Chefkeukens Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Schitterende ontvangst, lekker gezellig koffietje wat kletsen en dan to the point over de keuken. Klein misverstandje, schitterend opgelost! Eigenlijk niets dan lof. Stefanie & Filip (Rene Froger)... Toon meer

Op zoek naar een nieuwe keuken verwees Luc Peeters ons naar Chefkeukens. zo kwamen we in Zaventem bij Neno de Matos terecht die ons vlot hielp bij het samen stellen van onze droomkeuken. Alles werd du... Toon meer

We hadden een zeer duidelijk beeld voor ogen van wat onze keuken moest worden en een budget waarbinnen dit moest lukken. Tot twee keer toe werd er ruim de tijd genomen om ons idee waar te maken en da... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nieuw in België: Chef! Keukens geopend in Turnhout, Schoten en Zaventem.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onzin van het begin tot het einde

Nadat de opmeter van de keuken een grote fout heeft gemaakt en wij als resultaat een nieuwe raam hebben moeten laten steken (wel vergoed door Chef!Keukens moet ik wel melden) is er bij het plaatsen nog een fout ontdekt dat volgens hen nu onze fout is... de meter had geen rekening gehouden met onze lichtschakelaar dus onze glasplaat achter de kookplaat kon niet geplaatst worden... de plaatsers hadden gezegt dat wij hier niet voor aansprakelijk gesteld konden worden want na het raam incident hadden ze eigenlijk terug moeten komen meten. WAT NIET GEBEURT IS. Nu zou ik 700 euro moeten ophoesten voor een glaswand die kleiner is... want wij moeten maar zien dat de schakelaar buiten het keukenblad valt terwijl de afmetingen en de sleuven er met het meten al waren.
En er is mij bevestigt aangezien het een Nederlander was die is komen meten dat er in Nederland geen contact punten op het plan gezet worden...

Slechte service, slechte communicatie tussen de plaatsers en het hoger volk...

Absoluut geen aanrader...

18 juli 2019

Beste mevrouw Luyckx,

Wat spijtig om te horen dat het allemaal fout is gelopen bij u, dit mag u natuurlijk niet van Chef! Keukens verwachten. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Stephan van Esch - Chef Keukens

Nog steeds geen.antwoord....

Omdat ze met verschillende onderaannemers werken is het gemakkelijk om je telkens naar iemand anders door te sturen.
Ik heb al eens een review geplaats, vorig jaar en heb nog steeds geen antwoord gekregen ivm bijkomende kosten die we zelf moesten betalen, die dus niet inbegrepen waren omdat de persoon die de leidingen kwam bijleggen/aanpassen sommige werken niet wou uitvoeren.

16 juli 2019

Beste mevrouw Hoolsteens,

Wij gaan uw review graag in behandeling nemen en nemen hier zo snel mogelijk contact over met u op.
Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over de geboden service van Chef keukens.

Beste mevrouw Hoolsteens,

Vanuit onze klantenservice hebben we u vanochtend helaas niet telefonisch kunnen bereiken . Er is een voicemail bericht bij u ingesproken. Daarnaast is u ook nogmaals de email toegestuurd die vorig jaar oktober aan u toegezonden is.
Indien u hierover nog vragen heeft dan vernemen we dat graag van u, eventueel via een antwoord op de toegezonden email.

joepie

joepie, mijn keuken van chef keukens staat er! en ik ben zeer tevreden over de plaatsing en het resultaat. Dank u wel Luc voor de goede zorgen en hulp.

26 februari 2019

Beste mevrouw Roothans,

Wauw, wat heerlijk dat u nu lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

12/01/2019 Chef Keukens Turnhout

12/01/2019 zijn we in het filiaal in Turnhout geweest. We waren al een geruime tijd op zoek naar dé keuken die het beste bij ons past. Heel ons verhaal gedaan over hoe wij onze keuken zouden willen. Hebben ons nog nooit zo goed gevoeld dan bij Chef Keukens! De verkoper (Luc Peeters) gaf ook zijn ideeën en dacht mee na over de gepaste inrichting voor onze keuken. Geen gepush, geen opdringerig gevoel enkel een heel ontspannen en goed gevoel. Het duurt nog even maar toch kijken we al uit naar de levering en plaatsing van onze nieuwe keuken.
Chef Keukens is een echte aanrader!

1 februari 2019

Beste mevrouw,

Een heel ontspannen en goed gevoel bij onze adviseur Luc, dat horen we heel graag natuurlijk. Hartelijk bedankt voor uw complimenten en gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Twan Driessen - Chef Keukens

Chef keukens is the place to be!

