit en snel geleverd.
Tijdig en netjes verzonden
Tijdig en netjes verzonden. Goede communicatie over de voortgang.
Prima service
Een probleem via de payment processor gehad, maar zonder enige op gelost, dus top service
Snel in huis

Topservice en kwaliteit.
Ik had 30 mg noopept besteld,maar ze hadden per ongeluk 10 mg gestuurd,na mijn email hebben ze onmiddellijk de 30 mg gestuurd en ik mocht de 10 mg zakje behouden.
Noopept is van goede kwaliteit,want ik heb dit hier in verleden aangeschaft.
Goede en nette service van dit bedrijf.
Over het algemeen positief.
Over het algemeen is mijn ervaring positief. Qua communicatie duurt het soms even voordat er een antwoord komt, maar alles wordt adequaat opgelost. De producten die Cerebra-nootropics levert zijn gewoon goed.
Ik zal hier vaker mijn supplementen kopen.
correcte service
Nog geen idee over de werkzaamheid
Ik kan nog niets zeggen over de werkzaamheid maar toen ik het pakketje binnenkreeg had ik een beetje spijt, want ik had direct het idee dat ik het net zo goed zelf van AliExpress had kunnen kopen voor heel wat minder geld. Het komt binnen in zo'n plastic zipzak, met daarop 250 gram powder🤔 op de buitenverpakking zat dan wel weer een sticker met DHM.
Misschien heb ik het mis hoor, want verpakking zegt ook lang niet alles. Ik geef alleen aan hoe het op mij overkwam.
Ook wel jammer dat er geen maatschepje bij zit, das lastig doseren🙃
bestelling na een week nog steeds niet ontvangen
Ik heb mijn bestelling na een week nog steeds niet gekregen. Er wordt geen antwoord gegeven op mijn berichten met de vraag waar mijn bestelling blijft.

Prijs goed, kwaliteit minder
De prijs is vergeleken bij andere aanbieders zeer netjes, de levering was snel en ik kreeg de juiste producten. De kwaliteit van de alcar vind ik slecht. Ik voel er nauwelijks iets van en alcar heeft normaal duidelijker voel- en merkbaar effect op mij. De capsules zijn dik en met een onnatuurlijk wit blauw kleurtje (heb mn caps liever zonder onnodige chemische rotzooi). Noopept is niet mijn ding maar ik kan de kwaliteit niet beoordelen want eerste keer dat ik het probeer, zou kunnen dat het gewoon doet wat het hoort te doen maar niet echt mijn ding is.
Prima Prijs - Kwaliteit verhouding
Goede supplementen. Prima prijs-kwaliteit verhouding en goed bereikbaar voor vragen.
Geen contact mogelijk
Verkeerde spullen geleverd gekregen. Geen contact mogelijk via telefoon en geen reactie op chat (Zet die dan uit). 3 producten besteld, 2 dezelfde producten ontvangen in ander soort verpakking met afwijkend dosering advies.
Geen goed gevoel bij de werkwijze van dit bedrijf laat staan bij de inhoud van de capsules

Altijd goede kwaliteit