Zeer slechte service en levering. 1,5 mnd geleden product besteld maar wordt niet geleverd. Nemen ook geen contact op. Zijn voor mijn gevoel oplichters. Uiteindelijk geld terug betaald.

Levertijd van 25 dagen op de kop af gehaald. Helaas wijkt het product in alle technische aspecten af van de beschrijving. Lengte schroefdraad is 1 cm korter en is te kort voor onze wijzerplaat. De me... Toon meer

Ik heb reeds eerder een negatief bericht geplaatst, maar moet hier nu toch op terugkomen. Ik had een scheerkop besteld via de website. Geen enkele informatie ontvangen over de status van het bestelde... Toon meer

Begin Juli een beveiligingscamera besteld. Deze zou binnen 25 werkdagen bezorgd worden. Nadat deze maar niet kwam, heb ik netjes contact gehad en zouden ze me een nieuwe toesturen. Tot op heden heb ik... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Fotowinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Cheaptech.nl is gespecialiseerd in goedkope tech producten uit China. Doordat Cheaptech in China vertegenwoordigd is kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden. De verzendkosten zijn vaak gratis maar verschillen per product.

1,5

Zeer slecht

bedriegers

Twee maanden geleden heb ik een oplader besteld en ik heb deze nog niet ontvangen. Ik wilde een terugbetaling, ze zeiden dat ik eerst een oplader moest hebben om hem terug te sturen

24 augustus 2020

alles is gegaan en geleverd zoals is…

alles is gegaan en geleverd zoals is vermeld, cq is afgesproken.
enige minpuntje is de lange levertijd.
voor ons geen bezwaar.
we hopen dat we de magneten kunnen gebruiken waarvoor we ze hebben besteld.
hartelijke groet
ASch

15 augustus 2020

Koop niet bij deze doorverkopers van AliExpress producten

Op 02-05-2020 een kabeltje besteld om een oude harde schijf uit te lezen (kosten €9,99). Bewust via een Nederlandse site gedaan i.v.m. de levertijd. Na een maand niks ontvangen dus contact opgenomen met de klantenservice. Daar gelijk de reactie dat door COVID '19 de levertijd was vertraagd. Na weer een aantal weken niks gehoord te hebben nogmaals gemaild. Nu bleek bij PostNL waarschijnlijk het pakketje zoek te zijn dus zouden ze een nieuwe bestelling plaatsen. Na weer een maand niks gehoord te hebben weer gemaild. Dit keer geen reactie via de mail, maar een pakketje de volgende dag in de brievenbus. Adressticker met 'priority' was over de sticker van Aliexpress heen geplakt. Dag erna nog een bericht van de klantenservice dat het pakketje toch echt bezorg moet zijn. Klopt, 02-05-2020 besteld en 04-08-2020 bezorgd. Ruim 3 maanden gewacht op een bestelling.

Kortom koop niet bij deze doorverkoophandel, die je bestelling gewoon plaats bij Aliexpress en er vervolgens zelf een marge tussen zet. En zich vervolgens verschuild achter COVID '19 en problemen bij PostNL.

Eerste en tevens laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

5 augustus 2020

Ik heb 04-04-2020 een mediaplayer…

Ik heb 04-04-2020 een mediaplayer [ordern. CT205733] gebesteld bij dit bedrijf, maar nog steeds niks binnen. Ik kan maar geen contact krijgen bij dit bedrijf, telefonisch gaat niet, chatten gaat niet, en diverse mails verstruud maar het enige wat je hoord is [OEPS] Ik zou graag mijn geld teruggestrort zien.

4 augustus 2020

Misschien cheap maar ik had pas na het…

Misschien cheap maar ik had pas na het bestellen door dat product vanuit China geleverd zou worden. Qua duurzaamheid al niet zo'n gelukkige keuze. Nu de levertijd (wordt mooi weggestopt achter keuzeknop) van 25 dagen ook al weer ruimschoots is overschreden staat voor mij vast. Nooit meer de goedkoopste of uit Azie. En dan heb ik de kwaliteit van het product nog niet eens kunnen beoordelen.

1 augustus 2020

Auto accessoire besteld geen levering

Auto accessoire besteld. Nergens staat dat dit dropship is. Na een week gekeken staat er gewoon China en 30 dagen onderweg minimaal. Geen reactie op klacht.

Absoluut niet bestellen.

Edit. 45 dagen! later toch ontvangen. Geld niet waard en slecht verpakt.

29 juli 2020