Chorines Tapas Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Råvarekvaliteten og maden var rigtig fin. Men vi fik maden leveret til i alt 44 personer kl 15 d 20/6 hvor temperaturen var +30 grader. Maden ankom i en varebil uden køling og maden blev leveret i pap... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk menu/måltid - Pintxos + Empanadas + Paella og der til en dejlig Sangria og hvidvin Poligono 10. Dygtig og sød kok (Michael). Fødselaren glad og ovenud tilfreds og gæsterne meget rosende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt havefest. Anledningen var min mands 70 års fødselsdag. Vi havde et spansk tema, med tapas, flamencodans og, naturligvis, paella. Vi valgte Chorines som leverandør af paellaen og det fortr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Særdeles god oplevelse. Vi fik leveret til rund fødselsdag til 38 gæster. Alt blev leveret præcis som aftalt. De sidste rettelser i antallet af gæster blev modtaget få dage før uden problemer. A... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Catering

Geschreven door het bedrijf

Smagen af Spanien er lige rundt om hjørnet – hos Chorines på Frederiksberg. Vi bringer smagen direkte til dig og dine kære med lækre, spanske skinker, fyldige oste og andet godt.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad og god service.

Kan anbefale Chorines Tapas. Lækker og varieret tapas og god service. Svarer hurtigt og positivt tilbage på henvendelser. Bestilte menuen til 249,- til en 50-års fødselsdag. Mængden af mad var passende, der var nok og kun lidt i overskud. Alle blev mætte og vores gæster roste maden. Rart ikke at have en masse mad tilovers flere dage efter. En enkelt i selskabet var vegetar, hvilket Chorines Tapas også var imødekommende overfor og løste til vores tilfredshed. Tak for en god oplevelse!

12 februari 2023

Glimrende mad og service

Lige fra første færd var Chorines en fornøjelse. Der blev hurtigt og velvilligt svaret grundigt på alle spørgsmål. Maden kom som aftalt. Og sjældent har jeg som vært fået så meget ros for maden, som var delikat, og der var rigeligt af den. Kan kun anbefale dem.

20 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot tapas bord til vores søns…

Super flot tapas bord til vores søns barnedåb, meget flot og indbydende. Fik meget ros fra vores gæster og mængden af mad var lige tilpas. Prisvenlig levering som kom til tiden, kan klart anbefales

16 oktober 2022

Fremragende!

Jeg synes det er vigtigt at huske god kritik og ikke altid kun fokusere på det der ikke fungerer.
Så derfor - din mad fungerede i allerhøjeste grad!!! For pokker. Hvor var det flot, smukt og ikke mindst enormt delikat. Jeg vil derfor bare sige dig tusind tak. Også for din søde venlige service i tlf og på mail i forbindelse med min planlægning af en reception. Du bliver anbefaler til alt og alle!
Det fortjener du virkelig, sikke en fornøjelse.

12 oktober 2022

Stor ros fra os

Stor ros fra os. Superlækker tapas. Rigeligt af det og flot anrettet.
Er glad for at jeg fandt jer til levering af 7 kuverter med kort varsel. Vi og vores gæster havde en fantastisk aften med jeres tapas. Et ekstra plus er, at I bringer ud også selv om vi "kun" var 7. Vil helt klart bruge Chorines til andre arrangementer og anbefaler gerne i mit netværk.

10 oktober 2022

Excellent !!!

Super service, venlighed, fleksibilitet - og skønne skønne tapas. Vi fik tapas til 15 gæster og der var meget ros! og mange der noterede sig Chorines Tapas - Det var helt i top og min varmeste anbefaling

24 september 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig spansk tapas

I anledning af en familiebegivenhed ønskede vi lidt let og nemt hvorfor valget faldt på spansk tapas. Gennem en landsmand blev vi anbefalet Chorines Tapas fra hvem vi valgte forskellige spanske specialiteter. Det hele blev leveret i henholdsvis foliebakker lige til at opvarme i ovnen og på bakker klar til servering. Alt var lækkert tillavet og meget velsmagende. Vi kan varmt anbefale denne leverandør til enhver lejlighed stor som lille.

23 mei 2022

Virkelig lækre tapas

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. En kæmpe overraskelse og plus til menuen var at kroketterne vi havde bestilt blev tilberedt til festen så de var helt frisklavet. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

29 augustus 2021

Skøn og velsmagende tapas

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

24 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top service-Top kvalitet lige som i Spanien

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer (Spanske Turistbureau-Ambassade) og privat (paella, fest og konfirmation) med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

15 januari 2021