Chorines Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maden kom til tiden, så lækker ud og alle mine gæster var begejstrede - også barnebarnet på 7 år. Det var virkelig en god oplevelse - ikke sidste gang :-) Tak for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget lækker mad & råvarer, autentisk - og nok af den. Vi bestilte mad fra Chorines til vores sommerfest på arbejdet. Irene kom ud med de lækreste tapas og pintxos og imens vi havde teambuilding laved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt tapas med 5 pintxos til 10 personer. Alt klappede perfekt: Fin kommunikation med Michael, stor venlighed og hjælpsomhed ved afhentning og ikke mindst den lækreste tapas. Det hele var... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Chorines kom med nogle fantastiske Pintxos og andre lækre retter til min 40 års fødselsdag. Irene og hendes kollega anrettede maden på flot vis og lavede en fantastisk sangria. Alt praktik i for... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Catering

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejds-somme mennesker. Navnet hentyder til en familie i en lille lands-by ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Som en hyldest til familien i Ávila har...

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

STOR ros til tapas fra Chorines

STOR ros til det tapas, jeg fik leveret til min fødselsdag. Det var utrolig lækkert og delikat.
Der var rigeligt af det. Fin levering til tiden.
Nemt at servere.

Virkelig en succes, og gæsterne var meget imponerede.

14 september 2020

Konfirmations Tapas

Michael lavede maden til vores søns konfirmation i august 2020. Maden var i top og flere af gæsterne spurgte hvor tapas'en var fra og at den var super lækker. Menuen vi fik var frisk, spændende og der var rigeligt af mad til alle. Michael hjalp desuden med at have et overblik over festens gang, så vi forældre kunne nyde familie begivenheden.
Inden vi bestemte os for menu sammensætningen var vi til en lille prøve smagning. Kan klart anbefales- perfekt service.
Det er bestemt ikke sidste gang Chorines skal lave mad til vores fest!🙌

3 september 2020

Mad til barnedåb

Irene og Michael stod for maden til min datters barnedåb i juni. Maden var fantastisk og vores gæster elskede det. Derudover var servicen i top og der blev taget fantastisk hensyn til min kærestes nøddeallergi. Jeg kan kun anbefale deres menu med pinxos de var virkelig lækre, også dagen efter.

8 juli 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækker mad og god oplevelse.

Alt praktik i forhold til bestilling, prøvesmagning, levering mv. kørte på skinner. Også selv om arrangementet var udskudt pga. Corona.

20 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Chorines kom med nogle fantastiske…

Chorines kom med nogle fantastiske tapas til en nytårskur for knap 50 mennesker. Tapas'ene både pyntede og var meget delikate.

Irene og en kollega skabte god stemning i køkkenet, så mange af gæsterne tilbragte meget tid der.

Det er nemt at være vært med Chorines i køkkenet!

21 januari 2020

God til firmareception

Vi har brugt Chorines til en firma reception og det var virkelig fint. Lækker mad og gode vine. De var der til tiden og det blev fint sat op, og der var rigeligt. Vi kunne godt finde på at bruge Chorines igen.

10 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På anbefaling benyttede jeg Chorines…

På anbefaling benyttede jeg Chorines til min kones runde dag. Vi kombinerede 6 forskellige pinxos med fade med pelota og sortfodsskinke . Sluttelig 3 slags ost. Hertil hvid og rødvin fra butikkens sortiment. Til velkomst delikatesser med mandler og til kaffen ligeledes lækkerier. Chorines lagde grunden til en særdeles vellykket dag og alt blev spist op. Jeg kan klart anbefale Chorines der med humør og glæde tilrettelægger menuen i en god dialog i forretningen.
/peter

11 november 2018