Charlietiptoe Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen en god oplevelse. Der var tilbud på Essentials godbidder, så hundene fik fyldt den gode kasse op. Jeg fik varerne dagen efter - fint pakket ind. Jeg er altid yderst tilfreds, når jeg handler he... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig løbegård til hvalpe, sort kanvas, str. M Hurtig levering fra Charlietiptoe Jeg er rigtig godt tilfreds 😊

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. Paardrijwinkel
  3. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Charlietiptoe.com er en netbutik med foder, legetøj, udstyr og kvalitetstilbehør til din hund, kat og hest.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin sele men passer desværre ikke kanin.

Fin sele men passer desværre ikke kanin.

1 maart 2026

Antwoord van Charlietiptoe

Hej Sanne Det er vi kede af at høre men det er jo en hunde sele du har købt og kan derfor ikke forvente at den passer til en kanin.
Du kan altid returnere den i henhold til vores betingelser.

Altid perfekt

Jeg er altid yderst tilfreds, når jeg handler her.

12 maart 2026

Antwoord van Charlietiptoe

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hundene fik fyldt godbidkassen op :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har netop gjort et kæmpe kup

Har netop gjort et kæmpe kup! Er selvfølgelig ved at løbe tør for Kovaline potevoks LIGE midt i tiden med sne. Min lokale dyrehandel (og alle andre) har udsolgt. Finder et sted hvor de tog 169kr. for en bøtte, men de havde ikke Kovaline RTU som jeg også mangler. Øv! Jeg scrollede ad pommern til ned ad Google for at finde en forhandler af Kovaline, og kunne næsten ikke tro mine egne øjne da jeg så at denne ukendte side havde potevoks til kun 119kr. midt i den hårdeste vinter i årevis - kæmpe respekt! Der var også tilbud på RTU så det var bare skønt. Jeg ville dog gerne slippe for porto, så sad og scrollede rundt på siden, og troede det var løgn da jeg så netop den hundejakke jeg har ledt efter i over et år i min hund størrelse - til halv pris!! Sparede de 50kr på porto så den reelt kom ned i 250kr. En Hurrta jakke der normalt koster 600kr! Men det stopper ikke her, for så kom der en pop up der sagde at jeg ved at tilmelde nyhedsbrev, kunne få yderligere 10%. Så yderligere 66kr. blev fratrukket!! Med "girl math" vil det sige at jeg reelt kun har givet 184kr. for jakken. Halle-fxxking-luja!!
I får en anmeldelse mere når jeg har modtaget varerne, men synes I fortjener kæmpe stor ros for at have det bedste potevoks på markedet på lavet og til god pris midt i en snetid, og også have sindssyge tilbud på vintertøj til hundene. Hvis alt bliver leveret som forventet, så har I en ny fast kunde i mig :) PS: Respekt for at sælge Essential foder og godbidder. Jeg er ambassadør for brandet, og kan varmt anbefale det!

11 januari 2026

Antwoord van Charlietiptoe

Vi er så glade for din fine anmeldelse, det betyder så meget for vores lille butik.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. De 2 hundefrakker er virkelig flotte .🐕😉

28 oktober 2025

Antwoord van Charlietiptoe

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Vi er glade for at de kan bruges :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uhørt service - ikke stjerner nok

Købt markeds bedste gjord til den billigste penge !! - får den prompte. Alt går galt med hestestedet / pengepungen / hesten - og jeg får aldrig brugt min nye gjord. Ringer og spørger om Bitten tager den retur - og stor er min glæde da hun prompte siger JA og få dage efter da den er modtaget er alt i orden. DET VAR MERE og BEDRE end kunden forventede. UHØRT GODT
TAK TAK TAK

5 februari 2023

Pisse god kvalitet

Produkterne er af god kvalitet, hurtig levering og det vigtigste af alt - min hund ønsker godbidderne samt legetøjet

9 januari 2021