Niks kopen! Als je hier iets koopt en het is niet goed of geannuleerd moet je toch betalen! Klarna werkt niet bij CHRISTMAS-SHOP
Bestelling nr. 21660 van december 2025 heb ik geannuleerd! Geen reactie, niks verwerkt en tot op heden krijg ik Klarna dat er betaling open blijft staan. Terwijl ik niet eens een t-shirts heb ontvangen of heb opgehaald. Na diverse schrijven vanaf december 2025 tot op heden en ook nog telefonisch contact met dhr. VEDOR van CHRISTMAS-SHOP die het zou opppakken. Gebeurt er nog steeds niks. Behalve betalingsherinneringen van KLARNA! Let op met uw aankopen bij dit bedrijf. Echt bizar…. Als je hier iets koopt en het is niet goed of geannuleerd dan gaat je betaling vreselijk mis…..
Netjes ingepakt
Netjes ingepakt. Met een persoonlijk kaartje.mooi uitgevoerd precies zoals op de foto. Ik zeg super.
Waardeloze rommel
Waardeloze rommel. "Truien" zijn niet dikker dan een T shirt.
Print zijn er binnen mum van tijd af.
Je wordt met hoge verzend en retour kosten opgezadeld voor schandalige kwaliteit.
Goed geregeld
Online, een kersttrui besteld.
Deze kon ik laten verzenden, of ophalen.
Heb voor ophalen gekozen, en echt, de volgende dag, kon ik hem gewoon ophalen!
Helemaal super, de mijnheer, die aanwezig was, was ook zeer vriendelijk!
Prima webshop! Snel geleverd
Snelle levering, Donderdagavond besteld, zaterdag in huis, inderdaad zoals op de site stond een zachte stof die niet kriebelt, en de prijzen zijn ook gewoon normaal gezien je het snel geleverd krijgt.
Enige verbeterpunt zou misschien de UI van de site zijn, deze kan wel wat beter, maar dat is natuurlijk iets heel anders.
Snelle levering en heel goed verpakt
Snelle levering en heel goed verpakt. Ondanks dat DHL het pakje over de poort heeft gegooid waren de glazen ornamenten helemaal heel.
Geld niet terug
Bij levering van bestelling bleek een ornament kapot. Eerst vlot reactie en ik hoefde het niet terug te sturen maar zou wel mijn geld terug krijgen. Sindsdien geen enkele reactie meer en geld nog steeds niet terug. Meermaals gemaild en contact formulier op hun site ingevuld.
Zeer slechte ervaring met retour
Zeer slechte ervaring met retour. Had 6 kerstornamenten besteld. 2 waren kapot bij levering. Er is geen enkele manier om de shop te bereiken al zou je op hun website geloven van wel. Een telefoonnummer krijg je niet, het WhatsApp nummer bestaat niet en via mail krijg je een automatisch antwoord dat ze je mail hebben ontvangen. Verder niets meer. Nooit bij bestellen. Pure oplichterij en jammer van je geld!!
Goede snelle klantenservice
Kersttrui nodig die snel geleverd moest worden. Daarop bij deze website uit gekomen. Sommige review waren slecht en anderen weer heel goed. Gewoon besteld. Helemaal super gegaan. DHL had het pakket onterecht retour afzender gestuurd. Meteen gemaild naar hun en al heel snel had ik een reactie terug. Zondag meteen opnieuw opgestuurd en toch nog op tijd in huis. Echt super!
Super mooie kerstpuls
Gisteren pulls besteld
Deze morgen reeds geleverd
Mooie kwaliteit
De xl passen perfect
De medium ietsje te groot maar we waren niet zeker om een small te bestellen ipv m
En daardoor toch een medium genomen
Maar zeer content anders ervan
Prima en snelle service
Na het lezen van de reviews, hoopte ik op een goede afloop, en dat was het ook.
Bestelling om 22.55 gedaan, en kwam de volgende dag op zaterdag netjes met DHL aan.
Zoals beloofd de volgende dag dus.
De maten van de truien waren prima in orde
7-8 jaar voor onze 8 jarige zoon, en 140 voor die van 10.
8-10 ook echt voor die van 8 nog wat te groot, en voor die van 10 prima.
De muts met naam bedrukt viel ook erg in de smaak.
Besteld en snel geleverd
Besteld en snel geleverd. Helemaal prima.
Reageren niet mails zeggen de bekers…
Reageren niet via de mail zeggen de bekers worden geleverd dit zou vorige week zaterdag zijn maar nu nog niks binnen dus ik bestel hier geen 2de keer meer!!
Nu vandaag is de zending aangemeld dus wordt toch geleverd..
Slechtste online ervaring ooit
Bestelling binnen dag ontvangen, wat top was. Maar toen; Kersttrui (cadeau) was te groot, dus na de kerst conform instructies, ongebruikt en binnen retourtermijn teruggestuurd. Over het retourneren kan ik een boek schrijven..., het heeft me 3 maanden gekost eer ik mijn geld terug had. En dat ik mijn geld (2 dagen terug!) eindelijk heb teruggekregen is te danken aan veel vasthoudendheid en creativiteit van mijn kant (via KvK uitreksel naam & telefoonnummer achterhaald - tip). Ook nog dubbel retourkosten moeten betalen omdat hun retourlogistiek niet op orde is. Onbereikbare webshop die van klantvriendelijkheid weinig kaas gegeten lijkt te hebben.
Juiste maat en snelle service
Zaterdagavond besteld, eerstvolgende werkdag, maandagmiddag, al in huis. Ik heb geen enkel probleem gehad met de maten. Heb een L kersttrui besteld een gewoon een L gekregen die perfect past. Kwaliteit van de trui is een stuk beter dan die goedkope 10 euro truien, deze zal wel een aantal kerstjaren meemaken.
Snelle levering, goede kwaliteit, wel beetje overpriced.
De maatvoering op de website klopt…
De maatvoering op de website klopt niet!!! Hierdoor nog een bestelling moeten plaatsen waardoor extra kosten moeten maken voor verzending en retour. Hierover 3 mails gestuurd maar alleen een automatische reactie over retourneren. Waardeloze service!
2 truien en sokken gisteravond…
2 truien en sokken gisteravond besteld,vandaag al in huis, gewoon top.
Slechte service
Absoluut niet tevreden over de service. Bestelling verkeerd bezorgd, zelf een uur in de auto gezeten met de kinderen om te zorgen dat zij toch een kersttrui hadden voor het feest op school. Zelf dus opgehaald bij het andere adres, vervolgens klopt de bestelling niet, 1 artikel kapot, en bij retourneren wederom veel problemen. Mijn klacht gemeld, maar totaal geen reactie om tot een goede oplossing te komen. Ik bestel hier nooit meer!
PURE OPLICHTERS
Houden zich niet aan het consumentenrecht tot retourneren. Ik heb guirlandes besteld, en deze mogen niet terug omdat het systeem van Christmas Shop denkt dat ik een zakelijke bestelling heb gedaan. Echt heel erg schandalig!. Echt de manier om een kerstwinkel te runnen!