Chef keukens is the place to be! Enorm klantvriendelijk, en we zitten geen cent over ons budget samen met alle toestellen erbij! Dus wil je een nieuwe keuken, ga dan zeker en vast eerst langs bij chef keukens, u zult niet teleurgesteld worden!! Ik ben alvast enorm gelukkig!
Bedankt Luc Peeters om ons zo goed in de watten te leggen!!!

29 januari 2019

Beste meneer / mevrouw,

Wat een leuke review. Dank u wel voor deze mooie beoordeling voor Chef Keukens. Ik ga de complimenten doorgeven aan Luc Peeters en wens u alvast veel kookplezier toe.

Nicole Hofman - Chef Keukens

Wil je graag een nieuwe keuken?

Wil je graag een nieuwe keuken? Echt waar, ga eerst eens naar Chef! keukens Schoten! Manager Filip en zijn team (Dennis, Said, en de anderen) leggen je in de watten. Ze trekken zeer veel tijd voor je uit. Heb je al wel of nog geen idee : je vindt er je droomkeuken, alles volgens je eigen wensen. Als er iets niet zou kunnen, toveren ze en zorgen voor de verrassing dat "alles kan" met toffe alternatieven. Heel veel keuze, volgens ieders budget, heel goede uitleg. Ze doen wat ze beloven. Het is als een familie waar je op bezoek gaat. Dank jullie wel voor de zeer aangename ervaringen tot nu toe!

23 januari 2019

Beste mevrouw Gautiers,

Wat een mooie beoordeling! Het aanschaffen van uw mooie nieuwe droomkeuken moet dan ook zeker een feestje zijn.
Geniet alvast van de voorpret.

Jody van Gennip - Chef Keukens

Tot hiertoe zeer tevreden over de…

Tot hiertoe zeer tevreden over de service van Luc in Turnhout. Bij een eerste bezoek werd in eerste instantie zeer goed geluisterd naar onze wensen en noden, werd stap voor stap onze keuken samengesteld en stapten we buiten met een groffe prijsschatting.
Bij een tweede bezoek twijfelden we even over de concurrent, maar wilden we toch graag een gedetailleerde prijsofferte laten opmaken. We voelden wat stress bij Luc omdat we de keuken aan het vergelijken waren met de keuken en prijs van de concurrent, maar zodra we hem op het hart drukten dat we meer letten op details van klantvriendelijkheid en juiste keuken ifv onze noden, en minder de prijsdetails, ontspande hij en hielp hij ons weer perfect verder. De prijs kwam iets duurder uit dan de concurrent, maar de keuken beantwoordt nu wel aan onze behoeften! Koopovereenskomst is zelfde dag nog getekend! wat betreft levering en plaatsing kunnen we nog niet beoordelen, dus wordt vervolgd....

10 januari 2019

Beste meneer / mevrouw,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij Chef Keukens.
Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze positieve 4 sterren review.

Nicole Hofman - Chef Keukens

Vandaag was voor ons een super ervaring…

Vandaag was voor ons een super ervaring met jullie we hebben in het begin duidelijk ons budget doorgegeven en daar hebben jullie rekingen mee gehouden het kwam even duurder uit maar daar hebben ze aan gewerkt en zijn we terug op ons opgemaakte budget uitgekomen een supper servies en nu hebben we ons keuken dat we graag wouden hebben
Dank u chef keuken zaventem

16 december 2018

Beste meneer Lambert,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u bij ons geslaagd bent en zo tevreden bent over de geboden service.
Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Inge Hermans - Chef Keukens

We zijn geholpen door Dhr Luc Peeters .

We zijn geholpen door Dhr Luc Peeters .
Wij dames Vorstenbosch zijn zeer tevreden op de manneer zoal hij meedenkt met de klant. ook wat het beste is om te doen.
Hij is een man die de klant volledig vertrouwd in zijn advies.
Alles klopt met het instaleren van de keuken totaal geen tegenvallers.
Een geweldige service.👍

14 november 2018

Beste mevrouw Vorstenbosch,

Bedankt voor de mooie complimenten, dat vinden we ontzettend leuk om te horen.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Inge Hermans - Chef Keukens

Geen service na tekenen overeenkomst

We zitten inmiddels al weken achter onze (helaas) getekende bestelling aan. Kunnen geen kant op maar ondertussen al wel maanden zonder keuken.

