Ondanks ik al jaren klant ben, veel heb verloren alsook gewonnen, gezien mijn diamond-status heb ik een onaangename ervaring met Circus sportweddenschappen meegemaakt. Ondanks er tijdens mijn "l... Toon meer
hahaha als je recente winnaars bekijkt win je zeker op een week tijd 7 keer de jackpot ze lokken je gewoon dat er zogenaamd drastis word gewonnen weg blijven steek je centen in euro millions
Oplichters!!! Eigenlijk gewoon geld afgeven en geen spelplezier. Hun geclaimde RTP percentage klopt niet! En is blijkbaar ook willekeurig en geen gemiddelde volgens support team. Hallo,... Toon meer
Drama, zo slecht. Had me geregistreerd en hierna storting welke door hun verdubbeld werd. Netjes. Alles verspeeld en nieuwe storting gedaan zonder een bonus, hierna leuke prijs gewonnen. Word niet ui... Toon meer
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Deze website ia fake als je net nieuw…
Deze website ia fake als je net nieuw bent lokken ze je met mooie winst wat ze grote deels gelijk weer stelen.
Daarna zijn 9 van de 10 spellen super traag vooral van hacksaw
Nu laatste 3 maanden 0,0 gewonnen maakt niet uit wat je speelt als je dan een keer een bonus wint krijg jw 1 x je bet super slechte website echt ee. Afrader
Misleidende bonus.
Misleidende bonus.
Ze beloven 5x10 freebets als je 50 euro stort en 10 inzet. Maar je krijgt maar 1 freebet.
Contact gehad met klantenservice, gesproken met Ozzy, en NOG NOOIT zo onbeschoft te woord gestaan door iemand.
Verder is de site langzaam, lage odds en vaak foutmeldingen.
Mensen blijf hier weg.
Onlangs het geluk gehad om een x500…
Onlangs het geluk gehad om een x500 vermenigvuldiger te krijgen bij een winst van iets meer dan €23. Totale winst zou iets meer dan €11000 geweest zijn. Maar!!! En dit vind ik dan pure diefstal. Maximale uitbetaling van €8500. Meer dan €3000 bestolen. Sindsdien niets meer gewonnen. Het lijkt of men je in een bepaalde categorie plaatst en je eerst zoveel duizenden euro's moet verspelen vooraleer je nog iets kan winnen
Iets wat volgens mij niet legaal is aangezien kansspelen anoniem zouden moeten zijn. De kansspelencomissie zou hier eens mogen optreden.
Geld niet af te halen
Je kan je geld niet afhalen zonder BIC code. Zelf met BIC code duurt het 5 dagen. Belachelijk
Moest ik 0 kunnen geven direct
Moest ik 0 kunnen geven direct. Wacht al 2 weken op een bevestiging van mijn account.
Circus casino Mol
Toffe site met vele leuke spelletjes.
Voor de echte belevenis welkom in 1 van onze vestigingen
Gemanipuleerde spellen
Gemanipuleerde spellen, spellen herstarten ineens terwijl spel bezig is om geen winst toe te staan.
Casino777 zelfde aanbod en wel eerlijke winstkansen.
Begin niet bij circus.be.
Geweldig casino en mooi…
Geweldig casino en mooi loyaliteitsprogramma! Website is modern en alle spellen zijn makkelijk te vinden.
Van de traagste uitbetaling naar de…
Van de traagste uitbetaling naar de snelste! De betaling gebeurd binnen enkele minuten zelfs om 2 uur in de nacht supergeweldig! Top Circus.
Ontnuchterende Gokervaring bij Circus Online Casino
Titel: Ontnuchterende Gokervaring bij Circus Online Casino
Het spijt me dat ik mijn ontmoedigende ervaring met Circus Online Casino moet delen. Mijn oorspronkelijke bedoeling was simpelweg wat plezier te beleven, maar wat volgde was een teleurstellende gokervaring.
Het lijkt erop dat het casino erop uit is om spelers snel van hun geld te ontdoen. Zelfs met kleine inzetten verdween mijn saldo als sneeuw voor de zon. Het gebrek aan eerlijkheid en transparantie is verontrustend.
Wat me het meest heeft teleurgesteld, is dat winnen eerder uitzondering dan regel lijkt te zijn. Het idee van gokken voor vermaak werd snel overschaduwd door de frustratie van constante verliezen.
Het is belangrijk dat anderen zich bewust zijn van deze teleurstellende ervaring. Ik raad aan elders op zoek te gaan naar een eerlijker en transparanter gokplatform. Bedankt, maar nee bedankt, Circus Online Casino.
