Voor de eerste keer besteld bij Chazara en hartstikke blij met de producten! De levering met post nl ging niet soepel maar de eigenaresse van Chazara heeft voordurend contact gehouden met de bezorger... Toon meer
Al meerdere malen besteld en alleen maar positieve ervaringen! Snelle verzending, zorgvuldig verpakt, vlinders die ze zelf prepareert zijn zeer mooi gedaan, kortom Chantal is een aanrader op elk vlak!... Toon meer
Wij zijn jouw specialist in vlinders, insecten, en meer! Als groothandel bieden we een uitgebreide collectie van ongeprepareerde vlinders en insecten, evenals geprepareerde vleermuizen en vleermuisskeletten.
Nieuweweg, 88, 5853AR, Siebengewald, Nederland
Vraagt klanten om een review
De bestelde producten zijn netjes verpakt geleverd met een leuk kaartje erbij.
Perfect. Snel verzonden, stevig verpakt en mocht je een keer wensen hebben of vragen kun je altijd een berichtje sturen die spoedig wordt beantwoord. Ik bestel graag bij Chazara! 🩷
Mooie artikelen ontvangen en zeer zorgvuldig verpakt. Hartelijk dank, mijn zoon gaat er ongetwijfeld erg blij van worden op zijn verjaardag!
Snelle levering, alle insecten zien er goed uit. Goed verpakt met nog een mooie kaart erbij

Hele aardige eigenaresse
Stuurt ook kaartjes met feestdagen en bestellingen worden altijd snel en veilig verzonden met "breekbaar" tape erop, ben erg blij met de doen van zaken, ik bestel al mijn insecten hier ook omdat de zo'n groot assortiment hebben!

Antwoord van Chazara
Bestelling weer goed ingepakt en veilig en snel verzonden. Deze keer extra snel, wat super fijn was! Artikelen zijn altijd in goede staat. Ik bestel hier graag en raad het zeker aan!

Antwoord van Chazara
Goed verpakt, snel verzonden en precies zoals verwacht. Ik ga hier vaker bestellen!

Antwoord van Chazara
Altijd goed in orde, snelle levering, vriendelijk en persoonlijk contact

Antwoord van Chazara
Snelle en netjes verzorgde verzending. Fijne communicatie via whatsapp. Een aanrader!

Antwoord van Chazara
Onze bestelling was snel geleverd. Alles was mooi verpakt. Een persoonlijke bedanking maakte het af.

Antwoord van Chazara
Leuk wisselend assortiment met mogelijkheden tot wholesale. Verzending verloopt altijd snel met goed verpakte artikelen. Contact bij vragen loopt ook altijd zeer vlot en prettig en als vaste klant wordt je heel fijn op de hoogte gehouden van acties en nieuwe producten. Ik kom hier graag terug. Enige verbeterpunt is al eerder genoemd en dat zijn de productfoto's, maar hier werd al aan gewerkt dus dat is top.

Antwoord van Chazara
Altijd goede service en snelle verzending!
De producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit.

Antwoord van Chazara
Bestelling is snel verzonden en producten waren fijn en beschermd ingepakt!