Super lieve dame! Het versturen had wat vertraging en daardoor heb ik (ongevraagd) gratis extra’s gekregen! Fantastische service en denkt ook goed mee!
Een goede website met goede en uitgebreide informatie erop over gezichtsverzorging. Daarnaast hebben goede klantvriendelijkheid en willen ze je graag helpen met vragen. Qua producten is het ook goed.... Toon meer
Ik had 2 producten besteld en eentje die ik ontvangen had was verkeerd geleverd. Ik heb direct contact opgenomen en 3 dagen later ontving ik het product wat ik besteld had. Ik mocht het verkeerd gelev... Toon meer
Ik ben altijd zeer tevreden met de service bij Chantubeauty. Super vriendelijk, betrouwbaar en ik word altijd geholpen als in een probleem heb. De producten die zij verkopen zijn van top kwaliteit. Ik... Toon meer
Gesloten
Nederland
- hi@chantubeauty.com
- chantubeauty.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snelle levering en leuke sample erbij!
Betrouwbaar & kwaliteit
Producten zijn aan de prijs maar kwaliteit - prijsverhouding is heel goed! Altijd snelle verzending & support waar nodig. Al een tijd tevreden klant! 💓
Op tijd en geweldige producten
100% aanbevolen
Super fijne communicatie. Bestelling snel ontvangen met een lief kaartje.
Terug kerende consument
Blijf graag terug komen naar deze website. De producten zijn goed en komen heel netjes aan! Snelle levering!
Fantastische producten
Fantastische producten, heerlijke korting en snelle verzending zonder problemen!!
Koop hier je Korean skincare 😍
Goede deals gescoord met Black Friday met hoge korting en super snelle verzending. De producten zijn geweldig, ik ben helemaal fan!!
Gewelig ik ben ben blij!
2e keer hier besteld en heb weer fijne goede producten voor mijn routine. + snelle levering heel blij ermee lovit!
Hele fijne producten en super snel…
Hele fijne producten en super snel geleverd! Tot snel weer :-)
Niks te klagen!
Hele fijne producten en de site is erg gebruiksvriendelijk!
Zou hier zeker vaker van bestellen!
Voordelig en Top Service
Voordelig geprijsd! Snel verstuurd! Inmiddels ook prijzen vergeleken en o.a. om die reden nu hier vaste klant.
En ik support a small business. En de producten(ik had wel de topsellers) werken echt… Korean skin care is echt geweldig! Ik blijf hier bestellen!
Chantubeauty lover
Topp dame, je kan altijd naar haar toe voor huidadvies en reageert ssuper snel + denkt met je mee❤️
Geweldige Producten & Advies
Geweldige Producten en vooral super fijne hulp. Ik wist van niks en kreeg meteen advies van welke producten, in welke volgorde op welk moment van de dag. Ideaal en de producten bevallen me super!
Hele snelle levering en super aardige…
Hele snelle levering en super aardige customer ben er erg blij mee bedankt !
Behulpzaam, snelle reactie en verzending
Goede services, nemen de tijd om een passend advies te geven
:)))
geweldig!!super snel binnen en ben oprecht echt helemaal weg van de producten. Zie al zo’n verschil in m’n huid, ook allemaal erg betaalbaar, blijf hier terug komen