Je suis désolé de devoir partager mon expérience décevante avec le Circus Online Casino. Mon intention initiale était simplement de m'amuser, mais ce qui a suivi a été une expérience de jeu désagréable.
Il semble que le casino cherche à dépouiller rapidement les joueurs de leur argent. Même avec de petites mises, mon solde a disparu comme neige au soleil. Le manque d'honnêteté et de transparence est préoccupant.
Ce qui m'a le plus déçu, c'est que gagner semble être plus une exception qu'une règle. L'idée de jouer pour le plaisir a rapidement été éclipsée par la frustration de perdre constamment.
Il est important que d'autres soient conscients de cette expérience décevante. Je recommande de chercher ailleurs une plateforme de jeu plus juste et transparente. Merci, mais non merci, Circus Online Casino.
Opname en uitbetaling
Online zeggen ze snelle uitbetaling binnen 24 uur en dit jaar zijn ze ook instant pay overgegaan.maar blijkbaar allemaal leugens.maandag nacht 1:30 opname gedaan,donderdagmiddag na vele mails en telefoontjes pas op rekening binnen.slechtste casino ooit ,heb al veel online casino’s gespeeld.circus is zekerrrrrr geen aanrader!!!!!
Ik heb veel geld weg gespeeld
Ik heb veel geld weg gespeeld, vandaag win ik 1300 en ineens staat mijn teller op 190 weg geld.
Ze hadden vandaag storing dacht dat lossen ze wel op, maar helaas ben dus gewoon mijn geld kwijt.
Worden deze lui niet aangepakt?
Belachelijkste casino die je kan hebben…
Belachelijkste casino die je kan hebben en loyaliteit kennen ze niet zelfs als je in platinum niveau bent win je amper nog iets !!!! En zorg eerst eens dat jullie site niet blokkeert wanneer je u zielig schaamtelijke maandelijkse cadeau heeft 1 je krijgt geen 1 rotte cent tijdens dat cadeau en 2 je krijgt één star wat eigenlijk al veel te veel is voor jullie zouden ze -10 sterren kunnen geven #ZEIKERDS
Ik wacht al 2 weken op een geweigerde…
Ik wacht al 2 weken op een geweigerde storing. Neem telkens contact op met de klantenservice zeggen ze het staat er binnen 5 dagen op . Waar is het geld dan ? En als je ze belt zeggen ze precies het zelfde . Hier 1x 800 euro gewonnen maar duizenden euro’s verloren speel hier niet !!!!
Gevaarlijke casino!
1000eu gestort
Geen kans om 1 prijs te winnen. Je verliest steeds, verlies je 200eu, dan krijg je een prijs van 5,40eu.
Echt schandalig. Veel slechte reviews gelezen , nu zelf ervaren. Circus online gokken is een zeer slechte goksite, mensen hebben hier geen plezier, je kan nog geen half uurtje spelen en je moet al 4x storten om te kunnen spelen.
Geld gaat meteen naar hun zak. Mensen trap er niet in. Levensgevaarlijke casino!
Alleen maar stress en verdriet hier!
Onzin site waar je een paar keer klein…
Onzin site waar je een paar keer klein prijsje wint en dubbel alles weer afpakt nooit een mooie grote prijs boven de 100€
Oplichtersbende
Welkom bij de nederlandse online casino´s, waar alles afgesteld is en je zelden iets wint, iedere keer het zelfde liedje, zeer lage bonus spellen een rtp van lik me vestje en je drukt alleen maar doelloos naar beneden, 300 euro wegdrukken en dan eindelijk free spins waar je vervolgens 2 euro 80 krijgt, en dat tig keer elke week. Mijn tip: Speel niet bij nederlandse casino´s die vergunningen zijn een lachertje je verliest altijd vieze graaiers zijn het en ik spreek uit ervaring.
waardeloze oplichters
1e keer gespeeld met een leuke winst, ik had 20 euro gestort en had na wat spelen 47 euro, ik wilde het laten uitbetalen, maar dit werd geweigerd omdat ik de 20 euro niet zou hebben 'rondgespeeld'
Je moet dus eerst de 20 euro opspelen, om uitbetaald te krijgen, ik heb hierover een klacht ingediend, maar werd niet echt geholpen
Sketchy manier van gegevens verifiëren
Sketchy manier van gegevens verifiëren. Normale verificatie werkt niet en vervolgens willen ze dat je persoonlijke documenten/brieven volledig verstuurd om adres te verifiëren..