Gave ervaring!
Twee rondes zelf gereden in een BMW op Circuit Zandvoort. Vriendelijke mensen ter plaatse.
Ik ga zeker nog eens boeken en dan upgraden naar een nog vettere auto.
Op 1 februari 2006 werd door Peter Tunissen en Rico van Velzen een internetforum opgericht voor mensen die autorijden niet zien als een noodzakelijk kwaad, maar als een leuke hobby. De naam was snel gekozen, Driving-fun.com. Het forum is in razendsnel tempo uitgegroeid tot een zeer druk bezochte website. Op 12 maart 2010 is een geheel vernieuwde Driving-fun.com site online gekomen waarmee www.driving-fun.com is omgevormd tot een online automagazine. Inmiddels weten ruim 120.000 bezoekers per maand de site te vinden. Het team van Driving-fun.com bestaat uit een professionele redactie, aangevuld met freelancers waaronder professionele fotografen, ervaren chauffeurs en zelfs drie coureurs uit de Dutch Supercar Challenge. Driving-fun.com richt zich sinds het ontstaan met name op de sportieve automobilist en autoliefhebber. Toch is Driving-fun.com meer dan een website. In binnen- en buitenland worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder trackdays, roadtrips en toerritten.
Nederland
Gave ervaring!
Ik ga zeker nog eens boeken en dan upgraden naar een nog vettere auto.
geestige dag had op Zandvoort
Was efkes wennen om terug me nen handbak te rijen
Kweet tis ni echt racen ma nen automaat zou tof zijn age da ook kunt kiezen
Top moment op hey circuit.een aanrader voor wie van snelheid houdt. Ze zien me zeker nog eens terug!
Zeer toffe ervaring, met een dikke brullende Audi rs5 v8, over circuit Zolder. Had zelf al best veel simrace ervaring en wilde dit nu eens in de praktijk brengen.
Werden ontvangen door zeer vriendelijke en vakbekwame instructeurs, en na een gedegen uitleg het circuit op.
Een absolute aanrader voor een toffe dag op het circuit.
Kunt geen geld terug krijgen en ook niet annuleren je moet het dan aan een ander kado geven of een andere datum kiezen. Slaat nergens op. Raad het sterk af om iets te boeken via driving fun.
Na afzegging vanuit driving-fun zelf vlak voor de afgesproken datum heb ik nooit meer mijn geld terug gezien. Nu dus 800 euro armer en niks van terug gezien.
Gisteren samen met een vriend op Zandvoort gereden in een prachtige BMW. Eerst 2 ronden met de instructrice en daarna 2 ronden (out lap & in lap) zelf met de instructrice ernaast.
Hele vriendelijke en duidelijke uitleg en ze lieten je ook echt gas geven! Echt geweldig!