Schandalig gedrag
Geblokkeerd. Ik krijg nog een Giftcard van 10 euro
via hun site Shop-Panel van hen en er stond nog iets van 7 euro op Metro-Opinion (eveneens hun site). Herhaaldelijk heb ik een 'ticket' geschreven en ik krijg geen antwoord terug. De sites; Metro-Opinion en Shop-Panel zijn onderdeel van Cint. Ook zij geven geen antwoord op mijn vragen waarom ik geblokkeerd ben. Ik ben een net ouder mens wat zich goed heeft gedragen. Netjes eerlijk heeft geantwoord op surveys. Deze sites die ik noemde zijn zeer onbetrouwbaar en je bent je zuur verdiende centjes echt kwijt. Tip aan iedereen die hier toch aan mee wil doen; laat geen geld/punten op je account staan! Ze blokkeren je zomaar en je bent alles kwijt. Ook krijg je geen antwoord meer. Er is maar één woord wat ik hier nog aan toe zou willen voegen en dat is; schandalig. Ronduit schandalig hoe Cint en parallel-sites met respondenten omgaan.
Gelukkig zijn er ook heel fijne en betrouwbare marktonderzoekers waar ik dankbaar mee samenwerk. Maar Cint & Co horen daar ECHT niet bij. Ook zou ik bedrijven willen oproepen geen zaken te doen met Cint & Co om de beschreven redenen.
(De hieronder gegeven (letterlijk) waarden-loze reactie van Cint slaat nergens op. Plak- en knip-werk. Geen antwoord gekregen op meerdere support-tickets).

Antwoord van Cint