Charlies Coffee & Tea Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fast købt kaffe ved Charlies Coffee genne efterhånden nogle år. Jeg går en hel del op i at få god kaffe og har tidligere shoppet en del rundt for at finde det helt rette sted at købe mine kaff... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, troværdighed og levering/servicering til tiden. Niels er altid hurtig til at rykke ud når vores kontor er “lav på kaffe” da vi til tider glemmer vi at bestille i god tid, og fø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon god kundeservice. Indehaveren af stedet er imødekommende, og super flink. Kaffe af høj kvalitet. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi bestiller noget her fra. Bekendte har købt te her... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Koffiebranders
  2. Koffie-apparaat leverancier
  3. Koffiewinkel
  4. Koffiegroothandel
  5. Theehuis

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Charlie’s Coffee & Tea – et passioneret kaffehus og specialbutik i Nordsjælland. Fra vores butik i Fredensborg tilbyder vi et stort udvalg af kaffe, te, fyldig kakao og nøje udvalgte kaffemaskiner til både private og virksomheder. Kaffemaskiner og service i topklasse Vi tilbyder et bredt udvalg af espressomaskiner og kaffeløsninger fra anerkendte mærker som Rancilio. Vores egne serviceteknikere sørger for installation, vedligeholdelse og reparation, så din maskine altid fungerer optimalt Smag før du køber Du er velkommen til at smage vores kaffe i butikken i Fredensborg. Hver mandag, onsdag og fredag mellem 15:00 og 18:00 så du kan finde din nye favorit. Levering Hos Charlie’s Coffee & Tea ved vi, at god kaffe ikke kan vente. Vi sender næsten altid din ordre samme dag, vi modtager den, så du hurtigt kan nyde din kaffe, te eller kakao. Du kan naturligvis også købe kaffe, te eller kakao i butikken. Kontakt os Har du brug for rådgivning om kaffe, te eller maskiner? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på 2055 5413 Mail os på : info@charliescoffee.dk Besøg os på Humlebækvej 47, 3480 Fredensborg 💻 Læs mere på www.charliescoffee.dk Med venlige kaffehilsner, Charlie’s Coffee & Tea

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Unik smag

Jeg købte kaffebønner fra Nepal, de har en helt unik smag som bare skal prøves. Prisen for bønnerne er skyhøj, så en hverdagskaffe bliver den ikke.

4 februari 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Stig 🙏
Nepal-kaffe er nemlig noget helt særligt.
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med den🌿☕️

Jeg anbefaler!

Kanon god kundeservice. Indehaveren af stedet er imødekommende, og super flink.

Bekendte har købt te her fra. Intet at sætte en finger på.

22 oktober 2025

Tusind tak, Gry 🙏
Det var en fornøjelse at hjælpe – og jeg er glad for, at kaffen nu rammer helt rigtigt i koppen!
Tak for de pæne ord, og hils også dine bekendte – det glæder mig at høre, at teen også falder i smag.

De bedste hilsner

Seriously good coffee!

This guy means business! He has some of the best coffee I have tasted and I can highly recommend paying his shop a visit! His product is outstanding in quality and taste.

6 oktober 2025

Den bedste kaffe

Den bedste kaffe, god service hurtig levering bare super.

7 maart 2025

Kære Bjarne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi bliver så glade, når vores kaffe og service rammer plet – og det betyder meget, at du har taget dig tid til at skrive det.
Vi glæder os til at levere mere god kaffe til dig igen!

De bedste hilsner

Fantastisk kaffe

Fantastisk kaffe, og fantastisk service med hurtig levering - Intet mindre ☺️

25 januari 2025

Antwoord van Charlies Coffee & Tea

Tusind tak, Joakim! ☺️ Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kaffen og vores service. Din 5-stjernede anmeldelse betyder alverden for os – og vi håber at forsyne dig med endnu flere gode kaffeoplevelser fremover! ⭐⭐⭐⭐⭐☕🙌”
Charlie's Coffee & Tea

God kundeservice

God, kompetent kundeservice som finder glade løsninger når også kunden er lidt for hurtig på aftrækkeren.
Virkelig god kaffekvalitet - også 🫵

2 januari 2025

Antwoord van Charlies Coffee & Tea

Tusind tak for din anmeldelse, Jacob! 🙏 Jeg sætter stor pris på, at vi kunne finde en god løsning sammen, og det var en fornøjelse at levere den ekstra kaffe til dig. Det glæder mig, at du værdsætter både servicen og kaffekvaliteten – vi ser frem til at byde dig velkommen igen i butikken eller online.

Bedste kaffested

Fantastisk god service og kaffen er i top
Vi nyder virkelig vores Jamaica Blue Mountain. Købt den andre steder, men den bedste er fra herfra

28 december 2024

Antwoord van Charlies Coffee & Tea

Tusind tak, Lone, for din flotte anmeldelse og de rosende ord! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os utrolig meget at høre, at I nyder vores Jamaica Blue Mountain. Det betyder ekstra meget, når du siger, at vores udgave er den bedste, I har prøvet.

Vi sætter stor pris på jeres støtte og glæder os til at se jer igen i butikken til endnu flere kaffeoplevelser. ☕️

Tårnhøjt serviceniveau og kvalitetsvarer

Grundet julestress og glemsomhed kom jeg ved en fejl til at bestille den samme vare to gange med to ugers mellemrum. Da jeg bestilte anden gang, blev jeg ringet op af Charlie’s Coffee med det samme. Han ville bare høre, om det var rigtigt, at jeg ønskede den samme vare tilsendt… igen! Det kunne jeg jo så pænt takke nej til, og han tog det med et smil og annullerede ordre nr. 2 med det samme. Sjældent har jeg fået så god betjening. Derudover er priserne rigtigt gode, leveringen er hurtig og som kunde føler man sig bare rigtigt godt behandlet. Jeg GLÆDER mig til at forære den pose Kopi Luwak jeg købte væk i julegave. Her handler jeg bestemt igen en anden gang!

19 december 2024

Hej Line,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🎉 Det betyder utroligt meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Charlie’s Coffee & Tea. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet – og det glæder os, at det også lykkedes denne gang.

Vi håber, at Kopi Luwak-posen bliver en vellykket julegave, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage hos os en anden gang. Rigtig glædelig jul og tusind tak for din tillid til os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Engageret og kompetent lille…

Engageret og kompetent lille kafferisteri med flere spændende kaffer. Fik friskristet kaffe på rekordtid, rundvisning og en god snak om kaffe. Kan bestemt anbefale dette sted

1 oktober 2023