9 november 2018

Beste meneer Van Barneveld,

Heel erg vervelend om dat te horen en ook zeker niet de wijze waarop wij willen werken. Onze welgemeende excuses hiervoor. We hebben uw ordernummer ook ontvangen en zoals aangegeven komen we zo snel mogelijk bij u terug op uw klacht.

Twan Driessen - Chef Keukens
_________________________________________________________________________________________________________________________________
19-11-2018.

Beste meneer Van Barneveld,

Vanuit ons filiaal heb ik begrepen dat er contact met u is opgenomen. Uw klacht is hierbij doorgenomen en de bestelling is geplaatst. In ieder geval goed om te vernemen dat het nu voor u opgepakt is.

Twan Driessen - Chef Keukens

Slechte ervaring tot nu toe met Chef…

Slechte ervaring tot nu toe met Chef keukens Turnhout. We hebben in juli al de apparatuur besteld, zou in september geleverd worden . We wachten nog steeds en krijgen maar geen reactie op onze mails. Is dit jullie manier van klantvriendelijkheid??

9 november 2018

Beste mevrouw,

Heel erg vervelend om dat te horen en ook niet de wijze waarop wij willen werken. Onze welgemeende excuses hiervoor. Graag kijken we voor u na wat er aan de hand is. Hiervoor ontvangen we graag uw offerte gegevens of uw naam en adresgegevens in een privébericht wat u nog separaat van ons ontvangt.

Beste mevrouw,

Inmiddels hebben we uw gegevens ontvangen van uw partner en we komen zo snel mogelijk bij u terug op uw klacht.

Twan Driessen - Chef Keukens

Slechte service en dienst na verkoop

Slechte service en dienst na verkoop! Komen beloften niet na. Geen aanrader!

Update:keuken met ordernummer 6 3201 001323
Hopelijk krijgen we weldra antwoord....

6 november 2018

Beste meneer/mevrouw Hoolsteens,

Heel jammer om dat te moeten horen. Wij zouden heel graag voor u nazien of we momenteel nog iets voor u zouden kunnen betekenen. Kunt u ons hiervoor alstublieft uw ordernummer doorgeven? Dit kunt u ook doen in het nog de sturen privébericht van Trustpilot.

Luc Peeters - topper - Chefkeukens Turnhout

Aangenaam verrast en uitstekend verder geholpen door vestigingsmanager Luc Peeters. Heel vriendelijke ontvangst, hij heeft ons alle tijd gegeven die we nodig hadden om de keukens te bekijken en samen te bespreken waar onze voorkeuren naartoe gingen. Nadat we ongeveer wisten wat we wilden heeft Luc de keuken uitgetekend en ons stap voor stap geholpen in het maken van de keuzes. We kregen van Luc heel wat nuttige tips, hij is verschillende keren met ons tot aan een keuken gewandeld om te laten zien welke de opties waren en heeft zich op geen enkel moment opgedrongen. Van begin tot einde aangenaam vertoeven in de winkel en uitstekend advies gekregen. Buiten gegaan met een heel fijn gevoel en een droomkeuken.

21 oktober 2018

Beste meneer en mevrouw,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw droomkeuken! Dat u met een fijn gevoel naar buiten bent gegaan, daar doen wij het voor. Geniet alvast van de voorpret.

Jody van Gennip - Chef Keukens

Onze keuken laten plaatsen door chef…

Onze keuken laten plaatsen door chef keukens....geholpen door Philippe Triandafyllis....super service van hem gekregen....geen moeite was teveel....plaatser Patrick was al van evenwaardig kaliber....onze keuken is nu al een 5tal maand in gebruik....en we genieten er iedere dag van....Chef keukens?...een échte aanrader

2 oktober 2018

Beste meneer Schouwaerts,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review en mooie woorden aan het adres van mijn collega's. Dat zullen ze leuk vinden om te horen!
Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Super goed ontvangst gekregen

Super goed ontvangst gekregen, omdat wij in het weekend werken, konden wij enkel ‘s avonds na 18u. Dit was geen probleem voor hun. Zeer vriendelijk personeel! Mooie kwaliteit van keukens!

28 september 2018

Beste mevrouw Lenaerts,

Fijn om te horen dat u een super goed ontvangst heeft gehad! Uw mooie, positieve review maakt ons trots en blij.

