Super service og hurtig leveringstid. Dog er kvaliteten af de to kjoler jeg har købt ikke som jeg havde håbet. Voksenkjolen har et underligt snit - den skærer midt over brystet i stedet for under.... Toon meer
Ihh har lige modtaget min bestilling, og hold da op en dejlig kvalitet🙏 glæder mig til min lille prins blir lidt større så han kan passe bodyen💙 er nok ikke mit sidste køb ved Chrums og vil klart... Toon meer
Fremragende webshop, hvor forventningerne til dit køb, i den grad bliver indfriet. Man kan virkelig mærke, at Chrums bruger meget energi på at tilfredsstille kunden. Alene måden varen er pakket ind på... Toon meer
Wauw, inden for få timer efter at have lavet en bestilling har Trine allerede afsendt kjolerne og kommunikationen er fantastisk. Efter at have læst Trines gode anmeldelser her på Trustpilot, så glæde... Toon meer
Et univers af matchende tøj, sko og acces til voksne og børn. Chrums skaber samhørighed igennem dit valg af tøj til dig og din familie, vis på en sjov og kærlig måde hvem du hører sammen med.
Teglværksvej 2, 9500, Hobro, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Antwoord van Chrums
Rigtig fin side, og fedt med mulighed for mor datter tøj. Det er ellers svært at få her hjemme uden at skulle købe eller bestille fra udenlandske sider. Så mere af det tak :)

Super service!
Jeg havde bestilt en gave til fars dag, og den kommer og jeg er glad. Efterfølgende ser jeg chrums har rabat, og det havde de også da jeg bestilte, men det havde jeg ikke opfattet. Jeg skriver til Trine og jeg får rabatten refunderet. Det er seriøst god service! Og jeg er helt vild med de fine produkter jeg får hjem hvergang.

Antwoord van Chrums
Fantastisk kundeservice. Havde bestilt forkert størrelse, men ingen problemer med at få en ny og hurtigt afhentning.
Så sød og så fine kjoler.

Antwoord van Chrums
God service, nem og hurtig kontakt (havde afhentning ved lager). Ingenting at sætte en finger på.

Antwoord van Chrums
Super tilfreds. En af min vare var i rest, de skrev med det samme besked og efterfølgende skrev de da de fik den og sendte med det samme. Kvalitet og størrelse var som lovet. Alt i alt. Super.

Antwoord van Chrums
Jeg har fået de fineste kjoler og toppe hjem. Hurtig levering og fin indpakning og alt er helt som det skal være. Bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Chrums. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Chrums
God service, pakken var hurtigt fremme og pakketvså fin ind. Super sted at handle, kan varmt anbefales.

Antwoord van Chrums
Lækkert tøj, enormt god service og hurtig levering! Helt sikkert et sted jeg handler igen 🤩

Antwoord van Chrums
God service, da jeg lavede en fejl i bestillingen. Hurtigt levering til trods for vare var i restordre. Jeg er meget tilfreds og tøjet er i god kvalitet.

Antwoord van Chrums
Lækker kvalitet og hurtig levering. Fedt koncept med ens tøj til mor / far og barn. Held og lykke med din forretning. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dig