1. Laadstation voor elektrische voertuigen

Certipower zorgt voor de ideale laadoplossing voor elektrische wagens. Zowel voor bedrijven als particulieren. Wij verzorgen het hele proces. We leveren, installeren en onderhouden jouw slimme laadoplossing.

4,3

Uitstekend

klantvriendelijk

op dinsdag 13 januari 2026 ethem tuysuz van certipower genk ter plaatse geweest om de nodige uitleg bij het geplaatste laadpunt te geven en deed dat zeer uitgebreid met de nodige kennis en ook technieker samet uitstekend werk geleverd met plaatsing en aansluitingen met propere afwerking

13 januari 2026

Vlotte plaatsing en totaaloplossing

Vlotte plaatsing en totaaloplossing
Certipower ging verder dan enkel het plaatsen van de laadpalen. Ze dachten ook logistiek en toekomstgericht mee aan een totaal oplossing. Daarnaast ook zeer vlotte plaatsing.

14 juli 2025

Zeer triestige (en amateuristische?)…

Zeer triestige (en amateuristische?) service.

1) Mei/Juni is de plaatsing gebeurd.

2) Week later kwam de keurder langs, die het afkeurde.
Ik moest opnieuw contact opnemen met de installateur volgens hem om de zaken op een goeie manier te komen herdoen. Diezelfde keurder heeft onze aarding afgesloten, wat NOT DONE is.

3) Certipower gecontacteerd, hun vertelde me dat ik een eigen electricien moest voorzien om dit op te lossen.

4) Electricien betaald om de zaken te corrigeren.

5) Vervolgens 2x moeten bellen naar Certipower om een afspraak te maken via de keurder.

6) Keurder is langsgekomen en vertelde ons dat alles oké is, en dat we binnen de 2 dagen een verslag zullen hebben. Eenmaal we deze verslag hebben , kunnen we de laadpaal gebruiken.

7) Nu merken we op dat de smappee app verkeerde gegevens weergeeft, zo is ons sluimerverbruik -4500 W en nog andere rare zaken. Ook heb ik enkel lees rechten en kan ik dus niks instellen van opties om op te laden of dergelijke.

Raad eens hoeveel maanden we verder zijn en tot hedendaags is de paal nog niet bruikbaar.

1 augustus 2024

Dag Alej

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Dit is zeker niet de standaard die we bij Certipower nastreven, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we nemen je feedback zeer serieus.

Om je situatie verder te onderzoeken en snel tot een oplossing te komen, zouden we graag rechtstreeks contact met je opnemen. We willen ervoor zorgen dat je laadpaal zo snel mogelijk volledig operationeel is en dat de problemen met de Smappee-app worden opgelost.

Zou je ons alstublieft een mail kunnen sturen naar service@certipower.be met je contactgegevens of ons rechtstreeks kunnen bellen op 051 79 20 22? Ons team staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we deze situatie snel voor je kunnen oplossen en je vertrouwen in Certipower kunnen herstellen.

Topservice

We lieten een tijdje geleden een laadpaal installeren in afwachting van onze elektrische auto. Het eerste contact was aangenaam en professioneel, de installatie werd snel en proper uitgevoerd. Toen de wagen er was, weigerde hij echter op te laden. Na een telefoontje naar Certipower, stond er na een tweetal uur al iemand aan de deur die het probleem verhielp, ook al was het midden in de vakantie en was er bouwverlof. Topservice!

31 juli 2023

Ruim 6 Maanden ELLENDE - Slordig en Gevaarlijk werk afgeleverd!

Wij zitten nu al 6 maanden in de ellende, terwijl wij ons eerste kind verwachten.

Sinds de installatie van onze laadpaal heb ik problemen met Certipower. Eerst lieten ze alles vuil, slordig en gevaarlijk achter. In de meterkast was het niet conform aangesloten.

En direct vanaf dag 1 hebben we problemen gekregen met de zonnepanelen. Deze werken nu al meer dan 6 maanden niet goed.

Het is nog steeds niet opgelost en Certipower reageert niet of pas na meerdere keren aandringen.

Wordt vervolgd...

6 maart 2023

Super tevreden

Super tevreden, goeie service , goeie uitleg ! En heel gebruiksvriendelijk.

12 januari 2022

Dag Carine

Het is super om te horen dat alles goed is verlopen, zowel de service en uitleg als het product. Veel laadplezier!

Team Certipower

Komen snel aan huis na 1ste contact en…

Komen snel aan huis na 1ste contact en maken snel een correcte prijsofferte. Levering en deskundige plaatsing volgens afspraak. Vlotte opvolging keuring.
Iets duurder dan andere firma's doch de meerprijs waard.
Voor ons een 9,5 op 10

11 januari 2022

Dag Nancy

Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent van onze service en je Smappee-laadpaal.

Team Certipower

Werken goed uitgevoerd en dit volgens…

Werken goed uitgevoerd en dit volgens de afgesproken data.
Laadpaal is superhandig en eenvoudig in gebruik.

11 januari 2022

Dag Filip

Fijn om te horen dat je tevreden bent van onze aanpak en in het bijzonder de laadpaal.

We wensen je nog veel laadplezier.

Team Certipower

Toon reviews in alle talen. (15 reviews)