Viva chef!keukens

Na een paar showrooms afgelopen te hebben, toch maar besloten om bij chef!keuken in Schoten binnen te wandelen. Direct zijn we zeer vriendelijk en totaal niet opdringerig benadert door Dirk. We hadden enkel voorlopige plannen bij maar hij kon daarmee aan de slag. Uiteindelijk zijn we buitengegaan met een droomkeuken met fikse korting. Omdat het voorlopige plannen waren hebben we uiteindelijk heel de keuken omgegooid. Dit keer werden we verder geholpen door Jimmy. Ook uiterst vriendelijk en professioneel. Hij is er in geslaagd om mijn droomkeuken op papier te zetten en die staat er nu ook in het echt. Ik ben zelf kok en had een aantal vereisten zoals een prachtig Stoves fornuis. Dit hebben ze niet in hun gamma maar toch staat het er! Ik kan chef!keukens aan iedereen aanbevelen. Van ontmoeting tot plaatsing is het vlekkeloos verlopen! Heel heel hard bedankt!
Koenraad en Ilse

10 september 2018

Beste meneer / mevrouw Koenraad,

Wat een ontzettend leuke review om te lezen. Het is erg fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de aankoop, levering en plaatsing van uw keuken. Ik wens u veel kookplezier toe in uw droomkeuken, maar dat zal wel goed komen als ik het zo lees.
Bedankt voor deze positieve beoordeling.

Nicole Hofman - Chef Keukens

Enkele weken geleden ging ik op…

Enkele weken geleden ging ik op aanraden van mijn broer naar Chef!keukens in Schoten.
Hij had hier recent ook een keuken aangekocht en was zeer tevreden.
Wij zijn aan het verbouwen en ik had toen nog totaal geen idee wat voor keuken ik wou.
Dankzij de uitstekende service en professioneel advies van Filip Triandafyllidis heb ik mijn droomkeuken kunnen vinden binnen ons budget.
Het is nu spannend uitkijken naar de plaatsing van onze keuken!

Chef!keukens is een echte aanrader!
Groetjes Halima

2 september 2018

Beste mevrouw,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe droomkeuken. Wat leuk dat u uw ervaring wil delen in deze positieve 5 sterren review.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier!

Inge Hermans - Chef Keukens

Ik ben heel tevreden met keuken goeie…

Ik ben heel tevreden met keuken goeie service en kwalitatief heel goed en ik ben geholpen door Filit in Schoten hij is goed geholpen met alle informatie en met de afspraak nagekeken.

Met vriendelijke groeten

Simbat Terterian

31 augustus 2018

Chef! Keukens Turnhout

Vandaag een keuken gekocht bij Chef! Keukens Turnhout en we zijn supertevreden met de weg die we tot hier toe samen met verkoper Saïd aflegden. Wat ons zo opviel in de aanloop naar deze aankoop was dat hij ons bij elke ontwerpsessie het gevoel gaf dat wij met onze verlangens en onze verwachtingen het belangrijkste waren wat er die dag te doen was. We voelden ons als klant echt koning. Bedankt voor de fijne ontmoetingen, Saïd. We kijken vol vertrouwen uit naar de plaatsing van onze keuken!

21 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw,

Dat zijn hele mooie woorden voor onze collega Saïd zeg! Hartelijk bedankt hiervoor en heel erg fijn om te lezen dat u zich echt koning voelde, dat horen we heel graag natuurlijk Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken!

Twan Driessen - Chef Keuken

Chefkeukens (Turnhout).

Chefkeukens (Turnhout).
Al geruime tijd bezochten we in onze regio de diverse keukenwinkels op zoek naar een mooi, degelijk en betaalbaar concept...
Na de lange zoektocht, werden we bij ons eerste bezoek aangenaam verrast door de inleving en het professionalisme van Saïd.
Hij kwam vervolgens bij ons thuis en tekende samen met ons, creatief en meedenkend, een prachtig ontwerp uit, afgestemd op onze wensen en verlangens.
Hij gaf ons veel ondersteuning en bedenktijd om goede en doordachte keuzes te maken.
Uiteindelijk hebben we vandaag onze definitieve keuzes gemaakt en we zijn supercontent.

We weten na deze offerte waar we financieel aan toe zijn ( = een échte meevaller!) en krijgen ruim de tijd om de verbouwing voor te bereiden.

Wij kijken uit naar het vervolg en voelen ons hier écht goed bij.

Chef! Keukens: een aanrader!

Bedankt Saïd !
Chris en Christiane

21 augustus 2018

Beste meneer Paulussen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Wat leuk dat u geslaagd bent bij Chef Keukens.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedankt voor deze positieve review!