2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Container kapot duurt 1,5 week voordat…

Container kapot duurt 1,5 week voordat ze nieuwe kunnen brengen.Moet bij voordeur staan heeft netjes daar de hele dag gestaan(vrijdag)maar niet geruild.Maandag gebeld ja hij stond er niet terwijl we zelf vrijdag 2 keer hebben gebeld of de container nog omgeruild ging worden.Nu weer een maand wachten voordat ie waarschijnlijk weer niet omgeruild gaat worden.Heerlijk joh met deze temperaturen,maden,groen container die leeg moet blijven🥵

10 augustus 2026

Mijn papiercontainer stond vanaf…

Mijn papiercontainer stond vanaf Dinsdagavond 4 Augustus aan de weg ( bij de containers van de buren, en waar hij altijd staat) om Woensdag de 5e te worden geleegd.
De containers van de buren zijn wel geleegd, die van ons niet.
De reden weten wij niet, want er hangt geen kaartje aan
Uiteindelijk na veel proberen te bellen( want ze zijn ook nog eens slecht bereikbaar) kreeg ik iemand aan de telefoon.
Die kon mij ook niet helpen,, en moest ik de volgende dag maar weer bellen of appen.
Ik geappt en ik kreeg bericht dat ik voor Vrijdag de 7e in was gepland in een extra route om alsnog de container leeg te halen.
Nou je raad het al, er is geen vrachtwagen geweest, dus de container staat nog vol.
Ik heb 1 ster aangeklikt, maar dat us nog teveel
Wat een slechte service zeg.

8 augustus 2026

Eigenlijk is 1 ster te veel

Eigenlijk is 1 ster te veel. Men heeft onze container PMD niet geleegd omdat dat daar papier in zou zitten. Betrof een drinkkarton.

Contact via whatsapp gezocht. Foto als bewijs gestuurd. Daar kwam uit dat ze eenzelfde foto hadden maar dat het oordeel van de chauffeur leiden was. De foto van de chauffeur sturen was niet mogelijk. Ik kreeg een ronduit bizarre reactie op mijn bericht waarin getutoyeerd werd. Ze deed mijn verhaal af als een sprookje.. toen ik aangaf dit ongepast te vinden en haar dan verder een prettige dag wenste kreeg ik dit:

“ Dankjewel! Ik zal een taart kopen.”

Hierop heb ik de conversatie beëindigd.

Bizar dat dit kan bestaan. De macht van een monopolist. Als het kon dan had ik nooit meer zaken met dit bedrijf gedaan. Helaas zal mijn gemeente wel participant zijn dus zit ik gegijzeld.

10 juli 2026

Door monopolie positie

Circulus betaald om bankstel op te halen, volgens chauffeur stond er een voertuig in de weg maar daar dit een straatje is waar je niet mag/kunt parkeren is dat w.s. een pakketbezorger/apotheekbezorger of bewoner die zijn boodschappen uitlaadt geweest. Voor circulus voldoende reden om zonder bericht door te rijden.
Probleem is nu dat ik niemand snel kan regelen om het bankstel terug te zetten in de tuin. (sorry er bestaan mensen die bijna geen familie hebben, die vrienden ver weg hebben wonen en de gemiddelde buren 75 jaar oud zijn) Woningbouw is scherp ivm rattenoverlast in de zeer oude binnenstad en terecht. Circulus komt maar 1x in de 3 maanden en behandelen je als ondergeschikt. Appen duurt lang want je krijgt 1x in de 2 uur antwoord. Uiteindelijk kan ik mijn geld terug vragen via mail of wachten tot september, komen ze hem dan ophalen. Dit krijg je als een bedrijf een monopolie positie heeft, want dit is het enige financieel haalbare voor mij om mijn stortafval kwijt te raken. BESTE GEMEENTE HIER LIGT OOK EEN STUKJE VERANTWOORDELIJKHEID BIJ JULLIE. GEEF EEN BEDRIJF NIET ZOVEEL MACHT OVER HUN KLANTEN OF TE WEL JULLIE BEWONERS.

15 juni 2026

Container wordt meermaals niet geleegd

Container wordt meermaals niet geleegd, ondanks dat deze voldoet aan de richtlijnen.
De container zou te zwaar zijn, maar is dat een gebruikersprobleem? Klinkt voor mij als een probleem met de apparatuur die gebruikt wordt. Mijn container zit maar half vol en enkel met spul dat volgens Circulus richtlijnen in de container mag.
Bellen om 'samen naar een oplossing te zoeken' werkt niet. De telefoniste, hoewel vriendelijk, kan niets voor je doen. Dan moet je via whatsapp maar foto's sturen, maar daar wordt dan vervolgens niet of slecht op gereageerd.
Er zijn bij ons in de straat veel van dit soort verhalen: niet geleegd want container stond op de verkeerde plek, of verkeerd om, of gewoon niet gezien.
Tevens vind ik bij het ophalen van mijn container plastic koffie bekertjes in mijn GFT container. Ik kan het niet bewijzen, maar ik weet vrij zeker dat mijn buren geen wegwerp bekertjes gebruiken.
Waardeloze service.

18 mei 2026

Afval container werd zonder…

Afval container werd zonder vooraankondiging niet geleegd.
Klantenservice gebeld en deze gaf aan dat ik maar 2 weken moet wachten tot de volgende ophaaldag.
Oplossing wordt niet geboden en ze weigeren door te verbinden naar een leidinggevende.
Uitermate klantonvriendelijk bedrijf.

23 april 2026

Circulus houd geen rekening met of je huidige woonsituatie als buren ruzie of onenigheid en zetten de container toch daar weer neer!
Beweren geen rekening te kunnen houden, terwijl uiteindelijk het idee om de container aan de andere zijde neer te zetten de afspraak was met destijds de betreffende wijkagent en je zou dus denken dat als je daaraan houdt het probleem opgelost is maar inplaats daarvan dus verergerde doordat Circulus niet mee wil werken aan deze vredige oplossing!
En daarbij ik heb geen zin om een 60meter te moeten lopen voor een container dus als deze pesterij doorgaat dan laat ik het afval gewoon liggen daar waar het dan mogen liggen of heen waait!
Want ik ben er echt wel klaar mee!

13 april 2026

Is dit jouw bedrijf?