4,3

Uitstekend

Chattuh.nl

Chattuh.nl
Wat een mooie vernieuwde chat
Ga zo door
Ik raad deze chat site zeer zeker aan bij mijn vrienden

16 juli 2025

Alle dagen gezelligheid!

Sinds het moment dat ik mij heb aangemeld bij Chattuh.nl, kom ik bijna alle dagen wel even buurten. Voor een korte goedemorgen of een lang gezellig gesprek. Je wordt door iedereen vriendelijk begroet of je nu nieuw bent of al even meegaat. Met veel humor of even heel serieus, zolang het maar op respectvolle wijze gaat. Een chat voor iedereen waar 18+ niet van toepassing is, er zijn tenslotte ook mensen onder die leeftijd aanwezig.

20 oktober 2023

Zeer tevreden over chattuh.nl

Een zeer goede site, fijne admins en bots en leuke chatters waar geen (sex)reclames van andere sites of fake accounts met meerdere namen in voorkomen, die worden gelijk verbannen voor levenlang.

Ten opzichte van chatplaza.com geef ik chattuh.nl vijf sterren en chatplaza.com moet het slechts met 1 ster tevreden zijn...

15 oktober 2023

Chattuh doet me altijd herinneren dat…

Chattuh doet me altijd herinneren dat er nog normalen chats bestaan.

Al ben je net binnen of een oude bekenden, je wordt gerespecteerd.

Daar draait chatten om !

Ps negeer het bericht onder mijn.
Chattuh is gewoon nog online !

8 september 2023

super gezellig chat

super gezellig
chat is voor alle leeftijden erg gezellig
altijd vrolijk
admins zijn een leuk stel dus dat is helemaal leuk

ik zou deze chat zeker aan raden voor mensen die die nog wat gezelligheid zoeken

12 februari 2023

leukste chat

super leuke en gezellige chat
beheerder zijn super aardig helpen je goed
ben super tevreden
ik raad deze chat zeker aan bij anderen

12 januari 2021

aan gezien dat een hoop mensen de…

aan gezien dat een hoop mensen de regels niet lezen.chattuh.nl is geen sex porno of dating site .en dat de mensen voor vies en vuil uit gemaakt worden is geen pretje.
blijkt toch wel dat een hoop mensen geen normen en waarde en respect hebben ,ik weet ook wel dat een hoop chatboxen strijden en daar doe chattuh.nl niet aan mee .ik weet ook dat div aanvallen uit voeren en daar moet eens goed na gekeken worden en mensen die klagen toon zelf ook een normen waarde en respect in plaats van klagen en klagen kijk een goed na je zelf .

20 december 2020

Is dit jouw bedrijf?