Op zoek naar een milieubewuster alternatief voor de plastiek tubes van tandpasta kwamen we bij choose uit. We zijn zeer tevreden van de tabletten en tandenborstels. Echter bij onze bestelling is er... Toon meer
Ik geef jullie 5 sterren omdat dit product eindelijk mijn probleem heeft opgelost, tenminste daar lijkt het op. Elke keer na het poetsen van mijn tanden bleef er een nare geur hangen die eigenlijk... Toon meer
Choose Bamboo haarborstel gekocht op Schiphol, mijn haar was namelijk echt een vogelnest en zo wilde ik het vliegtuig natuurlijk niet ingaan. Haarborstel heeft een luxe uitstraling en werkt erg f... Toon meer
Important Notice: We are CHOOSE! – a brand dedicated to sustainable oral care and eco-friendly travel essentials. We are not connected in any way to companies selling jewelry under a similar name. Imagine a world where every small choice we make can create a big difference—not just for the planet, but for people too. That’s the idea behind CHOOSE!—a brand born from the belief that simple changes in our daily lives can help create a healthier world for both people and the planet. CHOOSE! has two special missions: CHOOSE Paste – A New Way to Brush Your Teeth For years, we’ve all used toothpaste from plastic tubes—tubes that end up in landfills and oceans, taking hundreds of years to break down. CHOOSE Paste wanted to change that. So, we created toothpaste tablets—small, powerful, and eco-friendly. No plastic tubes, just clean, fresh smiles. These tablets are made from natural, plant-based ingredients and are gentle on both people and the environment. Over 20,000 people have already joined the movement, brushing their teeth while making a positive impact. CHOOSE Your Needs – Travel Essentials with a Purpose Traveling is exciting, but it often leads to waste—tiny plastic bottles, single-use razors, and throwaway items. That’s where CHOOSE Your Needs comes in. We work with airports, airlines, and hotels to provide sustainable travel products—like sustainable dental kits, bamboo razors, laundry bags and more. These products help businesses reduce plastic waste while offering travelers healthier, eco-friendly options. Many trusted brands around the world are already part of this journey.
St. Jacobstraat 123 -135, 3511 BP, Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Fijn systeem, zo'n tabletje. Jammer dat ik na een paar dagen toch last kreeg van gevoelige tanden. Daar heb ik nu een speciale tandpasta voor.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Snelle verzending, een zeer goede klantensetvice en een topproduct dat goed is voor jezelf en de planeet!

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Snel en gauw en door de brievenbus, super. Ook erg blij met de smaak en goede hoeveelheid per tablet. Ook veel beter voor de planeet en heb zelfs mijn 96 jarige moeder aan de tabletjes gekregen en zij vindt ze ook super en makkelijk en goed.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We gebruiken de tabletjes al geruime tijd. We zijn even overgestapt op andere tabletjes toen de smaak van choose veranderden. Vooral onze jongste dochter zou graag een wat mildere smaak hebben. Het andere merk ging echter leveren in potjes, dus zijn we weer terug bij choose (dochter moet er maar aan wennen). Overigens is het voor wat oudere kinderen ook handig, geen geklieder met tandpasta en altijd de juiste hoeveelheid. Wel even goed aanleren dat ze eerst de kauwvlakken goed poetsen. Tandarts is ook tevreden.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We zijn super tevreden over deze tandpasta. We zijn hiermee begonnen om ons plasticgebruik te reduceren. Het smaakt fris, je tanden worden goed schoon en mijn tandarts zei dat mijn gebit er erg goed uitzag! Het komt in een mooi compact doosje en ze leveren met zo min mogelijk papier. Wij zijn nu twee jaar trouwe klant!

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tabletten zijn makkelijk in gebruik, schuimen voldoende om goed te kunnen poetsen en maken je gebit goed schoon en fris. Ik beveel het aan !

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De overgang van tandpastatubes naar tandpasta tabletten van Choose liep voor mij heel vlot.
Zelfs 4 weken wachten, door problemen met de voorraad, op een nieuwe bestelling deed mij niet van gedachten veranderen.
Tandpasta tabletten "that's the way".

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Top tabletten, prima smaak en mijn tandarts is ook tevreden! Ik heb nu een beugel en moet dus vaker poetsen op een dag en deze tabletjes zijn niet alleen handig mee te nemen in mijn handbagage op reis maar ook in mijn dagelijkse handtas!

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De smaak is prima, het poetst prettig en is makkelijk mee te nemen op reis.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tabletjes bevallen goed. En op reis makkelijk mee te nemen. Geen extra gebruik van plastic is voor mij de grootste motivering om deze te kopen.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik gebruikte de tabletjes lange tijd, maar ben even gestopt omdat ze gevoelig waren voor vocht merkte ik. Inmiddels is dat verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Omgerekend goedkoper dan die in de drogisterijen. Ik ben tevreden. Waarschijnlijk duurder dan tandpasta maar het voelt beter om dit soort producten te gebruiken.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Er was niet genoeg voorraad. Daar kreeg ik een mail over. Ze sturen een deel van de bestelling vast op en leveren later de rest. Ze communiceren heel goed en klantgericht.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tandpasta tabs van Choose zijn goed van smaak. Ze poetsen mooi schoon en zijn makkelijk in gebruik. Geen gedoe meer met tubes waar altijd wat in achter blijft. De leveringen zijn snel en goed. Mooi door de brievenbus, dus je hoeft er iet voor thuis te blijven en ook niet voor de deur uit!

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Van alle tandpastatabletten vind ik deze het beste smaken en schuimen. Bewaar ze wel afgesloten en vochtvrij, dan blijven ze het langste goed.
De klantenservice is daarbij uitstekend.

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik heb al jaren een abonnement op CHOOSE tandpastatabletjes en dat is niet voor niks.
Het tabletje voelt lekker in de mond, heeft een beetje bite en smelt daardoor niet meteen weg. Ook je tong wordt er goed schoon mee. De service is heel fijn. Pim en Nick heel attent en klant vriendelijk.
Willemijn de Wilde

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Tevreden over de tabletjes (lekkere smaak, zonder schuimmiddelen), maar de tandenborstel kan beter: de plastic(?) haartjes laten los, waardoor je regelmatig eentje moet uitspugen (die vervolgens in het riool terechtkomt als je niet oppast).

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Snel geleverd en super tevreden over de kwaliteit van de producten. Ik had de tandenborstels en tandenpoets besteld. Ze waren binnen 24 uur in huis top geregeld. Ik ben zeer tevreden over het product ik ga kamperen en zeker gebruik maken van de producten omdat ze biologisch afbreekbaar zijn! Goed voor mens (frisse adem) en natuur

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Erg snel geleverd, prachtig product, mooi concept.
Ik zou wel meer will en kopen als er geen flouride in zat.
Bakje met deksel is zo mooi en netjes gemaakt!

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik houd van jullie inzet om de wereld beter in te laten zien waarom het anders kan!
En ik houd van de tandpasta tabletten, goede smaak, goed product 🙂

Antwoord van CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik heb al eens eerder verschillende tandpastatabs uitgeprobeerd en daar was ik vanwege de structuur of smaak niet tevreden over. Maar Choose! tabs vind ik heel fijn. Ze geven een frisse smaak in de mond en mijn tanden worden goed schoon. Ook het abonnement maakt het aantrekkelijk, want dan hoef ik er niet meer over na te denken.