Steelpan blijft na afwassen lekken uit uiteinde steel. Contact via email contact gehad met Kuhn en kan niet op hun mail reageren. Nooit meer dit merk met slechte Customer Service!!
Tijdens de spaaractie van Jumbo een plastic bewaarbakje van deze firma gekocht. Het artikel zag er mooi en solide uit. Jammergenoeg ging er tijdens het gebruik een beweegbaar deel van de deksel kapot... Toon meer
Wokpan van Kuhn Rikon gekocht via spaaractie bij de Jumbo. Bij eerste gebruik gelijk aangebakken. Wat een onwijs slechte anti-aanbaklaag. De slechtste en helaas ook duurste pan die ik ooit heb gehad.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kuhn Rikon - der führende Schweizer Kochgeschirrproduzent. Produkte für Küche und Tisch.
Neschwilerstrasse 4, 8486, Zell, Zwitserland
- ch.kuhnrikon.com
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat een slechte pannen zijn dit.
Wat een slechte pannen zijn dit ze zitten qua prijs aan de dure kant als je ze koopt, maar ook als je ze via de Jumbo spaaractie verkrijgt kosten ze ook nog aardig wat. Heb er 3 en ja ze gaan zo de kliko in waardeloos spul bakken alle 3 gelijk bij het eerste gebruik aan. Slechte zaak Jumbo zou hier als ik jullie was nooit meer aan beginnen echt een waardeloos product!!
Heb 5 van deze pannen en er zit niet 1…
Heb 5 van deze pannen en er zit niet 1 goeie bij
Ze bakken gelijk aan en zijn niet meer schoon te krijgen
Wat een slechte slechte kwaliteit of beter gezegd een kat in de zak gekocht en bedankt jumbo/Kuhn Rikon
De koekenpan gekocht bij jumbo met…
De koekenpan gekocht bij jumbo met zegels, is waardeloos. Het zou een antiaanbaklaag hebben, alles maar dan ook alles bakt aan van een eitje tot vis, en je krijgt het er bijna niet meer uit de pan. Had toch meer verwacht van deze serie pannen. De pan komt niet in de vaatwasser maar ik was hem met de hand. Ook geen beschadigingen krassen in de pan. De laag werkt niet als zijnde antiaanbaklaag.
Zeer slechte kwaliteit
heb de koekenpan van de jumbo met een…
heb de koekenpan van de jumbo met een spaaractie, waardeloze kwaliteit, zeer chemische lucht ineens tijdens het gebruik, daarna bakt de pan heel erg aan, de anti aanbaklaag is helemaal beschadigd, dit is al de tweede pan
Waardeloze kwaliteit pannen.
Na 1 keer gebruiken van de pannen al aanslag erop. Je zou verwachten dat Kuhn Rikon kwaliteit levert. Zeker als je zulke prijzen durft te vragen voor dergelijke producten.
Zo jammer dit
Zo jammer dit, 2 pannen aangeschaft bakken allebei vreselijk aan. Zelfs een eitje kan je er niet normaal in bakken. Ben zelf traiteur kok en dit heb ik nog nooit meegemaakt! Zit hier nog garantie op of ben ik nu gewoon de dupe?
Echt slecht
Echt slecht , water tussen glas zoals voorheen beschreven , klopt . Mateloos slechte kwaliteit
De koekenpan geeft een raar sissend…
De koekenpan geeft een raar sissend geluid aan de onderkant als ik deze op de inductieplaat gebruik.
Slechte afwerking
Slechte afwerking : bij de deksels van de pannen blijft water achter als ze afgewassen zijn ,kun je moeilijk droog krijgen. En bij de steelpannen komt als ze afgewassen zijn vaak afwaswater uit de steel dus niet waterdicht. Ze zijn niet voor niks bij de jumbo in de spaaractie
Slechte braadpannen…
Vorige week twee maten braadpannen gehaald via de Jumbo punten met bijbetaling!
Eén en al ergernis zijn deze pannen!
De antiaanbaklaag bakt erg aan!
Zelfs met een plastic schuursponsje met Jiff krijg je het er niet af!
Hoe kan zoiets op de markt gebracht worden?
SLECHTE KWALITEIT KUHN RIKON dus sparen…
SLECHTE KWALITEIT KUHN RIKON dus sparen voor de pannen bij Jumbo NL ga ik ook nooit meer doen natuurlijk...Een goede pan hoort niet te plakken en dat heb ik nu met alle 3 de pannen van dit merk ervaren.
Een echte ontwerpblooper is de smalle…
Een echte ontwerpblooper is de smalle ruimte tussen het glas van de deksels en een geperste rvs-ring. Daaronder hoopt vocht en vuil op waar niemand goed bij kan komen. Een welhaast ongelofelijke ontwerpfout. Waarlijk een onvervalste ergerlijke stommigheid. Jammer genoeg heb ik alle pannen tegelijk gekocht zodat ik nu op zoek moet naar deksels die mijn voedselveiligheid beschermen in plaats van bedreigen. Aanvankelijk geloof je je eigen ogen niet bij zo iets onnozels.